Liiga: KalPa - Tappara klo 18:30 perjantaina 28.9.2018

Tekeekö KalPa temput Tapparalle perjantaina? Tapparan peli on nikotellut oikein huolella, mutta ei se KalPallakaan ole täydellisesti sujunut. Mitä betsejä tähän kohteeseen?
KalPa Tappara Liiga Veikkaussivut
Liiga: KalPa - Tappara
Syyskuu 28,2018
18:30

Liiga: KalPa – Tappara klo 18:30 perjantaina 28.9.2018

Kumpi onkaan terävämmällä tuulella perjantaina Kuopiossa kun teräaseinakin tunnetut KalPa ja Tappara kohtaavat? Tapparan vire on ollut melkoisen tylsä tässä Liigan alkukierrokset, tilillä ainoastaan yksi voitto varsinaisella peliajalla ja tasapelipinna Hämeenlinnasta. Eihän tämän näin pitänyt mennä? No, kausi on toki pitkä ja Tapparalla on aina silloin tällöin ollut käynnistymisvaikeuksia, eiköhän ne kirvesrinnat siellä finaaleissa taas keväällä pelaa.

KalPan alkukausi ei nyt ihmeemmin aiheuta sekään henkseleiden paukuttelua, toki plakkarissa on enemmän pinnoja kuin Tapparalla. Lukko voiton myötä KalPalla taitaa olla nyt jo värisuora käsissä viiden kierroksen jälkeen, on voittoja ja tappioita, jatkoilla ja ilman. Miten mahtaa käydä tässä pelissä, nyt olisi kenties se KalPan mahdollisuus laittaa Tappara kanveesiin? Tappara on kuitenkin aina viihtynyt Kuopiossa, joten helpolla ei pinnat junttaudu Kuopioon.

Ojamäen tehoja tarvitaan myös Kuopiossa:

Odotettavissa voisi olla jopa tasapeli, siihen Nordicbet tarjoaa oivalliset kertoimet. Pitkävetokertoimet peliin ovat 2.40 – 4.25 – 2.45. Mitä sinä laitat kupongille? Onko Tappara sisuuntunut Lukko-tappion jälkeen vai laittaako levännyt KalPa Tapparan kanveesiin?

KalPa – Tappara ennakko

Tappara ei ole saanut vielä viisikkopelaamista sille mallille mihin Jukka Rautakorpi sen haluaa ja peräpää vuotaa ikävästi. Joitain pelaajia vaivaa tehottomuus, mutta merkkejä toki paremmasta on olemassa. Onhan tämä hieman deja-vu muutamiin muihin kausiin verrattuna, Tappara on taas treenannut niitä finaalipelejä varten ja käynnistelee koneitaan sitten lokakuussa oikein kunnolla. Tappara voi ryystää tästä pelistä pisteet jo ihan tuosta vaan, onhan tuo kokoonpano nyt paperilla monta kertaa kovempi kuin KalPalla.

Lähdetään tulosvedossa kuitenkin tasapelistä liikkeelle, olisiko tämä 3-3 ja 2-2 haku? Kummallekin pinnakin kelpaa ja sitten jatkoilla lähdetään katsomaan kummalla on parempi arpa-onni?

Niiralan monttu remontissa – hyvä siitä tulee:

Joko Tappara saa dieselin käyntiin vai odotetaanko talvilaatua?

Kummankin teräaseen alkukausi on ollut nihkeä ja joukkueet ovat olleet tylsällä pelipäällä. Kumpi mahtaa olla terävämpi tässä pelissä?

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt