Juventus - Atletico Madrid 12.3.2019, Juvella hankala takaa-ajo

Kaksi maalia johdossa oleva Atletico Madid lyö luukut kiinni. Nyt on mestari-Ronaldolla kova paikka viedä Juventus jatkoon.
Juventus - Atletico Madrid
Maaliskuu 12,2019
22:00

Atletico Madrid johtaa ensimmäisen osaottelun jälkeen 2-0. Tuleeko Juventukselle lähtö heti ensimmäisellä kierroksella? Se olisi paha pettymys seuralle, joka hankki täksi kaudeksi itsensä Cristiano Ronaldon tuomaan joukkueelle menestystä Mestareiden liigassa.

Ensimmäinen osa oli tyypillinen Atletico Madridin ottelu. Juventus hallitsi palloa selvästi, mutta ei saanut maalia aikaan, eikä niin paljon paikkojakaan. Atletico voitti laukaukset maalia kohti 5-3. Gimenez ja Godin tekivät Madridin maalit ottelun viimeisen vartin aikana. Näin Diego Simeonen Atletico pelaa, puolustus on tiukkaakin tiukempi, paikkoja kytätään ja kun peli ei missään kohdassa hajoa, niin sitten jossain vaiheessa kurinalainen ryhmä pääsee rokottamaan.

Coolbetillä : VOITA MATKA MESTARIEN LIIGAN PUOLIVÄLIERÄÄN – osallistu kamppikseen!

Kumpikin on erinomaisessa kunnossa. Atletico Madrid on voittanut viisi viimeistä otteluaan. Juventus on voittanut Atletico -tappiota lukuunottamatta loput neljä viimeistä peliään.

Tämä ottelu on varmasti Juventuksen kauden tärkein, ainakin tähän asti. Serie A:n mestaruuden se on jo oikeastaan varmistanut. Sen ero liigakärjessä on jo 18 pistettä ennen Napolia, tuleva mestaruus on Juvelle jo kahdeksas peräkkäinen.

Jos Juventus putoaa jo nyt Mestareiden liigasta, niin se varmaan tarkoittaa suursiivousta seurassa. Ainakin päävalmentaja Massimiliano Allegri varmaan joutuu lähtemään, jos UCL -menestystä ei tule.

Atleticon puolustus lienee maailman paras

Juve joutuu otteluun ilman Khediraa, jolla on sydänvaivoja. Cuadrado sekä Costa ovat myös sairastuvalla. Alex Sandro on pelikiellossa.

Allegrin on rakennettava ryhmä ja pelisysteemi, joka pystyy tekemään kaksi maalia, mutta missään nimessä Atleticoa ei saa päästää maalipaikoille. Ronaldo, Dybala ja Mandzukic ovat varmasti kolme kärjessä. Chiellini ja Bonucci tarvittaisiin vielä kerran pelaamaan niin kuin Juven puolustus takavuosina pelasi.

Tuskin Juventus lähtee ottelun alussa ottamaan minkäänlaista riskiä, vierasmaali olisi jo melkein viimeinen naula. Ottelun viimeinen vartti on sitten jotain aivan muuta, jos Juve on edelleen takaa-ajajana.

Atletico Madrid on oikeastaan koko Diego Simeonen managerikauden ollut yksi koko maailman parhaiten puolustavista jalkapallojoukkueista. Tänä kautena se on päästänyt La Ligassa vain 17 maalia. Nyt Atleticolla on menossa viiden nollapelin putki.

Se tulee varmasti pelaamaan Torinossa juuri niin hankalasti kuin osaa, alhaalta puolustaen, keskikenttä prässää ja kaiken kaikkiaan kaikki pelinrakentelu tulee olemaan Juventukselle hankalaa. Atletico osaa ottaa pelistä vauhdin pois.

Juventuksen mahdollinen avaus:
Szczesny; Cancelo, Bonucci, Chiellini, De Sciglio; Bentancur, Pjanic, Matuidi; Dybala, Mandzukic, Ronaldo

Atletico Madridin mahdollinen avaus:
Oblak; Juanfran, Godin, Gimenez, Luis; Koke, Rodri, Saul, Lemar; Griezmann, Morata

 

Unibetilla saa kertoimen 2.12 sille, että ottelu on puoliajalla tasan. Sen voi pelata. Juventus ei paina turbonappulaa ensimmäisen 45 minuutin aikana, ja Atletico menee käsijarru päällä jos Juvella on tehtynä alle kaksi maalia.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä