Lauantai 19.5.2018 klo 20:15 Kanada - Sveitsi

Jääkiekon MM-kisojen välierässä vastakkain Kanada ja Sveitsi. Viime kisoissa Sveitsi voitti Kanadan jatkoajalla, tuleeko tässä tuon ottelun toisinto? Katso oman vedonlyöntisivuston kertoimet ja lyö ottelusta vetoa. Livenä ottelun näet Unibet-TV:stä!
Jääkiekon MM-kisat 2018 välierä Kanada - Sveitsi
Jääkiekon MM-kisat: Kanada - Sveitsi
May 19,2018
20:15

Jääkiekon MM: Kanada – Sveitsi klo 20:15 la 19.5.2018

 Suomen lohkossa kolmanneksi tullut Kanada kohtaa Suomen jatkosta pudottaneen Sveitsin. Miten ihmeessä tässä näin kävi? Jos Suomi on näiden joukkueiden kesken joku mittari, tämä peli menee Sveitsille siitäkin huolimatta että kertoimet peliin ovat vahvasti Kanadalle. Kanada tuskin aliarvioi vastustajaa ja pelaa omilla vahvuuksilla, taas on vaahteralehdet parantaneet peliä mitä pidemmälle turnausta on menty. Suomi-tappio ja lohkon kolmossija on vain paha muisto, nyt pelataan siitä Jääkiekon MM-kisojen finaalipaikasta.

Valitettavasti MM-kisojen playoff-puu näyttää nyt tältä:

Kumman sinä olisit ottanut, lohkovoiton vai paikan välierissä? No, jälkiviisaus on aina helppoa ja tämä on tilanne nyt. Kanadalla on kova nippu näissäkin kisoissa, mutta ei se sentään voittamaton ole. Mikäli Sveitsin peli menee nappiin ja maalivahtipeli onnistuu Kanadaa paremmin, tässä on eväät varsinaiseen sensaatioon. Kanada pelasi tämänmoisella kokoonpanolla jatkoajalla päättyneessä Venäjä-pelissä:

O’Reilly – Dubois – Schwartz, Parayko – Vlasic

McDavid – Nugent-Hopkins – Schenn, Ekblad – Edmundson

Horvat – Jost – Eberle, Murray – Pulock

Beauvillier – Barzal – Pageau, Nurse

 Kuemper (McElhinney)

Sveitsin esitys Suomea vastaan oli todella pirteä, mutta täytyy kyllä sanoa että Suomelta pelissä oli melkoisia taktisia kömmähdyksiä ja yliyrittämistä. Sveitsin NHL pelaajat ja varsinkin ykköskenttä Corvin johdolla oli Suomelle todella hankala vastus ja Kanadalle voi povata isoja vaikeuksia kun tämä hyrräosasto pääsee vauhtiin. Tällä kokoonpanolla Sveitsi lähti Suoma vastaan.

Niederreiter – Corvi – Meier, Diaz – Josi

Andrighetto – Vermin – Fiala, Untedsander – Kukan

Moser – Haas – Hofmann, Muller, Fora

Rod – Schappi – Scerwey, Frick

Genoni (Berra)

Kanada – Sveitsi vedonlyönti ja kertoimet

 Välieräpäivän iltaotteluna pelattava Kanada – Sveitsi tarjoaa reippaasti vedonlyöntimahdollisuuksia. Ottelun pitkävetokertoimet ovat melko hurjasti kallellaan Kanadalle ja paperillahan tämä on selvä peli. Onneksi vain paperilla, sillä Sveitsillä on tässä todella potentiaalinen paikka tehdä omaa historiaansa. Unibet tarjoaa peliin kertoimet 1.38 – 6.00 – 6.50.

Tasoitusvedolla tästä voisi saada melkoisia vonkaleita kiinni, 0-1 tasoitus antaa kertoimet 1.64 – 7.50 – 3.15, 0-2 tasoitus tasoittaa kertoimet 2.28 – 5.60 – 2.25 lukemiin.

Oliko tässä kisojen paras ottelu viihdearvoltaan? Ehkäpä.

Connor McDavid ottaa Kanadan reppuselkään?

Connor McDavid ei suotta ole NHL:n yksi suurimmista supertähdistä, sen verran mainiota on meno ollut aika monessa pelissä. Tässäkin pelissä maalintekijäkerroin on 2.38, eiköhän McDavid ainakin sen yhden tee? Sveitsin pienin kerroin on NHL-apulaisella, Nino Niederreiterillä. 4.10 on ihan passeli otettavaksi kiinni.

Aseta vetosi
BONUS: Bonus 100€ ilmaisveto
Pelaa nyt