MM-kisat: Kanada - Sveitsi torstaina 23.5.2019 klo 17:15

Kanada - Sveitsi puolivälieräpäivän ensimmäinen ottelu kello 17:15. Samaan aikaan pelataan Venäjä - USA -peli, kummassa pelissä nähdään enemmän maaleja? Betsaa!
MM-kisat: Kanada - Sveitsi
May 23,2019
17:15

MM-kisat: Kanada – Sveitsi, isoveli vie pikkusiskoa?

LIVEKOHDE  ◊ Suora Lähetys C More alkaen 17.15  Nordicbet LIVESTREAM |Unibet TV 

Kanada voitti Suomen lohkon lopulta niukasti, mutta voittipa kumminkin. Viimeisessä ottelussa se kaatoi ansaitusti USA:n ja se lähtee isona ennakkosuosikkina Sveitsiä vastaan. Niin se lähti suosikkina myös viime kisojen Kanada – Sveitsi -otteluun, mutta tuonhan voitti Sveitsi lopulta 2-3. Olisiko tässä ottelussa aineksia samaan?

Ottelun pitkävetokertoimet 1.40 – 5.60 – 6.30 antavat otteluun ennakkosuosikiksi ansaitusti Kanadan, voittihan se lohkon ja hävisi vain yhden ottelun alkusarjassa, ensimmäisen pelin Suomelle. Siitä Kanada totutusti paransi juoksuaan kuin naapurin sika nälänhädässä, voittoja kaikista lopuista. Kanada on yksi isoimmista ennakkosuosikeista etenemään aina finaaliin saakka – Venäjän ohella.

Suomen voitolle kerroin 30.00 + 100% bonus 100 euroon saakka! Ota Unibetin lättysyöttö haltuun klikkaamalla tätä linkkiä. Onnea läpiajoon!

Sveitsi pääsi pudotuspeleihin pitkälti hyvän alkusarjan aloituksen ansiosta, jossa se lanasi heikommat vastustajat kanveesiin. Huolestuttavaa on että sen jälkeen tulikin sitten Venäjältä, Tshekiltä ja Ruotsilta kuonoon. Mutta kuten Kanadallekin, se on nyt tulos tai ulos.

Ottelu pelataan 17:15 alkaen ja ottelun Kanada – Sveitsi livestream on saatavilla mm. Unibet TV:n kautta. Samalla hoituvat mukavasti myös betsaaminen ennen ottelua ja tietenkin livevedonlyönnissä matsin aikana. Samaan aikaan pelataan toinen huippupeli kun Venäjä kohtaa USA:n.

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Veikkaus: Kuka nappaa sankarinviitan ja vie joukkueensa välieriin?

Molemmilla riittää paljon mielenkiintoisia pelaajia rosterissaan ja jos niitä maalintekijöitä haetaan, on varmasti Anthony Mantha (2.35 Unibet) PELIKIELLOSSA!, Mark Stone (2.48) ja Jonathan Marchessault (2.75) ensimmäisten joukossa Kanadalta. Ihan yhtä laadukas ei Sveitsin kokoonpano ole, mutta Kevin Fiala (3.80), Nino Niederreiter (4.00) ja Nico Hischier (4.25) tuovat oman vaarallisuutensa esille aina kun kentällä ovat.

Olisiko Sveitsi tässä hereillä ottelun alussa ja menisi johtoon, sen jälkeen Kanada veisi ottelun? Betsikerroin 4.90 (Kotijoukkue voittaa oltuaan maalin häviöllä) on ihan mainio tähän settiin. Toki myös Kanadan nollapeli tietäisi kerrointa 5.75, Sveitsin vastaava antaa kertoimeksi jo 29.00. Reto Berra – Matt Murray taisto on kyllä lähtökohtaisesti jo kanadalaisen eduksi, mutta kummalle se huippupäivä torstaina osuu?

Kanadan ottelu edellisessä ottelussa:

Maalilla Murray, varalla Hart
Marchessault, Dubois, Stone – Nurse, Severson
Cirelli, Couturier, Reinhart – Chabot, Stecher
McCann, Turris, Mantha – Theodore, Myers
Jost, Henrique, Joseph – Fabbro

Sveitsin kokoonpano edellisessä ottelussa:

Maalilla Berra, varalla Mayer
Andrighetto, Haas, Niederreiter – Weber, Josi
Fiala, Hischier, Hofmann – Loeffel, Genazzi
Martschini, Kurashev, Scherwey – Diaz, Rod
Ambuhl, Bertschy, Moser – Fora, Frick

Ninostako Sveitsin sankari?

Anthony Mantha mäntänä Kanadan moottorissa?

Anthony Mantha on pelannut erinomaiset kisat, mutta nyt niitä tehoja vaaditaan taas. Mantha asetettiin kuitenkin pelikieltoon keskiviikkoiltana USA-pelin taklauksesta. Katso kertoimet muille pelaajille ja betsaa!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä