Liiga: Kärpät - HIFK klo 18:30 pe 23.11.2018

Oulussa perjantai-illan huumaa kun jo kahdeksan parhaan joukkoon CHL:ssä purjehtinut Kärpät kohtaa kahdeksan parhaan liigajengin ulkopuolelle pullahtaneen HIFK:n. Onko stadilaiset saaneet pelinsä kuntoon vai mennäänkö edelleen kontaten?
Liiga: Kärpät - HIFK
Marraskuu 23,2018
18:30

Liiga: Kärpät – HIFK klo 18:30 pe 23.11.2018

Liigassa luvassa melkoisen mielenkiintoinen viikonloppu. Yksi mielenkiintoisimmista peleistä lienee HIFK:n ja Kärppien välinen taisto. Perjantaina pelataan Oulussa ja lauantaina Helsingissä. HIFK on jo nyt koko seurahistoriansa pisimmässä tappioputkessa, lätkää on kuitenkin pelattu aika monta vuotta tämän seuran paidassa. Onnittelut vaan koko valmennustiimille ja pelaajistolle! Ja tämä putki saattaa hyvinkin vielä jatkua ainakin viikonlopun yli, sillä Kärpät on ollut koko alkukauden mahtivireessä.

Kärpät porskuttaa myös CHL:ssä:

HIFK:lla on toki muutama avainpelaaja loukkaantuneena, mutta voiko se mennä niiden taakse? Atte Engrenin ja Erik Thorellin poissaolo toki kirpaisee, mutta Engrenin otteet ennen loukkaantumista olivat vähän sitä sun tätä ja Markus Ruusu on maalilla tehnyt mitä on voinut. Stadin punanutuilla ongelmat ovat syvemmällä ja ilmoitus valmentajanvaihdoksesta kesken kauden oli todellinen jääkarhunpalvelus koko jengille. Nyt joukkue rypee tappioputkessa, vaihtuva valmentaja kipparina ja tuleva valmentaja hoitelee peräsintä kohti karia. Siinähän sitä on hyvä aloittaa sitten uutena valmentajana.

IFK lähti koko kauteen ilman ykkössentteriä ja henkistä liideriä ja tässä on nyt tulos. Lucas Lession lähdön taustalla täytyy olla muutakin kuin sopeutumattomuus pelitapaan, pelasiko mies liian hyvin ja nopeasti? Pisteitä ainakin tuli. IFK sai hankittua uuden nimen rosteriin, mies ilmeisesti merkitään ainakin kokoonpanoon tällä viikolla. Ari-Pekka Selin nimitti miehen jo 13. hyökkääjäksi, joten onko tässä nyt paikattu taas avohaavaa mikkihiiri-laastarilla?

Kärpät – HIFK kertoimet ja vedonlyönti

Kertoimet tässä ottelussa ovat reilusti Kärpille ja niin pitää ollakin. Jos Kärpät on saalistanut tähän mennessä jo melkein puolet enemmän pisteitä kuin vieraileva IFK, niin onhan se kumma jos oululaiset eivät tätä peliä voita. Tasoitusvetoa voi tässä laittaa varmaankin parin kolmen maalin verran isännille, HIFK peluuttaa todennäköisesti Markus Ruusua tässä ottelussa, saisiko Hannu Toivonen sitten mahdollisuuden vaikkapa lauantain peliin.

Tällä hetkellä taitaa olla ihan sama kuka suolapatsas siellä seisoo, sen verran sekaisin on joukkueen peli. Perjantain yritys näyttää missä mennään tällä hetkellä, aika tulehtuneeltahan tuo on viime ajat näyttänyt.

Erik Thorell voisi tehdä tässä ottelussa jo paluun kentille, mutta onko miehestä sittenkään sateentekijäksi? Henkinen lukko on melkoisen iso, joten historiallinen tappioputki saattaa jatkua edelleen. Ja sitten voidaan taas onnitella uudesta ennätyksestä.

Miten pitkälle HIFK tippuu tästä kyydistä?

Kärpät - HIFK, vierailla mahdoton tehtävä?

Kärpät on koko syyskauden ollut lähes poikkeuksetta vikkelällä jalalla. HIFK on sen sijaan koko historiansa (!) pahimmassa tappioputkessa ja putki uhkaa jatkua. Mitä lukemia tulostaululle?

Aseta vetosi
BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt