Kansojen liiga: Suomi - Irlanti 14.10.2020 klo 19.00, Katso Ilmainen TV lähetys!

Suomen kerroin on Irlantia vastaan selvästi parempi kuin Bulgariaa vastaan. Ja sen verran vakuuttavasti Suomi viime matsinsa voitti, että samalla vauhdilla menee alamaissa oleva Irlantikin.
Suomi - Irlanti
Lokakuu 14,2020
19:00

Kansojen liiga: Suomi – Irlanti

Olympiastadion, Helsinki, Suomi

Kertoimet (Unibet): 2.40 – 3.00 – 3.45

TV ja Live stream: Nelonen, Viafree

Irlanti tulee Helsingin Olympiastadionille pelaamaan Suomea vastaan pelikieltojen, loukkaantumisten ja koronaviruksen piinaamana.

Nelikko John Egan, Callum Robinson, Callum O’Dowda ja Ronan Curtis ovat kaikki karanteenissa. James McClean on pelikiellossa.

David McGoldrick ja James McCarthy ovat olleet viime matseista loukkaantuneina sivussa. Heidän pelaamisensa on ainakin epävarmaa. Kevin Long loukkasi kasvonsa Irlannin viime ottelussa Walesia vastaan, mutta hän taitaa olla nyt mukana.

Adam Idah ja Aaron Connolly ovat istuneet oman koronakaranteeninsa ja he ovat nyt kahden pelin sivussa olon jälkeen taas mukana.

Muutenkin Irlannin joukkueessa on varmaan mieliala alamaissa. Se putosi EM-karsintojen pudotuspeleissä Slovakialle rankkareiden jälkeen. Viime Kansojen liigan matsissa Irlanti pelasi kotonaan Walesia vastaan maalittoman. Ja kun se syyskuussa hävisi kotonaan Kansojen liigassa 0-1, niin nyt Irlanti on pelannut 270 minuuttia sekä puolen tunnin jatkoajan Slovakiassa ilman maalia.

Uudella päävalmentajalla Stephen Kennyllä on hommaa tehtävänä.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Suomi on edelleen kova

Suomella sitä vastoin menee hyvin. Irlanti-voiton jälkeen muutama päivä sitten Olympiastadionilla meni nurin Bulgaria. Suomen joukkueella on nyt oikeastaan aika käsittämätöntä suoritusvarmuutta. Takavuosikymmeninä Suomi useimmiten epäonnistui tasaisissa matseissa ja ajoittain kyykkäsi heikompiaan vastaan. Tällaista tämä joukkue ei enää tee.

Suomi on esimerkillinen joukkue juuri nyt. Se on parempi kuin osiensa summa. Pelaajat, jotka pelaavat melko heikkotasoissakin joukkueissa ovat saaneet kasaan joukkueen, joka voittaa paperilla selvästi parempia ryhmiä. Keskiviikko-iltana Olympiastadionilla altavastaajana pelaavan Irlannin joukkueessakin on aloituskokoonpanon verran Valioliigan pelaajia. Suomella ei ole Euroopan suurliigoissa oikeastaan kuin Bundesliigassa pelaavat Lukas Hradecky, Fredrik Jensen sekä Joel Pohjanpalo.

Suomen peli Bulgariaa vastaan meni varmaan juuri niin kuin päävalmentaja Markku Kanerva oli suunnitellut. Pelisysteemi oli 4-4-2 ja Kanervan peräänkuuluttamaa voitontahtoa löytyi. Ottelun alussa Bulgaria oli aktiivinen, mutta kun Suomi puolusti oikeastaan virheettömästi, niin Bulgaria vetäytyi ja Suomi otti aloitteeen. 2-0 oli hyvä kuva ottelusta. Bulgariallakin oli paikkansa, mutta kyllä Suomi oli parempi joukkue.

Suomen ja Irlannin kokoonpanot

Päävalmentaja Kanerva saattaa hyvinkin tuoda tuoreita jalkoja nyt kentälle. Systeemi lienee 4-4-2, sen verran hyvin homma pelasi Bulgariaa vastaan. Puolustus lienee sama. Keskikentän keskustassa Sparv ja Kamara ovat Suomen pelin sydän ja selkäranka, heitä ei vaihdeta, ellei ole pakko. Taylor vasemmalla laidalla teki maalin, ja hän voisi jatkaa. Niskanen aloitti vasemmalla, sille paikalle saattaisi löytyä uusi mies, ehkä Alho. Fredrik Jensen teki taas maalin heti vaihdosta tultuaan, ja hän saattaisi olla vaikka avauksessa. Sitten olisi Pukki tai Pohjanpalo alussa penkillä. Pukki ei ole ollut viime otteluissa häävi, mutta olisi kova temppu laittaa viime vuoden menestyksen ykkösmies vaihtoon.

Suomen mahdollinen avaus: Hradecky; Raitala, Toivio, Arajuuri, Uronen; Niskanen, Sparv, Kamara, Taylor; Pukki, Jensen

Irlannin mahdollinen avaus: Randolph; Doherty, Duffy, Long, Stevens; Cullen, Hourihane; Horgan, Hendrick, Connolly; Idah

Suomi on Irlantia vastaan paljon pienempi suosikki kuin Bulgariaa vastaan. Nyt kertoimet ovat Unibetilla 2.40 – 3.00 – 3.45. Suomella on hyvin organisoitu puolustus on Irlannin maalinteko-ongelmat ovat olleet melkoiset, joten ei ihme, että alle 2.5 maalia saa kertoimeksi vain 1.40.

Nyt voisi hyvillä mielin laittaa panoksen Suomelle. Irlanti on pahasti jumissa. Suomi pelaa edelleen hyvää jalkapalloa ja itseluottamus on kova. Kyllä Suomi voittaa selvästi useammin kuin neljä kertaa kymmenestä.

Suomi Unibetille!

Suomen kerroin 2.40 Unibetilla on pelin arvoinen.

Aseta vetosi