Kansojen liiga: Tanska - Englanti 8.9.2020 klo 21.45, yli 2.5 maalia

Englanti pelasi Islannissa nuhruisen 1-0 -voiton. Islanti puolusti ja Englanti yritti löytää reikiä muurista. Nyt matsi on Tanskassa varmasti avoimempi.
Tanska - Englanti
Syyskuu 08,2020
21:45

Kansojen liiga: Tanska – Englanti

Parken Stadium, Kööpenhamina, Tanska

Kertoimet (Unibet) 4.00 – 3.50 – 2.05

Tanska hävisi Kansojen liigan avausmatsinsa kotikentällä Belgiaa vastaan 0-2. Belgian voitto oli ansaittu, Tanska ei kovin montaa maalipaikkaa saanut aikaan.

Englanti voitti omassa avauksessaan vieraissa Islannin niukasti 1-0. Matsi oli selvästi Englannin hallussa, mutta Islannin muuripuolustus jotenkin kesti aivan ottelun loppuun asti. Englannin maali tuli yliajalla Sterlingin rankkarista. Islanti sai vielä muutama minuutti Sterlingin maalin jälkeen myös rankkarin, mutta Bjarnason epäonnistui.

Englannin matsi Islannissa oli nuhruinen peli. Kummaltakin ajettiin yksi pelaaja ulos. Englannin Walker lähti ensin 70 minuutin kohdalla, ja Islannin Ingason parikymmentä minuuttia myöhemmin. Kummankin joukkueen peliä varmasti haittasi useamman vakiavauksen pelaajan poissaolo.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Kummatkin jo EM-kisoissa

Englanti ja Tanska kumpikin selvittivät itsensä EM-kisoihin suoraan karsinnoista, joten niiden ei tarvitse nyt miettiä tämän syksyn jatkokarsintoja.

Tanska ei hävinnyt EM-karsinnoissa otteluakaan, mutta silti se tuli lohkossa kakkoseksi Sveitsin jälkeen, kun puolet sen matseista päättyi tasan. Lohko oli heikonlainen, kolmoseksi tuli Irlanti.

Englanti oli omissa EM-karsinnoissa tutun suvereeni. Kahdeksasta matsista tuli seitsemän voittoa ja yksi tappio Tsekille.

EM-karsinnoista on jo sen verran aikaa, että niistä on paha vetää minkäänlaista johtopäätöstä joukkueiden nykytasosta. Englanti lienee kuitenkin edelleen erinomainen joukkue ja Tanska tukevasti Euroopan keskikastin paremmalla puolella.

Tanskan ja Englannin kokoonpanot

Tanskalle ei tullut uusia kokoonpanohuolia Belgia-matsista. Ei olisi ihme, jos joukkueen päävalmentaja Hjulmand laittaisi nyt aivan saman avauksen.

Tanskan ryhmässä on paljon tuttuja pelaajia Valioliigasta, kuten Leicesterin veskari Schmeichel, ex-Spurs Eriksen, Chelsean Christensen ja Spursin Hojbjerg.

Englannin joukkueesta Alexander-Arnold varmasti palaa nyt avaukseen, kun Walker on pelikiellossa. Foden ja Greenwood mokasivat Englannin koronasäännösten kanssa, ja heidät lähetettiin Islannista suoraan kotiin.

Englannin kolmen kärki on varmasti taas Sancho, Kane ja Sterling. Pickford tullee nyt maalille. Rashford, Henderson, Winks ja Maguire ovat edelleen sivussa. Grealish, Coady ja Phillips saattaisivat saada debyyttipeliminuutteja.

Tanskan mahdollinen avaus: Schmeichel; Wass, Kjaer, Christensen, Skov; Delaney, Hojbjerg, Eriksen; Braithwaite, Dolberg, Poulsen

Englannin mahdollinen avaus: Pickford; Alexander-Arnold, Gomez, Dier, Trippier; Mount, Rice, Ward-Prowse; Sterling, Kane, Sancho

Kupongille yli 2.5 maalia

Englanti on selvä suosikki matsissa. Unibetilla kertoimet ovat 4.00 – 3.50 – 2.05. Matsi on varmasti avoimempi kuin Englannin peli Islannissa. Englannin kärki on tuttu ja kova, puolustuksessa sitten on enemmän kysymysmerkkejä. Yli 2.5 maalia saa kertoimeksi Unibetilla 2.00 ja se kelpaa. Ei Tanskakaan kotikentällään aivan onneton ole, vaikka jäikin Belgiaa vastaan nollille.

Kansojen liigaa Unibetille

Tanska vastaan Englanti, yli 2.5 maalia, kerroin on Unibetilla 2.00.

Aseta vetosi