Lauantaina 11.11.2017 Karjalaturnauksessa kohtaavat Suomi ja Ruotsi!

Legendaarinen Suomi-Ruotsi, tällä kertaa lauantaina. Taipuuko Kruunut?

Leijonat nappasi torstaina äärettömän tärkeän voiton Venäjästä. Tärkeä se oli ennen kaikkea henkisellä puolella, tästä on hyvä jatkaa. Olympia-Karjalaksi nimetty turnaus tuo Helsinkiin kokoonpanoja joita ei välttämättä ole nähty vuosiin. Mitä mahtaa tapahtua Ruotsia vastaan lauantaina?

Ruotsilla on silläkin menossa olympiapaikka-karsinnat ja se näkyy rosterissa. Kovaa seppää on roudattu turnaukseen ja Tsekkiä vastaan Ruotsi melkein leikitteli 5-3 voiton. Ruotsi on ennen perjantain Kanada-matsia voittanut kahdeksan peliä putkeen, joten Suomella on joka tapauksessa paha paikka kellistää kolme kruunua, kävi perjantain taistossa Kanadaa vastaan miten tahansa.

Illalla tulossa täysi tupa…

Molemmilla joukkueilla on turnauksessa ”ylimääräisiä” pelaajia, joten rosterit ja kentälliset elävät melkoisesti tässä turnauksessa. Jos jokaiselle pelaajalle halutaan ainakin kaksi matsia, tässä pelissä Leijonat kokee melkoisen muutoksen.

Edelliset kokoonpanot pohjilla

Suomi lähti Venäjää vastaan tällä kokoonpanolla ja etenkin nuoret pelaajat, Eeli Tolvanen ja Miro Heiskanen pistivät pelissä silmään. Heiskanen onnistui heti ensimmäisessä pelissä tekemään ensimmäisen maaottelumaalinsa, pisteet siitä Mirolle. Venäjä oli lukenut Suomen ylivoimavaltti Tolvasen varsin hyvin ja Eelille ei paljon paikkoja suotu.

 

Tolvanen – Kontiola – Peltola, Mikkola – Lepistö

Junttila – Kemppainen – Hartikainen, Heiskanen – Ohtamaa

Savinainen – Koskiranta – Erkinjuntti, Koivisto – Lajunen

Pihlström – Niemi – Anttila, Kukkonen

 

Heiskanen, Ohtamaa, Kemppainen olivat Suomen maalintekijät, olisikohan molemmat Ruotsia vastaan lepovuorossa? Vahvistettu kokoonpano saadaan vasta lauantaina. Ruotsi pelasi Tsekkiä vastaan tällä kokoonpanolla, todennäköisesti tästä kokoonpanosta löytyy enemmän pelaajia Suomea vastaan kun perjantain kokoonpanosta Kanadaa vastaan.

 

Lindström – Lindholm – Moller, Kronwall – Hersley

Omark – Ryno – Peterson, Gustafsson – Ahnelöv

Axelsson – Andersson – Cehlin, Fransson – Nygren

Everberg – Lander – Norman, Högström

 

Vedonlyönnissä vaaka kääntyy ikävästi Ruotsin puolelle, pitänee heittää tähän se legendaarinen veto Ruotsin puolesta ja toivoa että vedot menevät pieleen. Jos betsaat Suomelle ja Ruotsi voittaa, voi lauantain tappio olla vaan yksinkertaisesti liikaa?

Kuusi vuotta sitten mentiin näin, muistatteko?

Vedonlyönnissä vaaka kääntyy ikävästi Ruotsin puolelle, pitänee heittää tähän se legendaarinen veto Ruotsin puolesta ja toivoa että vedot menevät pieleen. Jos betsaat Suomelle ja Ruotsi voittaa, voi lauantain tappio olla vaan yksinkertaisesti liikaa?

Aseta vetosi