Kansojen liiga: Ukraina - Saksa 10.10.2020 klo 21.45, Maaleja luvassa?

Kuinka käy sunnuntaina kun Ukraina isännöi Saksaa? Molemmat kaipaavat voittoa, kumpi onnistuu? Katso vedonlyöntikertoimet ja lyö vetoa!
Ukraina - Saksa
Lokakuu 10,2020
21:45

Ukraina – Saksa lähtökohdat otteluun

UEFA Nations Leaguen eli Kansojen liigan A-lohkossa pelataan lauantaina 10.10. Klo 21:45 alkaen varsin mielenkiintoinen ottelu, kun Ukraina isännöi Saksaa Kiovassa NSC Olimpiyskiy Stadiumilla. Saksa on asetettu ottelussa todella isoksi ennakkosuosikiksi Ukrainan viime aikojen surkeiden otteiden vuoksi. Saako Andriy Shevchenkon miehistö tehtyä tähän peliin ryhtiliikkeen vai saako kolmen ottelun voitottomassa putkessa oleva Saksa vihdoin helpottavan voiton?

Ukraina pahassa mankelissa

Ukraina lähtee tähän otteluun niskassaan kaksi todella rumaa tappiota, kun joukkue hävisi 6. syyskuuta Espanjalle vieraissa 4-0 ja tämän jälkeen keskiviikkona 7. lokakuuta Ranskalle peräti 7-1. Luku on karmea, ennen edellä mainittuja tappiota Ukraina oli hävinnyt 22 pelaamastaan ottelusta vain yhden.

Joukkue aloittikin Kansojen liigan vahvasti 2-1 voitolla Sveitsistä. EM-karsinnoissa joukkue ei hävinnyt otteluaan ja se kaatoi muun muassa hallitsevan mestarin Portugalin 2-1. Ukraina on perinteisesti ollut vahva kotijoukkue mutta itseluottamus on varmasti kovilla Ranskan tappion jälkeen, eikä maajoukkueen hommaa helpota yhtään se, että yli tusina luottopelaaja on rajattu ulos joukkueesta koronaviruksen vuoksi.

Saksan kolmen pelin tasapeliputkessa

Saksa on aloittanut nämä Kansojen Liigan ottelut kahdella 1-1 tasapelillä Espanjaa ja Sveitsiä vastaan. Alkuviikon harjoitusottelussa Saksa isännöi ja Die Mannschaf sai kolmella maalilla hyviä onnistumisia hyökkäyspäässä. Joachim Löwille kuitenkin aiheuttanee pari harmaata hiusta, että myös omissa soi kolmesti, jonka vuoksi tulostaululla nähtiin Saksan kolmas peräkkäinen tasapeli.

Vedonlyönti Ukraina – Saksa

Saksan pitäisi pystyä kaataa henkisesti ja fyysisesti rikkinäinen Ukraina. Saksan neljässä edellisessä pelissä on kuitenkin nähty vähintään yksi maali molempien joukkueiden toimesta. Ukraina on myös onnistunut kotonaan maalinteossa kymmenessä peräkkäisessä ottelussa ja uskomme itäeurooppalaisten antavan kaikkensa kotinurmella. Maali molemmille jengeille mutta repeääkö peli lopulta Saksalle?

⚡ Kertoimet tähän otteluun ⚡

Saksa nappaa voiton

Espanja lähtee otteluun napakasti ja päätteväisesti ja Löwin miehillä on mahdollisuus napata vaikka parin maalin voiton. -1.5 Saksalle on fiksunoloinen betsi.

Aseta vetosi