Kansojen liiga: Irlanti - Suomi 6.9.2020 klo 19.00, Suomi ei tee maalia

Irlanti vastaan Suomi on kahden vähämaalisia matseja pelaajan maajoukkueen ottelu. Suomen hyökkäys on aika vaisu, kun Teemu Pukki ei ole aivan sama pelaaja kuin ennen koronabreikkiä.
Irlanti - Suomi
Syyskuu 06,2020
19:00

Kansojen liiga: Irlanti – Suomi

Aviva Stadium, Dublin, Irlanti

Kertoimet (Unibet) 1.85 – 3.40 – 4.90

Yksi virhe hyökkäyspäässä ja yksi puolustuspäässä, ja Suomi hävisi uudella Olympiastadionilla Kansojen liigan avauksensa Walesille 0-1.

Toisen jakson alkupuolella puolustaja Leo Väisänen sai kulmapotkun jälkeen pallon tyhjän maalin eteen, mutta metrin päästä hän sai laitettua pallon tolppaan. Kymmenisen minuuttia ennen loppua Wales pääsi tekemään vastahyökkäyksestä ottelun voittomaalin.

Ennen koronabreikkiä Suomen maajoukkue pelasi ikimuistoisessa hurmoksessa loistavan Kansojen liigan ja EM-karsinnat. Näihin peleihin verrattuna voisi sanoa, että Suomi on aikalailla sama kuin silloin, joukkue on edelleen hyvin organisoitu, puolustus pitää. Teemu Pukki ei tosin viimeksi ollut se sama lentävä Pukki, joka hän oli ennen koronataukoa.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Irlanti tasoitti yliajalla

Nyt Suomi pelaa vieraissa Irlantia vastaan. Irlanti avasi Kansojen liigan pelaamalla Bulgarian kanssa Sofiassa tasan 1-1. Irlannin Duffy tasoitti pelin yliajalla. Bulgaria-matsi paljasti, että Irlannin on parannettava hyökkäyspäässä. Joukkueen tilanne on hieman sama kuin Suomenkin. Ottelut ovat vähämaalisia. Vuoden 2018 alun jälkeen Irlanti on virallisissa matseissa vain kerran tehnyt vähintään kaksi maalia, ja sekin oli Gibraltaria vastaan.

Irlannin olisi saatava palloa maaliin, ja sama on tilanna Suomellakin. Kummallakin on hyvin organisoitu puolustus, joten vähämaalinen matsi lienee tulossa.

Suomen olisi löydettävä uudestaan se sama vire, joka joukkueelle oli hurmoksen aikana. Loppujen lopuksi se pysyvä tason nousu tulee sillä, että joukkue on hyvin organisoitu, pelaajat pelaavat jatkuvasti kovatasoisia matseja seurajoukkueessaan, ja maajoukkue uskoo itseensä. Aika lähellä Suomi tätä on.

Norwichin miehet vastakkain

Irlannin ja Suomen matsin kokoonpanoissa on sellainen mielenkiintoinen piirre, että Irlannin ryhmässä on Norwichin 19-vuotias Adam Idah. Siinä ovat vastakkain Norwichin taannoisen sarjanousun ykkösmies ja tulevaisuuden ykköskärki.

Suomi pelannee ottelu aikalailla samanlaisella kokoonpanossa kuin Walesiakin vastaan. Ryhmitys lienee edelleen 4-4-2. Pohjanpalo ja Pukki aloittavat kärjessä. Keskikentälle voisi vaikka Jensen tulla Kaukon tilalle.

Irlannin nuori Idah oli Bulgariassa avauksessa, mutta nyt hän saattaisi aloittaa penkin puolella ja Callum Robinson tulisi avaukseen. Coleman ja McClean saattaisivat nyt nousta aloituskokoonpanoon.

Irlannin mahdollinen avaus: Randolph; Coleman, Duffy, Egan, Stevens; McCarthy, Hourihane; McClean, Hendrick, Brady; Robinson

Suomen mahdollinen avaus: Hradecky; Uronen, Väisänen, Ojala, Granlund; Niskanen, Kamara, Sparv, Jensen; Pohjanpalo, Pukki

Suomelle nolla, minkäs teet

Ottelun kertoimet ovat Unibetilla 1.85 – 3.40 – 4.90. Näistä ei oikein pelattavaa löydy, kyllä Irlanti kotikentällään on selvä suosikki. Vetomarkkina odottaa hyvin vähämaalista matsia. Alle 2.5 maalia saa kertoimeksi kelvottoman 1.45.

Suomen jääminen nollille antaa kertoimeksi Unibetilla 1.92. Hetkeksi voi laittaa sinivalkoiset lasin syrjään ja laittaa tähän betsin. Teemu Pukki ei ole ainakaan nyt aivan sama kuin ennen, ja ilman huippukuntoista Pukkia Suomen hyökkäys on hivenen aseeton.

Kansojen liigan betsit Unibetille!

Suomi jää nollille, valitettavasti.

Aseta vetosi