Karjalaturnaus: Venäjä – Suomi to 5.11.2020 klo 18:30 - Leijonat livestream Dplay ja TV5!

Venäjä - Suomi Karjalaturnauksen avaus näille kahdelle joukkueelle. Venäjä on isoin altavastaaja kuin ehkä koskaan ennen, johtuen toki nuorisojengistä joka on tullut nyt Hartwall Areenan kirkkaisiin valoihin. Onko Leijonista päihittämään junnu-Venäjä?
Karjalaturnaus: Venäjä – Suomi to 5.11.2020 klo 18:30
Marraskuu 05,2020
18:30

Karjalaturnaus: Venäjä – Suomi to 5.11.2020 klo 18:30

Venäjän U20 joukkue on rantautunut Helsinkiin ja pelaa tämän turnauksen. Miten pärjää kokematon junnujoukkue aikuisten maajoukkueita vastaan? Onhan siellä toki Suomellakin peräti 12 ensikertalaista, joten kummalla se mailanpuristus on pahempaa? Kyllähän tämä Suomen heiniä pitäisi olla vaikka Venäjä onkin merkitty kotijoukkueeksi.

  • Kello 18:30 Venäjä – Suomi
  • Livestream: TV5 ja Dplay

Matsin livestream on tarjolla Dplay-palvelun kautta ja toki voit katsoa ottelua myös ihan perinteiseen tapaan, tällä kertaa TV5 -kanavan puolelta. Kaikki Karjala-turnauksen ottelut tarjolla, joten iltapaivän peli Tsekki – Ruotsi on myös tarjolla 14:15 alkavan lähetyksen kautta!

Nordicbet perus pitkävetokertoimet ovat 6.40 – 6.00 – 1.34, ne kertovat paljon miten vedonlyöntimarkkina tämän ottaa. Suomi on ehdoton ennakkosuosikki, vedonlyöjällehän tuossa olisi 1X betsille oiva mahdollisuus. Sille muuten kerroin 3.10 Nordicbetillä.

No, ollaan nyt isänmaallisia ja lyödään betsit Suomen puolesta. Suomen maalit yli 4.5 antaa jo kertoimeksi 3.25, pysyykö U20 jengin pakka kasassa ja miten Suomen hyökkäyspeli sujuu? Molemmilla jengeillä on varmaan intoa kuin pienessä kylässä, joten voi niitä maalejakin tulla tässä vaikka kuinka ja paljon.

Venäjä liikkeellä junnujengillä

No ei tämä nyt varmaan mikään isät vastaan pojat -peli tule olemaan, mutta onhan Suomi ottelussa iso ennakkosuosikki. Ottelun lähtökohtia tasoittaa kuitenkin se seikka, että myös Suomella on joukkueessa peräti 12 ensikertalaista A-maajoukkuemiestä, joten kyllähän se avaus varmaan sielläkin jännittelee.

Venäjän U20 joukkue valmistautuu jo vuodenvaiheessa toivottavasti pelattaviin MM-kisoihin, ja nyt se saa alle todella kovia otteluita. Olisiko Venäjästä siis jopa yllättäjäksi? Kyllähän tässä kaikki eväät siihenkin on, kovasti tätä Venäjän ratkaisua huudeltiin ennen turnausta. No, Suomi joka tapauksessa suosikki, sen verran isot ovat myös kertoimet. Pitkävetokertoimet otteluun ovat siis 6.25 – 6.00 – 1.37

Suomen kokoonpano

Maalivahdit:
30 RAJANIEMI Sami, Jukurit Mikkeli*
32 SETÄNEN Oskari, Lukko Rauma*

Puolustajat:
4 LINTUNIEMI Alex, JYP Jyväskylä*
6 RINDELL Axel, Jukurit Mikkeli*
13 KEMILÄINEN Valtteri, Tappara Tampere
18 SAARIJÄRVI Vili, Lukko Rauma*
36 ERONEN Elmeri, HPK Hämeenlinna
50 SEPPÄLÄ Mikael, KalPa Kuopio**
55 LAPPALAINEN Lasse, KalPa Kuopio*
51 PARIKKA Jarkko, Ilves Tampere

Hyökkääjät:
10 SUOMI Eemeli, Ilves Tampere
15 NURMI Markus, TPS Turku*
20 BJÖRKQVIST Kasper, KooKoo Kouvola
21 KARVINEN Otto, Kärpät Oulu*
24 BJÖRNINEN Hannes, Pelicans Lahti
25 TURKULAINEN Jerry, JYP Jyväskylä*
27 SIIKONEN Miska, JYP Jyväskylä
37 KOIVISTOINEN Eetu, Lukko Rauma*
38 INNALA Jere, HPK Hämeenlinna
47 TIIVOLA Peter, Ässät Pori*
71 OKSANEN Ahti, KooKoo Kouvola*
76 SALLINEN Jere, HIFK Helsinki
81 PELTOLA Jukka, Tappara Tampere
82 SAARELA Aleksi, Lukko Rauma

Voitto Suomelle vai yllättääko junnut?

Olisihan se nyt melkoinen häpeä jos Venäjän U20 jengi tästä voiton tai edes tasapelin veisi. Jukka Jalonen kritisoi tietty ihan aiheesta Venäjän toimia, mutta onhan tämä samalla U20 jengille oiva paikka hitsautua yhteen Nuorten MM-kisoja ajatellen?

Aseta vetosi
Nordicbet logo €170 Ilmaisveto
Päivän Ilmaisveto 50.00 kerroin Jokerien voitolle Neftehemikista!⭐Keskiviikkona iso KHL-ottelu Jokerit vs. Neftehimik Nizhne...

50.00 kerroin Huuhkajien voitolle Walesista!

⭐Torstaina iso ottelu Suomi vs. Wales! Nappaa korotettu 50.00 kerr...

Lue lisää
Comeon logo Talleta 10€-Comeon tarjoaa 50€ pelirahaa

ComeOn on asettanut riman korkeammalle kuin muut peliyhtiöt! Avaa pel...

Lue lisää