Mestarien liiga: Juventus – Ajax tiistaina 16.4.2019 kello 22:00

Ajax latasi itsensä Real Madridin laulukuoroon, joten nyt on kaikki portit auki aina päätyyn saakka. Miten Ajax selvittää Juventuksen vai selvittääkö? Katso kertoimet otteluun ja betsaa miten ottelu päättyy!
Mestarien Liiga veikkaus
Mestarien liiga: Juventus – Ajax
huhtikuu 16,2019
22:00

Mestarien liiga:  Juve on suosikki… mutta.

Juventus haki ensimmäisestä ottelusta tärkeän 1-1 tasapelin ja lähtee näin ollen suosikkina tähän toiseen osaotteluun – pelataanhan ottelu Juventuksen kotikentällä. Etu ei ole iso, mutta pitämällä Ajaxin nollissa, jatkopaikka on varma, vaikka itsekään ei maalia tekisi. Mutta tuskin tämä ottelusta ajatellaan ihan 0-0- peliä, ennemminkin tähän voisi lyödä betsejä yli 2.5 maalin peliin?

50.00 kerroin Manchester Unitedin etenemiselle semifinaaleihin
Ota KIERRÄTYSVAPAA kerroin Mestarien liigaa

Kertoimet yli 2.5 maalin pelille ovat peräti 4.60, mutta jos Ajax sattuisi saamaan pikaisen vierasmaalin, olisi Juventuksen tehtävä edes yksi maali päästäkseen havittelemaan jatkoa. Lisäksi Juventus haluaa taatusti tarjota kotiyleisölle leipää ja sirkushuveja ja sehän onnistuu maaleja tekemällä. Seremoniamestarina hääri Ajaxin kotikentällä Cristiano Ronaldo viimeistelemällä tärkeän vierasmaalin ja todennäköisesti CR7 irrottaa ruostetta Ajaxin puolustuksesta tässäkin pelissä.

Puoliaika / Lopputulos vedonlyöntikohteessa on myös mielenkiintoisia kertoimia tarjolla. Minkä sinä valitsisit näistä lapulle? Tässähän siis lyödään vetoa siitä mikä on tulos puoliajalla ja mikä se on ottelun päättyessä.

  • Juventus – Juventus 2.63
  • Juventus – Tasapeli 14.00
  • Juventus – Ajax 41.00
  • Tasapeli – Juventus 4.60
  • Tasapeli – Tasapeli 5.40
  • Tasapeli – Ajax 10.50
  • Ajax – Juventus 21.00
  • Ajax – Tasapeli 15.00
  • Ajax – Ajax 9.00

Muistathan Nordicbetin 5€ Ilmaisvedon jalkapalloon?

Klikkaa ja betsaa Veikkausliigaa kympillä ja veto on sinun!

BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt

Veikkaus: Maaleja tulee, mutta montako?

Menisikö Ajax johtoon ensimmäisellä puoliajalla ja Juventus kääntäisi pelin toisella jaksolla? 21.00 kerroin on aika houkutteleva kerroin sille. Tasapeli ja Juventus antaa myös ihan mukavan kertoimen 4.60.

Juventus pelasi ensimmäisessä ottelussa tällä avauskokoonpanolla, mitä mahtaa olla luvassa tässä pelissä? Tuskin tuo runko tuosta isommin muuttuu, mutta mahdolliset muutokset kannattaa katsastaa n. tuntia ennen ottelua. Toki erilaisia huhuja pyörii jo kauan ennen sitä.

Juventus 4-3-3

Szczesny – Sandro, Bonucci, Rugani, Cancelo – Matuidi, Pjanic, Betancur – Ronaldo, Mandzukic, Bernardeschi

Ajaxin kokoonpano edellisessä pelissä oli tämänmoinen:

Ajax 4-2-3-1

Onana – Tagliafico, Blind, Ligt, Vellman – Jong, Schöne – Neres, Beek, Ziyech – Tadic

Juventuksen faneille tappio olisi kova pala.

Juventuksen onnistuttava kotona

Juventus on ennakkosuosikki peliin, mutta Ajax on yllätysvalmis. Se nähtiin jo Real Madridia vastaan. Mihin lukemin ottelu päättyy? Lyö vetoa!

Aseta vetosi