Kaapo Kakko NHL-kertoimet kaudelle 2019-2020!

Kaapo Kakko on edelleen kuuminta hottia. Alkava NHL-kausi ei varmasti himmennä sädekehää tämän nuoren herran pään päällä - Turun ja Leijonien jälkeen vuorossa on nyt New Yorkin valloitus. Miten menee Kaapo Kakon ensimmäinen kausi NHL:ssä? Montako maalia tulee? Lyö vetoa!
NHL 2019 - 2020 kauden aloitus
Lokakuu 03,2019
18:30

Kaapo Kakko ja NHL-tulokaskausi – lyö vetoa kaudesta!

Kaapo Kakko on varmasti yksi seuratuimmista suomalaisista ja pelaajista ylipäänsä alkavalla NHL-kaudella. Kun NHL:n runkosarja 2019-2020 alkaa 3. päivä lokakuuta, katseet tulevat olemaan kiinni nimenomaan Kaapo Kakossa… ja tietty Jack Hughesissa. Vuoden tulokas -palkintoa on jo nyt sorvattu jommallekummalle näistä pelaajista ja tietty meidän toive on että Kakko tuon pokaalin runkosarjan lopuksi harjaa.

Mitä Kaapo Kakko saa ensimmäisellä kaudella aikaiseksi ja vakiinnuttaako Kaapo paikan New York Rangersin ykkösmiehistössä? Kova luotto on siihen että Kaapo tulee koko kauden pelaamaan ylhäällä ja monet ”depth chartit” lupailevat Kakolle NYR:n jopa heti kakkospaikkaa oikeiden laitureiden joukossa. Pavel Buchnevich ja Jesper Fast sekä Vitali Kravtsov ovat Kakon pahimmat uhkaajat, on paljon mahdollista että nuorimies nousee Rangersin ykköskenttään ja pelaamaan myös ylivoimaa – siinä jälki voi hyvinkin olla todella tuhoisaa.

Kaapo Kakko – myös vedonlyöntisivujen suosikki

NHL:n alkuun on vielä tovi aikaa, mutta nyt on oikea aika napata vedot kiinni Kaapo Kakon alkavasta kaudesta. NordicBet tarjoilee kattavan valikoiman NHL-vedonlyöntikohteita koko kaudelle ja tietenkin kauden ajan. Kaapo Kakon menestyksestä voi lyödä monessa eri kohteessa vetoa, katso tästä mitä kaikkea on saatavilla!

Kaapo Kakko ottelumäärä runkosarjassa? Yli 74,5 kerroin 1.70 – Alle 74,5 kerroin 2.02

Kaapo Kakko pelannee ”ylhäällä” koko kauden, mutta tuleeko loukkaantumisia? Kinkkinen kohde heti kärkeen, olisiko tässä kuitenkin 2.02 kertoimen veto se oikea, vaikka toivotaankin ehjää ja ennen kaikkea huippukautta NYR:n timantille.

Ennen NHL:n alkua muista betsata myös CHL-liigaa ja huippulaadukasta KHL-liigaa!

Kaapo Kakko ja ensimmäinen NHL-maali!

Tätä otsikkoa varmasti odotetaan innolla. Voit lyödä vetoa siitä tekeekö Kakko maalin kotona (1.65) vai vieraissa (2.10) ja missä erässä tuo odotettu maali tulee? Eräkertoimet ovat 3.15 – 2.75 – 2.50. Ja tietenkin voit betsata onko tehty maali tasakentällisin (1.50), ylivoimalla (2.60) vai alivoimalla (15.00)? Ja toki montako ottelua Kaapo Kakko tarvitsee tuon maalin tekemiseen? Yli 2.5 ottelua vai alle 2.5 ottelua? Kertoimet 1.65 – 2.10.

Entä montako voittomaalia Kakko tekee ensimmäisellä kaudella? Yli 3.5 tuo kertoimet 2.20, alle 3.5 puolestaan kertoimella 1.80 Nordicbetillä.

Kaapo Kakko saa enemmän pisteitä kuin Jack Hughes? Kyllä / 1.85, Ei / 1.85

Näitä kahta nuorta miestä on vertailtu toisiinsa pitkään ja tullaan vertaamaan myös jatkossa. Fyysisiltä ominaisuuksiltaan Kakko on valovuoden Hughesia edellä, tämä voi olla iso etu raskaassa NHL kaudessa. Tietenkin voit lyödä vetoa siitä tekeekö Kakko enemmän maaleja kuin Hughes, kyllä vaihtoehto on 1.44 kertoimella varustettu, Ei vaihtoehto on saanut kertoimen 2.55.

BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt

Kakko saa enemmän jääaikaa kuin Patrik Laine?

Kyllä, tästäkin voi lyödä vetoa. Patrik Laineen peliaika tulokaskaudella per ottelu oli hurjat 17:55, lyökö Kakko tämän? Tuo vajaa 18 minuuttia on melko hurja lukema ja kertoimet tässä kohtaa ovatkin Ei vaihtoehdolle 1.55 ja Kyllä vaihtoehdolle 2.29. Laine teki 36 maalia ensimmäisellä kaudella, pystyykö Kakko tuohon? Kerroin sille on 4.50 eli melkoisen kova!

Lyö vetoa Kaapo Kakon tykkikauden puolesta! Valinta All Stars -joukkueeseen ilahduttaisi kaikkia suomalaisia ja tietenkin myös vedonlyöjiä, valinta toisi rahat takaisin kertoimella 5.00!

Katso kaikki Kaapo Kakon kertoimet ja vedonlyöntikohteet Nordicbetiltä ja lyö vetoa ennen kauden alkua! New York Rangersin otteluissa tullaan varmasti näkemään myös paljon Kaapo Kakko kohteita ja veikkaus on että Kaapon kausi Rangersin paidassa tulee olemaan ikimuistoinen – hyppää mukaan!

Nähdäänkö samaa rallia myös alkavalla NHL-kaudella? Toivottavasti.

Kaapo Kakko tekee yli 3.5 voittomaalia - kerroin 2.20

Kyllähän odotuksissa on että Kaapo Kakko tulee tekemään vaikutuksen New York Rangersissa. Kaapoa laitetaan ottelun ratkaisuhetkillä jäälle ja tietenkin myös jatkoajoilla. Kerroin 2.20 kannattaa napata kiinni ihan jo jännityksen vuoksi - kyllähän Kaapo tekee kovaa jälkeä tällä kaudella.

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä