Kansojen liiga: Saksa - Ukraina sekä Portugali - Ranska 14.11.2020 klo 21.45, yhteiskerroin 3.05

Suomi yllätti Ranskan viikolla treenimatsissa. Nyt ranskalaiset pelaavat Portugalia vastaan vieraissa, paljon olisi parannettavaa. Saksa lienee vahva kotonaan Ukrainaa vastaan.
Saksa - Ukraina sekä Portugali - Ranska
Marraskuu 14,2020
21:45

Kansojen liigaa: Saksa – Ukraina sekä Portugali – Ranska

Red Bull Arena, Leipzig, Saksa / Estádio da Luz, Lissabon, Portugali

Tänä lauantaina pelataan taas Kansojen liigaa. A-liigasta tehdään vetokupongille tupla Saksan ja Ranskan matseista.

Saksa pelaa nyt kotoaan Ukrainaa vastaan. Neljän matsin jälkeen Espanja johtaa ryhmää. Saksa on kakkosena saldolla 1-3-0 ja Ukraina kolmosena saldolla 2-0-2.

Saksa ei aivan ole ollut oma varma itsensä. Sen ainoa voittopeli on Ukrainaa vastaan vieraista noin kuukausi sitten. Viime kierroksella Saksa pelasi kotonaan Sveitsin kanssa 3-3.

Ukrainan viime matsi oli 1-0 -kotivoitto Espanjasta.

Kumpikin joukkueista otti viikolla treenimatsin. Saksa voitti kotonaan Tsekin 1-0 ja Ukraina hävisi Puolassa 0-2. Saksan joukkue oli Tsekkiä vastaan kovin varamiehinen. Avainpelaajilla alkaa jo olla ottelurasitusta sen verran, että oli huilin paikka. Ukrainan avauksessa olivat avainpelaajat oikeastaan kaikki mukana, mutta heidät sitten vaihdettiin syrjään puoliajalla ja tunnin pelin jälkeen.

Saksan maalivahti Oliver Baumann olisi saattanut saada Tsekki-matsissa peliaikaa ensimmäisen kerran aikuisten tasolla, mutta Baumann lähetettiin kotiin varotoimenpiteenä. Hänen seurajoukkueessaan Hoffenheimissa on puhjennut koronaa enemmän kanssa.

Saksan toppari Niklas Sule on päässyt pois omasta eristäytymisjaksostaan ja hän liittyi maajoukkueen mukaan.

Keskikentän Hofmann loukkasi reitensä keskiviikkona ja hän on luultavimmin sivussa. Gosens ja Henrichs ovat ilmeisesti sivussa, mutta tuskin kukaan edellämainituista olisi avauksessa muutenkaan.

Ukrainan joukkueen avainpelaajat Konoplyanka, Yarmolenko, Yaremchuk, Zubkov ja Zinchenko kävivät kaikki verryttelemässä viikolla treenimatsissa, mutta he ovat tänään avauksessa.

Saksan mahdollinen avaus: Neuer; Ginter, Sule, Rudiger, Schulz; Goretzka, Kroos, Gundogan; Sane, Werner, Gnabry

Ukrainan mahdollinen avaus: Lunin; Konoplya, Kryvtsov, Matviyenko, Sobol; Makarenko, Zinchenko, Malinovskyi; Yarmolenko, Yaremchuk, Zubkov

Kertoimet ovat Unibetilla 1.23 – 6.80 – 12.50. Nämä lienevät kohdallaan. Vetomarkkinoilla odotellaan maaleja, kun yli 3.5 maaliakin saa kertoimeksi vain 2.00. Laitetaan alle 3.5 maalia kertoimella 1.82. Saksan edellisessä Kansojen liigan matsissa tehtiin kuusi kassia, mutta Ukraina ei ole joukkue, joka vieraissa saisi Saksan tasoista ryhmää vastaan paljon maalipaikkoja. Syyskuussa Espanjassa Ukraina jäi nollille. Espanja tosin teki neljä, mutta siinä pelissä Ukraina meni palasiksi, eikä se ole niin huono.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Pariisin ihme

Ranskan tilanne on Suomessa hyvinkin ollut tiedossa viime päivinä. Kakkosmiehillään pelaava Suomi meni voittamaan Ranskan tämän Stade de Francella 2-0, kun ensikertalaiset Forss ja Valakari pamauttivat komeat maalit.

Nyt Ranska pelaa Portugalissa, ja kertoimet matsiin ovat Unibetilla 2.40 – 3.30 – 3.15.

Portugalin treenimatsi viikolla meni eri rataa kuin Ranskalla. Voitto tuli 7-0, vastassa tosin oli Andorra.

Kansojen liigassa joukkueet ovat ryhmä ykkönen ja kakkonen identtisillä saldoilla 3-1-0. Viime kierroksella Portugali voitti kotonaan Ruotsin 3-0 ja Ranska Kroatian vieraissa 2-1. Portugalin maalisuhde on melko selvästi parempi, siksi se on kärkipaikalla.

Tässä ottelussa jo pitkälti katsotaan ryhmävoittaja ja mitalipeleihin menevä joukkue. Jos Portugali vie, niin Ranska vaatisi viimeiseen matsiin jo pienen ihmeen.

Cristiano Ronaldokin kävi Andorra -matsissa kokeilemassa, mutta nyt hän on varmasti heti avauksesta mukana. Suurin osa Andorraa vastaan pelanneesta avauksesta palaa takaisin penkkimiehiksi. Rui Patricio tullee taas maaliin ja puolustukseen Cancelo, Dias ja Guerreiro. Kärjessä Ronaldon kanssa pelannevat Joao Felix ja Bernardo Silva.

Otteluohjelma on juuri nyt kova huippupelaajille, ja se näkyy sairastuvalla. Ranskan Coman loukkasi treeneissä nilkkansa, mutta hän saattaisi olla mukana. Lloris tullee maalille kaksi kassia Suomea vastaan imeneen Mandandan tilalle.

Kante pelannee keskikentällä, ja saattaa olla, että Pogbakin on mukana, vaikka hän on enää varjo siitä, mitä parhaimmillaan. Mbappen pelaaminen on hieman epävarmaa.

Portugalin mahdollinen avaus: Patricio; Cancelo, Dias, Fonte, Guerreiro; Pereira, Carvalho, Fernandes; Silva, Felix, Ronaldo

Ranskan mahdollinen avaus: Lloris; Dubois, Varane, Lenglet, Hernandez; Kante, Pogba, Tolisso; Griezmann; Martial, Mbappe

Ranska vaikuttaa joukkueelta, jonka trendi vie alaspäin. Tappio Suomelle alleviivaa tätä. Mbappe saattaa olla sivussa, se olisi miinus. Pogba on kentällä, ja hänen pelaamisensa on alamäessä. Griezmann ei saa ollenkaan samaa vastuuta Barcassa kuin Atleticossa. Ranskassa ei oikein ole sellaisia pelaajia, jotka nyt pelaavat parasta futistaan.

Lapulle varovasti Portugali +0 asian handicap, Unibetin kerroin on 1.68. Tasurilla panos palautetaan.

Saksa vastaan Ukraina alle 3.5 maalia kertoimella 1.82. Portugali +0 kertoimella 1.68. Yhteiskerroin Unibetilla 3.05.

Kansojen liigaa Unibetille!

Saksa vastaan Ukraina ja Portugali vastaan Ranska betsikohteina. Yhteiskerroin 3.05.

Aseta vetosi