Kansojen liiga: Sveitsi - Saksa 6.9.2020 klo 21.45, alle 2.5 maalia

Saksa piti Kansojen liigan avauksessa Espanjan nollilla 95 minuuttia. Sveitsiä vastaan voisi myös odottaa vähämaalista matsia.
Sveitsi - Saksa
Syyskuu 06,2020
21:45

Kansojen liiga: Sveitsi – Saksa

St. Jakob-Park, Basel, Sveitsi

Kertoimet (Unibet) 4.00 – 3.60 – 1.95

Saksa aloitti Kansojen liigan pelaamalla kotikentällä Espanjan kanssa tasan 1-1. Saksalaiset olivat jo voitossa kiinni. Espanjan Gaya tasoitti yliajan kuudennella minuutilla.

Sveitsi hävisi oman ottelunsa Ukrainassa 1-2. Ottelussa nähtiin komeita maaleja. Ukrainan Yarmolenko teki avausmaalin kantapäällä, ja matsin viimeisen teki Ukrainan Zinchenko komealla kierteellä.

Edellisessä Kansojen liigassa Sveitsi pelasi itsensä aina lopputurnaukseen asti, jossa se ensin hävisi semifinaalin tulevalle mestarille Portugalille 1-3 ja sitten pronssipelissä Englanti oli rankkareilla parempi.

Saksa pelaa Kansojen liigan alun ilman Bayern Munchenin ja RB Leipzigin pelaajia, mutta toki Saksan taso on niin laaja, että korvaajia ja uusia avainpelaajia löytyy. Espanja-ottelussa Chelseaan hiljattain siirtynyt Timo Werner teki maalin.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Harvinainen naapureiden matsi

Naapurimaat Sveitsi ja Saksa eivät ole aikoihin pelanneet vastakkain. Viimeksi ne ovat kohdanneet vuonna 2012 ystävyysottelussa, ja siinä sitten paukuteltiin hyvässä hengessä kahdeksan maalia, kun Sveitsi voitti 5-3.

Saksa ja Sveitsi eivät ole pelanneet virallista ottelua sitten vuoden 1966, ja silloin Saksa oli vielä Länsi-Saksa ja ratkaisijana oli itse Franz Beckenbauer.

Sveitsi pelannee ottelun yhdellä kärjellä, ja se kärki lienee melko varmasti Benficassa pelaava Seferovic. Skotlannin Celticiin hiljattain siirtynyt Ajeti tuli Ukrainassa vaihdosta mukaan, mutta tuskin hän avauksesta ainakaan Seferovicia syrjäyttää.

Edellisestä matsista ei ole montaa päivää aikaa, joten valmentajien pitää kaivella avaukseen ryhmä, joka olisi tarpeeksi tuore, mutta ilman, että balanssi katoaa. Aebischer ja Steffen otettiin torstaina vaihtoon, mutta eivätköhän he ole nyt avauksessa.

Vähämaaliselle matsille veto

Saksan joukkueesta Kai Havertz on jättänyt joukkueen ja lähtenyt Lontooseen viimeistelemään siirtoaan Chelseaan. Espanjaan vastaan Saksa pelasi 3-5-2 -systeemillä, mutta nyt kun pitäisi voittaa, niin päävalmentaja Löw laittanee kentälle 4-4-2 -ryhmän.

Espanjaa vastaan Emre Can oli hyvä ja saanee pitää avauksen paikkansa. Trapp oli viimeksi maalissa, mutta nyt veskarina on Arsenalin Leno.

Sveitsin mahdollinen avaus: Sommer; Akanji, Elvedi, Rodriguez; Mbabu, Xhaka, Aebischer, Benito; Embolo, Seferovic, Vargas

Saksan mahdollinen avaus: Leno; Kehrer, Ginter, Sule, Gosens; Kroos, Neuhaus; Sane, Draxler, Brandt; Werner

Unibetilla kertoimet ovat 4.00 – 3.60 – 1.95, ja nämä lienevät hyvinkin kohdallaan. Alle 2.5 maalia saa kertoimeksi 2.04, ja pelataan sitä. Kansojen liigan avauskierros on ollut kaikin puolin vähämaalinen ja peesataan tätä trendiä. Pelaajat ja joukkueet ovat selvästi vielä keskenkuntoisia, ja useitakin avainpelaajia on eri syistä sivussa. Sveitsi tuskin altavastaajana pelaa kovinkaan avointa peliä.

Kansojen liigaa Unibetille

Alle 2.5 maalia Unibetin kertoimella 2.04.

Aseta vetosi