MM-kisat: Kanada - Tsekki lauantaina 25.5.2019 kello 20:15

Toinen huippupeli, Jääkiekon MM-kisojen välierässä vastakkain Tsekki ja Kanada. Kumpi menee tästä ottelusta finaaliin ja kohtaa siellä Venäjä - Suomi pelin voittajan?
MM-kisat: Kanada - Tsekki
May 25,2019
20:15

MM-kisat: Kanada – Tsekki välierä

LIVEKOHDE  ◊ Suora Lähetys C More alkaen 20.15  Nordicbet LIVESTREAM |Unibet TV 

MM-kisat: Kanada – Tsekki la 25.5.2019 klo 20:15

 Kisojen toinen välierä ja vastakkain Kanada ja Tsekki. Kertoimet on asetettu niin että Kanada on suosikki, mutta isoja maalimääriä näissä kisoissa paiskonut Tsekki on vahva sekin. Kanadan NHL-pitoinen joukkue ei ole ihan sitä parasta A-luokkaa, joten heikkouksia löytyy toki sieltäkin. Ja muistetaan nyt että Suomi on se ainoa joukkue joka tämän Kanadan nipun on kaatanut, Tsekkien ainoa tappio tähän mennessä on ilman tappioita välieräpäivään lähtevää Venäjää vastaan alkusarjasta.

Kanada saa Anthony Manthan takaisin pelikiellon jälkeen, muuten kokoonpano säilynee melko lailla samana. Kanada pääsi todella vaivoin jatkoon Sveitsiä vastaan, kun se oli vielä sekuntia ennen päätössummeria tappiolla. 0.3 sekuntia taisi jäädä aikaa kelloon kun tasoitus syntyi. Tässä kokoonpano millä Kanada lähti peliin.

Marchessault, Dubois, Stone – Nurse, Severson
Cirelli, Couturier, Reinhart – Chabot, Stecher
McCann, Turris, Jost – Theodore, Fabbro
Henrique, Strome, Joseph – Myers
Maalilla Murray, varalla Hart

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Kanada – Tsekki Livestream – yllättääkö Tsekki?

Tsekin kokoonpano edellisessä pelissä Saksaa vastaan oli:

Frolik, Simon, Voracek – Musil, Hronek
Jaskin, Faksa, Chytil – Moravcik, Rutta
Kubalik, Kovar, Gulas – Kolar, Gudas
Palat, Zohorna, Repik – Sklenicka
Maalilla Bartosak, varalla Hrubec

Tsekillä on myös varsin mainio kokoonpano jalkeilla ja etenkin ykköskenttä on ollut todella tehokas. Toki kaikki kentälliset pelaavat todella hyvin, joten Kanada voi olla myös Tsekki-joukkuetta vastaan lirissä.

Edellisen kerran joukkueet ovat kohdanneet Etelä-Korean olympialaisissa, silloin peli päättyi 4-6 Kanadalle. Molemmat ovat tehneet turnauksessa paljon maaleja, mutta yleensä kun tämänlaiset joukkueet kohtaavat, on maalimäärä pienempi. Miten käy tällä kertaa? MM-kisoissa Kanadalla on iso putki päällä nimenomaan Tsekkiä vastaan, edellisen kerran Tsekki on voittanut vuoden 2010 Saksan kisoissa. Tuolloin tukena oli melkein kotiyleisö, samaa voi sanoa varmasti nyt Bratislavassa pelattavasta pelistä. Olisiko tämä Tsekin yllätysvoitto, kerroin on ainakin kohdallaan ja Kanada ei todellakaan vakuuttanut Sveitsiä vastaan, päinvastoin kuin Tsekki Saksaa vastaan.

Katso kaikki vedonlyöntikohteet ja lyö vetoa!

Kanadalla pienempi kerroin...

...mutta Tsekki haluaa taatusti finaaliin! Pystyykö Tsekki yllättämään Kanadan Sveitsin tapaan, mutta viemään homman loppuun saakka?

Aseta vetosi