Kansojen liiga: Hollanti - Puola 4.9.2020 klo 21.45, avausmaali Depay

Hollanti pelasi edellisen Kansojen liigan finaalissa. Se on noussut alamaista taas maanosan kärkeen. Puola joutuu Amsterdamiin ilman Robert Lewandowskia.
Hollanti - Puola
Syyskuu 04,2020
21:45

Kansojen liiga: Hollanti – Puola

Johan Cruijff Arena, Amsterdam, Hollanti

Kertoimet (Unibet) 1.44 – 4.85 – 8.00

Hollanti aloittaa Kansojen liigan matsinsa kotikentällä Amsterdamissa Puolaa vastaan. Hollannin päävalmentaja Ronald Koeman lähti hiljattain Barcelonan hommiin, ja nyt väliaikaisena päävalmentajana Hollannilla on Dwight Lodeweges.

Hollannin ja Puolan kanssa samassa A-liigan ryhmässä pelaavat Bosnia ja Italia. Ensimmäisessä Kansojen liigan turneessa Hollanti oli finaalijoukkue. Loppuottelussa se sitten hävisi 0-1 Portugalille. Hollannin finaalipaikka alleviivaa sitä, että joukkue on noussut ylös ahdingostaan. Brasilian MM-kisojen pronssimitalin jälkeen Hollanti ei edes selvinnyt mukaan Ranskan EM-turnaukseen eikä Venäjän MM-kisoihin. Nyt se kuitenkin on taas yksi maanosan parhaita.

Hollanti oli viime kertaisissa EM-karsinnoissakin vakuuttava. Se voitti kahdeksasta matsista kuusi ja tuli lohkokakkoseksi Saksan jälkeen.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Puola voitti karsintalohkonsa

Puolallakin karsinnat menivät hyvin. Se oli oman lohkonsa ykkönen voittamalla kahdeksan matsia kymmenestä. Kakkonen Itävalta jäi kuuden pisteen päähän. Kansojen liigassa Jerzy Brzeczekin valmentaja ryhmä ei ole vielä voittanut ainuttakaan matsia. Viime kertaisessa Kansojen liigassa Puola joutui samaan lohkoon Italian ja Portugalin kanssa, joten ei niin ihme, jos voitot jäivät ottamatta.

Joukkueiden kokoonpanoissa on aika paljon vaihtelua koronataukoa edeltäneeseen aikaan verrattuna. Kymmenen kuukauden breikki on pitkä aika, ja nyt vielä osa pelaajista on vasta hiljattain lopettanut edellisen sarjakauden. Sitten vielä muutamien tähtipelaajien kohutut seurasiirrot tulevat sotkemaan keskittymistä.

Hollannin joukkueesta sivussa on ainakin Juventuksen Matthijs de Ligt, joka on käynyt olkapääleikkauksessa. Lisksi Daley Blind, Davy Propper ja Tonny Vilhena ovat muuten vain sivussa kaksi seuraavaa maaottelua.

Jotain pysyvääkin Hollannin ryhmässä on. Virgil van Dijk on varmasti avauksessa topparina, samaten kuin Memphis Depay on varmasti kentällä Georginio Wijnaldumin ja Steven Bergwijnin kanssa.

Manchester Cityyn hiljattain siirtynyt pakki Nathan Ake saattaisi olla laitapakkina. Manchesterin toiseen ryhmään Unitediin lähtenyt Donny van de Beek istunee penkillä.

Lewandowski on vielä lomilla

Puolan suurin tähti, Bayern Munchenin Robert Lewandowski on sivussa. Hänellä on Mestareiden liigan finaalin jälkeen vielä huiliaikaa. Lewandowskin merkitystä ei oikein voi vähätellä. Hän teki seurajoukkueessa viime kaudella 47 matsissa 55 maalia. Puolan paidassa Lewa on tehnyt 112 maaottelussa 61 maalia. Hollantia vastaan Puolan kärjessä pelannevat Piatek, Grosicki, Zielinski ja Szymanski.

Hollannin mahdollinen avaus: Cillessen; Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Ake; De Roon, F. de Jong; Babel, Wijnaldum, Depay; L. de Jong

Puolan mahdollinen avaus: Szczesny; Bereszynski, Glik, Bednarek, Karbownik; Goralski, Krychowiak; Szymanski, Zielinski, Grosicki; Piatek

Avausmaalin tekijästä veto

Vetomarkkinoilla kertoimet ovat selvästi kotijoukkueelle. Unibetin kertoimet otteluun ovat 1.44 – 4.85 – 8.00. Hollantia ei ole syytä pelata noin pienellä kertoimella ja näin pitkän pelitauon jälkeen. Toki Hollanti on, varsinkin kun Lewandowski ei ole mukana, suosikki otteluun, mutta 1.44 on aivan liian vähän. Toisaalta, eipä Puolankaan pelaaminen houkuta, joten betsit on syytä hakea muilta markkinoilta.

Haetaan ehdokas ensimmäisen maalin tekijäksi. Paine ottelussa on varmasti Puolan päädyssä. Memphis Depay on pelannut hyvän kauden, Lyonissa hän teki Ligue 1:ssä ja Mestareiden liigassa 21 ottelussa 15 maalia. Depay on myös Hollannin rankkareiden laukoja, ja sillä on merkitystä, kun peliä painetaan Puolan päätyyn.

Unibetin kerroin Depayn avausmaalista on 4.70. Se sopii kupongille.

Depay Unibetille

Depayn avausmaali saa Unibetilla kertoimeksi 4.70.

Aseta vetosi