Kanada – Suomi U20 MM-kisat torstaina 3.1.2019 klo 01:30

Ei Kanadakaan lyömätön joukkue oli, sen todisti Venäjä alkulohkon viimeisessä pelissä. Ärsytetty Kanada antaa todennäköisesti Suomelle kyytiä - aina on toki mahdollisuus että Pikkuleijonat venyy jopa voittoon asti!
Jääkiekon MM-kisat U20 2019
U20 Jääkiekon MM-kisat Kanada – Suomi
tammikuu 03,2019
01:30

U20 Jääkiekon MM-kisat, Kanada – Suomi – voiko Pikkuleijonat yllättää?

Suomen pikkuleijonien tie on ollut U20 MM-kisoissa melkoisen kivinen. Nyt vastaan asettuu ensimmäisessä ”tosipelissä” Kanada ja voittaja tästä jatkaa vain eteenpäin. Kertoimet otteluun povaavat Suomelle tappiota ja poistumista kisoista tämän ottelun jälkeen. Suomen voitto Kanadasta olisi suuremman luokan yllätys, siitäkin huolimatta että Kanada hävisi viimeisen alkusarjan pelinsä Venäjälle. Vancouverin pauhaava kotiyleisö ja hurmio johdattanee Kanukit tästä jatkoon – ei voi mitään. Kanada on yhä Jääkiekon 2019 U20 MM-kisojen suurin voittajasuosikki – voittajakerroin on kaikkein pienin.

Ottelu pitää kuitenkin pelata ja aina on se mahdollisuus. Suomi ei oikein missään ottelussa ole ollut vielä sillä omalla odotetulla tasollaan ja nyt vaaditaan se ylisuoritus koko joukkueelta. Ei Kanada mitenkään voittamaton ole, mutta pahaltahan tämän ottelun ennakkoasetelmat näyttävät. Viime kisoissa Kanada voitti Suomen, sitä ennen Suomi voitti. Sitä ennen oli Kanadan vuoro ja sitä ennen puolestaan Suomi voitti. Tämän mukaan olisi ns. ”Suomen vuoro”, toivottavasti tämä pitää.

Kanada – Suomi U20 MM-jääkiekko vedonlyöntivihje ja kertoimet

Kanada – Suomi U20 MM-kisojen pitkävetokertoimet ovat 1.40 – 5.50 – 5.50 luokkaa, joten Suomelle ei pahemmin anneta mahdollisuuksia. Ottelussa taistellaan vain voitosta, joten maaleja saatetaan nähdä varsinkin lopussa jos toinen joukkue (oletettavasti Suomi) hakee lopussa vielä tasoittavaa maalia, ellei peli ole ratkennut jo ennen sitä. 10 viime kohtaamisen perusteella tulosvedon kulmakivi voisi olla 5-2 voitto Kanadalle, toivotaan että lukemat pelissä on tosin päin, mutta edellisten tulosten perusteella ei näin taida olla.

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Ottelun pelipaikka

Suomi siirtyy nyt Vancouveriin pelaamaan ja Suomi – Kanada pelataan Vancouver Canuksin kotiareenalla, johon mahtuu yli 18 000 katsojaa. Mökki voi hyvinkin olla tässä ottelussa täynnä, sillä kanadalaiset haluavat voiton tästä ottelusta.

Aikaisemmat kohtaamiset + tilastotietoa

Suomi ja Kanada kohtasivat ennen kisoja ja tuon ottelun Kanada hävisi lukemin 5-2. Harjoitusottelut ovat aina harjoitusotteluita, mutta toivottavasti tuosta jäi Kanadalle peikko Suomesta ja samanmoinen temppu onnistuisi uudelleen. Suomi ja Kanada ovat voittaneet otteluita vuorotellen MM-kisoissa ja tuon kaavion mukaan olisi nyt Suomen vuoro voittaa.

Kiinnostavimmat pelaajat

Kanadan maalilla Michael Dipietro on torjunut mainiosti yli 95,5% torjuntaprosentilla ja pistepörssissä kärkipaikkoja hätyyttelee Morgan Frost 4+3, Maxime Comtois 5+1 ja Cody Glass 2+4. Kanadan joukkue on täynnä tulevia NHL-pelaajia joten seurattavaa riittää niin puolustuksessa kuin hyökkäyksessä.

Televisiointi

Suomi – Kanada ottelu näkyy YLE TV2 kanavalla torstaina 3.1. kello 01:30 alkaen, ottelua voi seurata YLE Areenan kautta myös livestreamina.

Nähdäänkö samanlainen thrilleri?

 

Onko Kanada liian kova pala Suomelle?

Kaikki ennakkosuosikin paineet ovat nyt Kanadalla, joten Suomi pääsee iskemään altavastaajan asemasta. Voiko Suomi jatkaa tästä pelistä mitalipeleihin? Aina on mahdollisuus, mutta valitettavasti tässä se on Suomella aika pieni.

Aseta vetosi