Kansojen liiga: Wales - Suomi 18.11.2020 klo 21.45, Suomi tekee maalin!

Jos Suomi voittaa nyt Walesin, niin seuraavalla Kansojen liigan pelikaudella Huuhkajat pelaavat samoissa sarjoissa Ranskan, Saksan, Englannin ja muiden suurmaiden kanssa. Kaikki lähtee siitä, että Suomi tekee nyt ainakin yhden maalin.
Wales - Suomi
Marraskuu 18,2020
21:45

Kansojen liiga: Wales – Suomi

Cardiff City Stadium, Cardiff, Wales

Kertoimet (Unibet): 2.05 – 3.15 – 4.25

TV ja Live Stream: Nelonen ja Viafree

Suomen viimeinen Kansojen liigan matsi on vieraspeli Walesissa. Panoksena on B-liigan ryhmä 4:n voitto. Voitolla Suomi on ykkönen ja nousee seuraavaksi kaudeksi A-liigaan.

Kukapa olisi uskonut vielä viitisenkin vuotta sitten, että kun kaikki Euroopan maat pelaavat parhaimmilla kokoonpanoillaan turnausta, niin Suomi on voisi yhdellä voitolla päästä samaan kastiin Espanjan, Saksan ja Ranskan kanssa? Aivan käsittämätön ajatushan se on, mutta ei edes ollenkaan epätodennäköinen. Unibetilla Suomen voittokerroin on 4.25, eli noin 23 prosentin todennäköisyydellä Suomi pelaa kohta Kansojen liigaa parhaiden kanssa.

WALES-suomi-18-11

Suomen maajoukkueen taival edellisestä Kansojen liigasta ryhmävoiton kautta EM-karsinnoista saatuun kisapaikkaan ja tämän kauden erinomaisesti sujuneeseen Kansojen liigan toiseen kauteen on ollut yhtä juhlaa. Nämä pari vuotta menevät samaan sarjaan kuin jääkiekkomaajoukkueen nousu maailmanmestariksi ja maailman huipulla pysyminen 1990-luvun puolivälissä sekä koripallomaajoukkueen nousu Euroopan kärkeen kymmenisen vuotta sitten.

Onko käynyt niin, että palloiluissa Suomi on uusi Ruotsi?

Wales – Suomi otteluun tarjolla erikoiskohde 100.00 kertoimella!

Iso ottelu on huomioitu myös isosti muun muassa vedonlyöntisivusto Nordicbetillä. (Ruotsalainen) sivusto tarjoaa kell0 21:45 alkavaan jännitysnäytelmään todellisen supertriplan. Kohde sisältää Teemu Pukin maalin, Lukas Hradeckyn rankkaritorjunnan sekä sen, että Suomi pitää palloa ottelussa yli 50-prosenttisesti. Koko komeudelle on lätkäisty komea kerroin 100.00!

Löydät tämän erikoiskohteen Nordicbetin sivulta vasemmasta sivupalkista. Klikkaa ”Erikoiskohteet” -> ”Suomi” -> ”Suomen erikoisvedot”. Katso myös alta muut tarjoukset: 

Pohjanpalon paha loukkaantuminen

Edellisessä Kansojen liigan matsissa Suomi otti voiton Bulgarian Sofiassa. Pukin ja Lodin maaleilla Suomi oli puoliajalla 2-0 -johdossa, ja johti piti. Toisella puoliskolla Bulgaria sai kaksi rankkaria, joista ensimmäisen Ivanov missasi.

Suomi piti ottelun lopun homman tarpeeksi hyvin kasassa. Ehkä Bulgaria oli useammin kutipaikassa kuin Suomi, mutta Suomi oli tehokas. Hyvän joukkueen merkki on se, että se ottaa voiton, vaikka peli kentällä ei olisi niin selvä. Takavuosina Suomi oli se, joka hävisi tasaiset matsit, nyt tilanne on toisinpäin.

Bulgaria-matsin ikävä puoli oli kärkimies Joel Pohjanpalon loukkaantuminen. Pohjanpalo joutuu nilkkaleikkaukseen ja huilista tulee pitempi. Saksalaismediassa ollaan arvuuteltu, että Pohjanpalo olisi sivussa vähintään kaksi kuukautta, ja sekin aikataulu on varmasti hyvin optimistinen. Jos hyvin käy, niin Pohjanpalo on mukana ensi kesän EM-turnauksessa, mutta harmi, että lupaavasti käyntiin lähtenyt Bundesliigan kausi Union Berlinin kanssa jää kesken.

Suomen kokoonpano

Suomi pelannee Walesissa tutulla taktiikalla, hyvällä itseluottamuksella ja toista kärkimiestä lukuunottamatta samalla kokoonpanolla kuin Bulgariassa. Todennäköisimmin Ranskaa vastaan maalin tehnyt Brentfordin Marcus Forss tulee nyt avaukseen.

Suomi on löytänyt permanenttiavauksen, ja sekin on vakaan joukkueen merkki.

Suomen mahdollinen avaus: Hradecky; Alho, Toivio, Arajuuri, Uronen; Lod, Sparv, Kamara, Taylor; Pukki, Forss

Wales on siinä mielessä samanlainen joukkue kuin Suomi, että se saa voitot hoidettua. Viime viikolla Irlantia vastaan Wales pelasi heikosti, mutta voitti 1-0. Peli oli kaikin puolin tasainen, eli Wales sai käännettyä tiukan matsin itselleen.

Walesin neljässä viime matsissa se on ottanut kaksi 1-0 -voittoa ja pelannut kaksi maalitonta tasuria. Joukkueen peli-ilme tulee tästä kyllä selväksi. Syyskuussa Helsingissäkin Wales otti juuri 1-0 -voiton.

Walesin viimeisistä 12 matsista vain yhdessä ollaan tehty vähintään kolme maalia, ja se peli oli ystävyysottelu Wembleyllä, jossa Englanti teki kaikki matsin kolme osumaa.

Walesin puolustus on ollut rautaa, jos kärkipää onkin ollut vaisu. Virallisissa matseissa Walesilla on seitsemän nollapelin putki.

Giggs sivussa, Page tilalla

Walesin päävalmentajana on vielä tässä matsissa sijainen Robert Page, kun Ryan Giggs on rötöstensä vuoksi sivussa marraskuun. Page peluutti Irlantia vastaan Gareth Balea koko 90 minuuttia, vaikka Balen seurajoukkueen Tottenhamin manageri Jose Mourinho on hieman epäillyt, että Bale ei vielä olisi täyden pelinkunnossa. Luultavimmin Page laittaa taas Balen avaukseen Suomi-matsissa, eikä Mourinho taida olla tästä mielissään.

Irlanti-ottelussa Wales pelasi viiden takalinjalla, mutta nyt voisi olla taas neljän pakin linjan vuoro. Walesin toinen tähtipelaaja Aaron Ramsey on ottelusta sivussa.

Walesin mahdollinen avaus: Ward; Roberts, Mepham, Rodon, Davies; Ampadu, Smith, Brooks; Bale, Moore, James

Alle 2.5 maalia saa kertoimeksi 1.53, ja kyllähän kaikki siihen suuntaan viittaa. Walesilla on pitkä nollaputki alla, mutta Suomen hyökkäys on ollut hyvässä iskussa. Kakkosketjukin teki kaksi komeaa kassia Ranskan verkkoon ja Bulgaria-ottelun maalitkin olivat kunnon maaleja eikä mitään vahinkoja. Suomi yli 0.5 maalia saa Unibetilla kertoimeksi 1.66 ja sitä pelataan. Mihin se riittää, jää sitten nähtäväksi.

Huuhkajien ratkaisumatsi Unibetille

Suomi yli 0.5 maalia kertoimella 1.66.

Aseta vetosi
BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt