Kansojen liiga: Italia - Hollanti 14.10.2020 klo 21:45, vähämaalinen ottelu!

Keskiviikkona iso ottelu Nations Leaguessa kun Italia isännöi Bergamossa Hollantia. Katso vedonlyöntikertoimet ja lyö vetoa!
Italia - Hollanti
Lokakuu 14,2020
21:45

Italia – Hollanti lähtökohdat otteluun

UEFA Nations Leaguen varmasti seuratuin ottelu Suomessa on keskiviikkona 14. lokakuuta B-liigassa pelattava Huuhkajien ja Irlannin välinen kamppailu. A-liigassa on kuitenkin luvassa heti Suomen ottelun perään varsinainen superkamppailu, kun Italia isännöi Hollantia. Isännät lähtevät otteluun lohkonsa piikkipaikalta mutta Hollanti on vain yhden pisteen päässä. Jaossa siis isot pisteet!

Standings provided by SofaScore LiveScore

Italia lähes pysäyttämättömässä vireessä

Italia pelaa nyt kolmannen kerran kolmen vuoden sisään Hollantia vastaan. Azzurrien tilastot ovat hyvät sillä näistä otteluista se on voittanut kaksi ja pelannut kerran tasan. Italia oli melkoinen floppi vuoden 2018 MM-kisoissa mutta sen jälkeen joukkueen haltuunsa ottanut Roberto Mancini on luonut saapasmaasta jälleen lähes voittamattoman koneen, joka ei ole hävinnyt kertaakaan edelliseen 18 maaotteluun.

Italia jäi alkuviikosta hieman yllättäen 0-0 tasapeliin Puolaa vastaan vieraissa mutta Italialla oli peräti 16 maalipaikkaa, joista ottelun olisi voinut ratkaista. Muun muassa vastikään Juventuksen kanssa diilin tehnyt Federico Chiesa olisi voinut napata ratkaisijan viitan mutta tällä kertaa ei maistunut. Maalittomasta pelistä huolimatta Italia oli vaarallinen ja Hollannin puolustuslinjalla tulee pitämään kiirettä keskiviikkoiltana.

Frank de Boerin ura Hollannin peräsimessä alkanut vaisusti

Italian tavoin Hollanti on käynyt parin edellisen vuoden aikana ison muodonmuutoksen ja Oranje on osoittanut olevansa edelleen jalkapallon suurmaa. Nuori ja uusi sukupolvi on vahva, eikä olisi yllätys, mikäli tämä kokoonpano yltäisi arvokisamenestykseen. Mutta… Yksi iso tekijä Hollannin piristymisessä oli valmentaja Ronald Koeman joka siirtyi kesällä FC Barcelonaan. Uuden managerin Frank de Boerin taival ei ole alkanut hyvin sillä kahden ottelun jälkeen tuloksena on 1-0 tappio Meksikolle ja 0-0 tasapeli Bosnia ja Herzegovinaa vastaan.

Hollanti lähtee tähän otteluun kolmen ottelun voitottomassa sekä maalittomassa putkessa. Ottelu Bosnia ja Herzegovinaa vastaan olisi pitänyt voittaa ja sen tietää myös kapteeni Virgil van Dijk joka totesti ”Me odotimme voittavamme mutta tempo oli matala ja pallon liikuttelumme oli liian hidasta”.

Löytyykö Hollanilta de Jongin lisäksi muita onnistujia Italia ottelussa? 

Veikkaus Italia – Hollanti

Vaikka kyseessä on kahden taitavan huippujoukkueen kohtaaminen, niin me odotamme ottelusta vähämaalista. Joukkueiden kuudesta edellisestä kohtaamisesta viidesti on tehty alle 2.5 maalia, Italia jäi edellisessä nollille ja Hollanti on tehnyt vain yhden maalin edelliseen neljään otteluun.

⚡ Kertoimet tähän otteluun ⚡

Italia on hävinnyt viimeksi kotimaassaan 2016. Uskomme Italian olevan tässä ottelussa vahvoilla ja ottelun päättyvän joko kotivoittoon tai tasapeliin eikä tappiottomien kotiotteluiden putki katkea. Tuplamahdollisuudelle kotivoitto/tasapeli saa varsin pienen kertoimen 1.27 mutta kun siihen lisää alle 2.5 maalia niin pääsee jo mukavasti peleille!

Valioliigasijoitukset 2020/21

Vähän maaleja...

Tässä ottelussa pelataan isoista pisteistä. Hollanti on kurimuksessa mutta Italia ei silti pääsee kurittamaan kohtuuttomasti van Dijkin johtamaa puolustuslinjaa. Italia voittaa vähämaalisen ottelun?

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä