Kansojen liiga: Suomi - Bulgaria 11.10.2020 klo 19.00, Suomella liian pieni kerroin

Suomi jatkaa Kansojen liigaa Helsingin Olympiastadionilla Bulgariaa vastaan. Ottelu näkyy suorana Jimillä.
Suomi - Bulgaria
Lokakuu 11,2020
19:00

Kansojen liiga: Suomi – Bulgaria

Olympiastadion, Helsinki, Suomi

Kertoimet (Unibet): 1.80 – 3.50 – 5.00

TV ja Live stream: Jim, Viafree

Suomi jatkaa Kansojen liigaa Helsingin Olympiastadionilla. Vastassa on Bulgaria. Kahden kierroksen jälkeen Suomella on tilillä kotitappio 0-1 Walesille ja vierasvoitto 1-0 Irlantia vastaan. Alkuviikon treenimatsissa Puolassa Suomen kakkosketju otti oikein kunnolla neniin 1-5.

Bulgaria aloitti Kansojen liigan pelaamalla kotonaan 1-1 Irlannin kanssa. Seuraavaksi Walesissa Bulgaria hävisi 0-1. Tällä viikolla Bulgaria pelasi monimutkaisen pelisysteemin EM-karsintamatsin Unkaria vastaan, ja se hävisi 0-1.

Nämä kaksi joukkuetta ovat pelanneet nyt tänä syksynä neljä Kansojen liigan ottelua, joissa on tehty yhteensä viisi maalia, eli 1.25 per ottelu. Siitä voi alkaa rakennella betsejä illan peliin.

Bulgarialla on takana komea historia jalkapallon arvoturnauksissa, mutta menestyksestä on jo aikaa. Hristo Stoichkovin ja viime lokakuussa päävalmentajan paikalta eronneen Krasimir Balakovin johdolla Bulgaria oli vuoden -94 MM-kisojen nelonen. Tuohon aikaan Bulgarian suurimmat tähdet pelasivat Euroopan suurseuroissa. Stoichkov oli vuosia Barcelonan mies ja Balakov pelasi Stuttgartissa.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Uusi päävalmentaja, kurinalainen joukkue

Bulgaria vaihtoi viime vuoden loppupuolella päävalmentajaa. Suomen päävalmentaja Markku Kanerva kuvaili nyky-Bulgariaa uuden valmentajan Georgi Dermendzhievin johdolla hyvin organisoiduksi, puolustuksen kautta pelaavaksi ja kurinalaiseksi joukkueeksi. Maalilukematkin kahdesta Kansojen liigan ottelusta kertovat tästä. Kanerva oli vielä sitä mieltä, että pelitapahtumien mukaan Bulgaria olisi voinut saada paremmatkin tulokset viime matseista kuin mitä nyt tuli.

Bulgarian päävalmentajan vaihdos ei niinkään johtunut peliesityksistä vaan kannattajien tekemisistä. Bulgarialainen yleisö päästi rasistisen puolensa rumasti esille viime lokakuun Englanti-ottelussa. Tämä johti liiton puheenjohtajan Mihailovin sekä päävalmentaja Balakovin eroihin.

Suomen ja Bulgarian kokoonpanot

Puolaa vastaan Tim Sparv, Teemu Pukki ja Jukka Raitala olivat kokonaan pois kokoonpanosta. He ovat nyt mukana. Lassi Lappalainen ja Thomas Lam ovat edelleen loukkaantuneina sivussa.

Bulgarialla oli luonnollisesti Unkaria vastaan kentällä paras ryhmä, eli heille tämä matsi tulee melko aikaisin. Aikalailla samalla kokoonpanolla varmaan mennään. Galin Ivanov joutuu varmaan olemaan sivussa, hän sai Unkari-matsissa kolhun.

Suomen mahdollinen avaus: Hradecky; Raitala, Arajuuri, Toivio, Uronen; Niskanen, Sparv, Kamara, Taylor; Pukki, Pohjanpalo

Bulgarian mahdollinen avaus: Iliev; Cicinho, Terziev, Dimitrov, Velkovski; Malinov, Karabelov; Despodov, Nedelev, Yomov; Kraev

Vetomarkkinoilla kertoimet Unibetilla ovat Suomelle 1.80 – 3.50 – 5.00. Bulgarian kerroin on liian suuri. Jos se on ollut epäonninen kahdessa viime matsissaan, niin ei Suomen pitäisi olla näin suuri suosikki. Vaikka Suomi Irlannista voiton ottikin, niin joukkue ei ole aivan sama kuin viime Kansojen liigan aikaan. Esimerkiksi Teemu Pukki ei ole enää samassa iskussa.

Vähämaalinen matsi lienee myös tulossa, ja tähän uskoo vetomarkkinakin. Alle 2.5 maalia saa Unibetille vain 1.52 -kertoimen. Siihen voi laittaa vielä enemmän alle.

Bulgaria +0.5 Unibetin kertoimella 2.07 sekä alle 1.5 maalia Unibetin kertoimella 2.70. Siinä vedot illan peliin.

Huuhkajat Unibetille!

Kansojen liigaa – Bulgaria +0.5 kertoimella 2.07 ja alle 1.5 maalia kertoimella 2.70.

Aseta vetosi