Juventus - AS Roma - Roomalaiset kaipaavat kipeästi pisteitä

Juventus on marssimassa jälleen kohti Serie A:n voittoa kun taas AS Roma on valumassa ulos europeleistä. Saako pääkaupunkilaiset napattua elintärkeitä pisteitä Juventus Stadiumilta vai juhlivatko mustavalkoiset tuttuun tyyliin kotivoittoa?
Juventus - AS Roma
Joulukuu 22,2018
21:30

Italian Serie A:ssa pelataan lauantaina yksi sarjan suurista otteluista kun Torinossa toisistaan mittaa ottavat Juventus sekä AS Roma. Ottelu alkaa parhaaseen kinkunpaisto aikaan kello 21.30. Peliyhtiö NordicBetin kertoimet ovat vähemmän yllättäen Juventuksen puolella lukemin 1.43-4.50-7.50

Juventus ei suostu häviämään

Torinon jättiläinen Juventus on dominoinut jälleen tällä kaudella Italian Serie A:n kenttiä ja vain katastrofaalinen tappioputki voi enää tiputtaa Massimiliano Allegrin jengin ulos mestaruusjunasta. Voidaankin sanoa jo tässä vaiheessa kautta, että mustavalkoiset ovat nappaamassa keväällä kahdeksannen perättäisen mestaruutensa. Tilastojen valossa Juventuksella on meneillään yksi seurahistorian parhaista kausista mutta peliesitysten valossa joukkue ei ole kuitenkaan loistanut. Juventus piti edellisessä pelissä viidennen kerran putkeen oman päänsä puhtaana mutta 1 – 0 voittoon paikallisvastustaja Torinosta tarvittiin kuitenkin apua rangaistuspilkulta, josta Cristiano Ronaldo niittasi ottelun ainoan osuman. Juventuksen loistava hyökkäyskalusto ei olekaan loistanut kauden aikana kuten on odotettu ja joukkue on napsinut hyvin vähämaalisia ja niukkoja voittoja häntäpään seurojakin vastaan. Tärkeintä on tietenkin voitto mutta tehottomuuden tuska on paistanut välillä läpi erityisesti valmentajan kasvoilla. Kuvaava on se, että Ronaldon ja Mario Mandzukicin lisäksi kukaan muu pelaaja Juventuksen kokoonpanosta ei ole tehnyt enempää kuin kaksi maalia Serie A:ssa. Max Allegri toivookin pelaajilta loistoa Joulun otteluruuhkassa ja vuoden 2019 alussa.

AS Romalla vaikeaa

AS Roman Serie A sesonkin ei ole edennyt odotusten mukaisesti. Giallorossi on hävinnyt vain neljä ottelua kauden ensimmäisestä 16:sta, mutta kuusi tasapeliä ja suuret ongelmat pitää oma maalipuhtaana ovat ajaneet joukkueen jo kauas kärkikahinoista. Tällä hetkellä jopa valmentaja Di Stefanion työpaikka on uhattuna. Kaukana ollaan viime keväästä, jolloin roomalaiset tavoittelivat jopa Mestarien Liigan finaalipaikkaa. Nyt joukkue käy taistelua siitä, että se ylipäätänsä selviäisi ensi kaudella seurajoukkueiden suurimpaan ja kauneimpaan kilpailuun. AS Roman lähtökohdat illan otteluun ovat onnettomat. Kaksi voittoa edellisestä kahdeksasta ottelusta, edellinen nollapeli kaikki kilpailut huomioituna 23. lokakuuta ja poissaolijoiden listalla nimet kuten Edin Dzeko, Daniele De Rossi, Lorenzo Pellegrini ja Stephan El Shaarawy.

Mahdolliset kokoonpanot

Juventus:

Szczesny; De Sciglio, Bonucci, Chiellini, Sandro; Bentancur, Pjanic, Matuidi; Dybala, Mandzukic, Ronaldo

AS Roma:

Olsen; Florenzi, Fazio, Manolas, Kolarov; N’Zonzi, Cristante; Under, Zaniolo, Kluivert; Perotti

Juventus voittaa

Juventus tulee jatkamaan tänään voittoputkeaan AS Roman kustannuksella. Roomalaiset joutuvat lähtemään otteluun ilman parhaita hyökkäysvoimiaan, joten joukkue tuskin lähtee hakemaan edes voittoa, pelkkä pistekin Torinosta olisi mahtava saavutus. AS Roma todennäköisesti lähtee puolustamaan maaliaan koko joukkueen voimin joka yhdessä Juventuksen viimeistely ongelmien kanssa tiputtaa maaliodotetta. NordicBet tarjoaakin otteluun mahtavan kohteen ”Kotijoukkue voittaa ja ottelussa alle 3.5 maalia”. Siihen panokset kiinni kertoimella 2.18.

Aseta vetosi