Kansojen liiga: Englanti - Tanska 14.10.2020 klo 21.45, Englanti -1.5

Englanti on vakuuttava Wembleyllä. Viimeksi Belgia meni nurin 2-1, vaikka Englanti pelasi ilman Kanea ja Sanchoa. Nyt kaksikko saattaisi olla mukana.
Englanti - Tanska
Lokakuu 14,2020
21:45

Kansojen liiga: Englanti – Tanska

Wembley, Lontoo, UK

Kertoimet (Unibet): 1.75 – 3.90 – 4.75

Kolme Leijonaa jälleen Wembleyllä. Nyt on vastassa Tanska, jota vastaan Englanti pelasi syyskuussa Kööpenhaminassa maalittoman matsin.

Kansojen liigan edellisellä kierroksella muutama päivä sitten Englanti otti Wembleyllä hyvän voiton Belgiasta. Belgia aloitti matsissa maalinteon, kun vartin kohdalla Lukaku pääsi rankkaripilkulle. Puntit laitettiin tasan avausjakson lopulla, kun Rashford tasoitti rankkarista. Englannin 2-1 -voittomaali tuli 65. minuutin kohdalla, kun Mountin ihmekuti lensi maalin takakulmaan.

Englannilla oli kentällä Belgiaa vastaan useampikin nuori ja vielä maajoukkuematseissa kokematon pelaaja, ja ottelun alussa se näkyi. Aina Rashfordin maaliin saakka Belgia oli parempi joukkue, kentällä oli melkein kuin miehet vastaan pojat. Pojat lopulta käänsivät pelin voitoksi.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Tanska voitti Islannissa

Tanska pelasi pari päivää sitten Islannissa, ja se hoiti homman helposti 3-0. Islanti ei ole enää se vaarallinen viikinkiryhmä, joka se oli nelisen vuotta sitten Ranskan EM-kisoissa. Nyt jo kotikentällään Islanti ajoittain romahtaa.

Islanti-Tanska -matsin avausmaali oli kotijoukkueen oma maali. Toisella jaksolla Eriksen ja Skov hoitivat homman loppuun.

Kotikentällä Englannin Kolme Leijonaa on kova joukkue. Se on voittanut 20 viimeisistä virallisesta 21 kotimatsista. Edellisessä Kansojen liigassa Espanja kävi voittamassa Englannissa, mutta muuten tilasto näyttää pelkkää vihreää ja vielä usein suurinumeroisesti

Ennen Islanti -voittoa Tanska pelasi kotonaan Färsaatia vastaan treenimatsin, ja sen se voitti 4-0. Syyskuun Kansojen liigan kierroksella Englanti -tasurin lisäksi Tanska pelasi kotikentällä Belgiaa vastaan, ja sen belgit voittivat 2-0.

Englannin ja Tanskan kokoonpanot

Harry Kane ei pelannut Englannin joukkueessa Belgiaa vastaan. Kanella oli pientä vammaa, mutta nyt ilmeisesti päävalmentaja Southgate haluaisi ottaa Kanen mukaan joukkueeseen. Jos Kane pelaa Tanska -pelissä, niin Tottenhamin manageri Jose Mourinho tulee olemaan raivoissaan.

Belgia -ottelussa Englannin kärjessä Rashfordin kanssa pelasi Evertonissa kovaa kautta pelaava Calvert-Levin. Hän tulisi penkille, jos Kane pelaa. Ja jos Jadon Sanchokin tulee nyt mukaan, niin sitten Mount tulee vaihtoon. Chilwell on parantunut taudistaan, joka ei ollut korona. Jos Chilwell on avauksessa, niin Trippier tulee vaihtoon.

Tanskan puolalla Eriksen ja Braithwaite ovat nyt pelanneet kaksi viime matsia, mutta joukkueella ei oikein ole varaa ottaa heitä huilaamaan.

Englannin mahdollinen avaus: Pickford; Dier, Coady, Maguire; James, Rice, Henderson, Chilwell; Sancho, Kane, Rashford

Tanskan mahdollinen avaus: Schmeichel; Wass, Kjaer, Christensen, Skov; Delaney, Hojbjerg; Poulsen, Eriksen, Braithwaite; Dolberg

Kolme Leijonaa on selvä suosikki. Tietenkin näin, kun pelataan Wembleyllä. Unibetilla Englannin kertoimeksi saa 1.75. Sekin kelpaisi lapulle, mutta väännetään vielä isompi kerroin, Englanti -1.5 saa kertoimeksi 3.15.

Tanska on varmasti väsyneempi joukkue. Pelin sielu Eriksenkin on pelannut tällä viikolla jo 160 minuuttia. Englanti tuo tuoreita ja vikkeliä jalkoja kentälle.

Maaottelut Unibetille!

Englanti -1.5 saa Unibetilla hyvän kertoimen 3.15.

Aseta vetosi