Kansojen liiga: Hollanti - Bosnia & Hertsegovina 15.11.2020 klo 19:00

Sunnuntaina iso ottelu Nations Leaguessa kun Hollanti isännöi Amsterdamissa Bosnia & Hertsegovinaa Katso vedonlyöntikertoimet ja lyö vetoa!
Hollanti - Bosnia & Hertsegovina
Marraskuu 15,2020
19:00

Hollanti – Bosnia & Hertsegovina lähtökohdat otteluun

UEFA Nations league jatkuu jälleen sunnuntaina 15. marraskuuta. Päivän ehdottomasti mielenkiintoisin ottelu on tietysti Bulgarian ja Suomen kohtaaminen mutta myös Hollannin ja Bosnia & Hertsegovinan välinen kamppailu on seuraamisen arvoinen! Asetelmat otteluun ovat mielenkiintoiset sillä pari vuotta takaisin Euroopan huipulle nousua tehnyt Hollanti lähtee otteluun peräti viiden ottelun voitottomassa putkessa kun taas illan vieraiden putki ilman voittoa on jo seitsemän ottelun mittainen.

Hollannilla tuskainen alku uuden valmentajan kanssa

Sukupolven vaihdoksen läpi käynyt Hollannin maajoukkue Oranje menetti  kesällä päävalmentajansa Ronald Koemanin La Liga joukkue FC Barcelonalle. Hollannin matka uuden valmentajan Frank de Boerin kanssa on ollut tuskainen. Jos joukkue häviää tämän pelin niin se tippuu oman Kansojen liigan lohkon jumbopaikalle ja oransseille saattaa olla edessään yllätys tippuminen kauden päätteeksi B-liigaan!

Vaikka, kuten todettua, Hollanti ei ole voittanut yhtään viidestä edellisestä pelistä niin se on pelannut kahdessa peräkkäisessä matsissa 1-1 tasapelit Espanjan ja Italian kanssa. Tilanne ei siis missään nimessä ole toivoton mutta jalka alkaa kuitenkin jo puristaa kengässä. Kotijoukkueen työtä sunnuntaina Johan Cruijff Arenalla ei helpota yhtään topparipari Virgil van Dijkin sekä Nathan Aken poissaolo loukkaantumisten vuoksi.

Bosnia & Hertsegovina kolme peliä maaleitta

Bosnia & Hertsegovina on tämän ottelun iso altavastaaja. Balkanilaiset ovat pelanneet kolme ottelua maaleitta ja tähän peliin joukkue lähtee pahassa koronakurimuksessa. Joukkueelta on monta avainpelaaja sivussa joista ison menetys on koronaa sairastava hyökkääjätorni Edin Dzeko. Bosnia & Hertsegovina hävisi tähän valmistavan ottelun 0-2 Iranille ja ennen sitä tuli tukkaan 3-0 Puolalta.

Netherlands vs Bosnia-Herzegovina | Sporticos.com

Veikkaus Hollanti – Bosnia & Hertsegovina

Nämä joukkueet kohtasivat toisensa viimeksi 11. lokakuuta ja tuo ottelu päättyi kiikareille 0-0. Vaikka Holannilta puuttuuvat ykkösvaihtoehdot topparin paikalle niin Dzekon poissaolo tasoittaa puntit. Povaamme tästä vähämaalista ottelua ja alle 2.5 tarjoaa mukavan yli kakkosen kertoimen.

Uskomme Hollannin myös nappaavan helpottovan voiton mutta korkeintaan kahdella maalilla. Kotivoitto ja alle 3.5 maalin peli tarjoaa myös oivan pelivaihtoehdon.

⚡ Kertoimet tähän otteluun ⚡


Vähän maaleja...

Tässä ottelussa pelataan isoista pisteistä. Hollanti on kurimuksessa mutta ei Bosnian ja Hertsegovinan tilanne ole sen parempi. Hollanti voittaa vähämaalisen ottelun 2-0 tai 2-1?

Aseta vetosi