Liiga: JYP - Lukko tiistaina 26.2.2019 klo 18:30

JYP ja Lukko pelaavat tiistaina tuikitärkeistä pisteistä. Miten ottelun tulosveto tai pitkäveto laitetaan? Katso kertoimet Liiga-kierrokselle ja lyö vetoa otteluista!
Liiga: JYP - Lukko
Helmikuu 26,2019
18:30

Liiga: JYP – Lukko, kummallekin pisteet kelpaavat!

JYP lähtee tiistaiseen taistoon isona suosikkina kertoimien mukaan. Vaikka Lukko on JYPiä selvästi paremmassa asemassa sarjataulukossa, Lukon vaikeudet Jyväskylässä on monen tiedossa. Vaikka molemmat joukkueet ovat pelanneet viime ottelut hienosti tilastoin 7-3, lähtee Lukko tähän otteluun altavastaajana.

Lukko ei ole 10 viime kohtaamisesta pystynyt voittamaan kuin kaksi ja nekin kotiareenalla. Jyväskylästä Lukko on ottanut viimeksi pisteet täyden potin veroisesti 15.2.2014, eli yli viisi vuotta sitten. Sen jälkeen toki se nappasi heti seuraavasta ottelusta pisteen rankkaritappiolla ja voiton jatkoilla, muuta seitsemän viime peliä se on hävinnyt Jyväskylässä putkeen. Edellinen kohtaaminen päättyi peräti 7-2, joten Lukolla on iso vuori kiivettävänään.

Molemmat joukkueet himoitsevat vielä pisteitä sillä runkosarjan sijoitus ei ole ollenkaan selvillä. Eetu Laurikainen (JYP) ja Lassi Lehtinen (Lukko) kuuluvat tämän kauden seitsemän parhaan maalivahdin joukkoon mitä tulee päästettyjen maalien keskiarvoon ja torjuntaprosenteissakin mitattuna molemmat ovat 10 parhaan joukossa. Ehkä maalivahtietu kuitenkin hieman tässä JYPille, vaikka päivän kuntohan tämän ratkaisee.

Saako raumalaiset auki jyväskyläläisen takalukkonsa?

JYPiltä maalintekovetoon on helppo heitellä pistepörssin kärkinimiä, yli 200 vetoa jo tällä kaudella ovat vedelleet Jarkko Immonen (243), Robert Rooba (215) ja David Tomasek (210). Lukolla eniten on ampunut Justin Danforth (220) ja Janne Keränen (213).

Muistathan että koko ajan voit lyödä vetoa myös tämän kauden Liiga 2018-2019 voittajasta. Kärpät juna on viime aikoina hieman tökkinyt, mutta kerroin on edelleen (1.70) melkoisen alhainen. TPS (7.00) ja Tappara (7.25) taistelevat finaalipaikasta kaikin keinoin, HIFK:n (10.00) ja Pelicansin (13.00) oletetaan jommankumman pelaavan myös mitalipeleissä. Tämän ottelun JYP (30.00) ja Lukko (40.00) kasvattaisivat betsaajan panosta melkoisen mukavalla kertoimella.

Runkosarja huipentumassa:

Kaataako Lukko Jyväskylä-peikkonsa?

Lukko ei ole pahemmin Jyväskylässä viihtynyt, mutta nyt sille olisi paikka. Lukko tarvitsee kipeästi pinnoja ja pelit ovat sujuneet tällä kaudella varsin mallikkaasti. JYP-juna on kuitenkin pääsemässä vasta vauhtiin, joten mitä laitetaankaan kupongille? Tasurin kautta arpajaisiin?

Aseta vetosi