Kansojen liiga: Espanja - Saksa 17.11.2020 klo 21.45, Espanjalle panos

Kansojen liigan viimeiset matsit. Espanja tarvitsee voiton lopputurnaukseen, Saksalle riittää tasapeli. Viime ottelussa Sveitsissä Sergio Ramos missasi rankkarin kahdesti.
Espanja - Saksa
Marraskuu 17,2020
21:45

Kansojen liiga: Espanja – Saksa

Estadio de La Cartuja, Sevilla, Espanja

Kertoimet: 2.60 – 3.50 – 2.70

Tiistain Kansojen liigan ykkösottelu on Espanjan ja Saksan matsi, joka pelataan Sevillassa. Viime kierroksella pari päivää sitten Espanja pelasi vieraissa Sveitsin kanssa 1-1. Se oli kyllä espanjalaisille kuin tappio. Espanja hallitsi mielin määrin. Se voitti laukaukset 20-7 ja aina niin luotettava Sergio Ramos mokasi kaksi rankkaria. Lopulta Espanjan Moreno tasoitti pelin vasta 89. minuutilla.

Espanjalla on nyt menossa kolmen voitottoman ottelun putki. Ennen Sveitsi-tasuria se pelasi treenimatsissa Hollannissa 1-1 ja lokakuun jälkimmäisessä Kansojen liigan matsissa Ukrainassa Espanja hävisi 0-1.

Saksa voitti omassa matsissaan kotikentällään Ukrainan 3-1. Siinä matsissa ei ollut epäselvää. Saksa dominoi. Ukraina teki avausmaalin 12. minuutilla, mutta Saksa tuli rinnalle ja ohi. Werner teki kaksi maalia ja Sane yhden.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Sergio Ramos epäonnistui pilkulta kahdesti

Saksa on nelosryhmän ykkönen pisteen edellä Espanjaa. Eli voitolla Espanja lopputurnaukseen, Saksalle riittää tasapeli. Sergio Ramosin missatut rankkarit saattavat tulla ratkaiseviksi.

Saksa ei ole vielä tämän kauden Kansojen liigassa hävinnyt, mutta tasureita on kolme.

Espanja ja Saksa ovat kumpikin maajoukkueita, jotka takavuosina olivat lähes ylivoimaisia. Espanjan kulta-aika oli jo lopettaneiden Iniestan ja Xavin sekä Iker Casillasin aikaa. Tämän sukupolven suurimmalta osin siirryttyä syrjään Espanja ei ole päässyt samaan. Vanhasta porukasta mukana ovat enää oikeastaan vain Sergio Ramos ja Sergio Busquets. Samanlaista sukupolvea ei ole löytynyt, ja näyttää siltä, että ei myöskään ole tulossa.

Saksan kulta-aika oli Brasilian MM-turnauksessa 2014. Tuolloin näytti siltä, että Saksa tulee hallitsemaan maajoukkuefutista vielä pitkään, mutta lopulta alamäki oli nopea. Nyt Saksan ryhmässä kyllä on taas nuoria ja nousussa olevia pelaajia, mutta samanlainen ylivertainen ryhmä se ei ole kuin kuusi vuotta sitten. 2014 MM-ryhmästä mukana ovat enää oikeastaan vain veskari Neuer ja keskikentän Kroos.

Espanjan ja Saksan kokoonpanot

Tähän Kansojen liigan lohkopelien viimeiseen otteluun Espanjan päävalmentaja Luis Enrique tuonee aikalailla saman avauksen kuin Sveitsissäkin. Kärkipäähän voisi tulla tuoreita pelaajia, Sveitsi-matsissa yksi tehty maali 20 kudista oli heikko esitys. Moreno tuli Sveitsissä vaihdosta tekemään tasoituksen, ja hän voisi nyt olla avauksessa Moratan sijasta.

Luis Enrique on tehnyt joukkueen maalivahdin kohdalla pienoisen yllätyspäätöksen, kun Manchester Unitedin David de Gea laitettiin syrjään ja tilanne tuotiin Athletic Bilbaon Unai Simon.

Saksan puolelta Kroos oli Ukrainaa vastaan pelikiellossa, mutta nyt hän lienee avauksessa taas. Joachim Löw tuskin tekee sen kummempia vaihtoja. Kärjessä pelannevat Werner, Sane sekä Serge Gnabry ja keskikentän hommat tekevät Gundogan ja Goretzka.

Espanjan mahdollinen avaus: Simon; Roberto, Ramos, Torres, Reguilon; Busquets, Merino, Ruiz; Oyarzabal, Morata, Moreno

Saksan mahdollinen avaus: Neuer; Ginter, Sule, Rudiger, Max; Gundogan, Kroos, Goretzka; Werner, Gnabry, Sane

Vetomarkkinoilla ottelu on laitettu hyvin tasaiseksi, vaikka pelataan Espanjassa. Unibetilla kertoimet ovat 2.60 – 3.50 – 2.70. Näiden kahden joukkueen kohdalla varmasti pätee sanonta, että päivän kunto ratkaisee. Vaikka Espanja ei ole nyt hetkeen voittanut, niin ei se kehnosti ole pelannut. Maalinteko on ollut ongelmana, mutta toisaalta sen puolustus on rautaa. Espanja on päästänyt vain kaksi maalia viimeisissä kuudessa ottelussa.

Espanjaa aliarvioidaan. Kupongille Espanja +0 asian handicap kertoimella 1.88. Jos matsi päättyy tasan, niin panos palautetaan.

Kansojen liigaa Unibetille

Espanja +0 asian handicap kertoimella 1.88.

Aseta vetosi
BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt