Liiga Finaali 1: Kärpät – HPK lauantaina 20.4.2019 kello 17:00

Huikeat finaalit edessä! HPK:n tilliliha haastaa Oulun kärppäjengin, miten oululaiset pureskelevat tämän finaalin? Kerho tarvitsee yhden ryöstön jos kotipelit voittaa, mutta tuleeko se ryöstö tässä pelissä? Käy betsaamassa!
Liiga veikkaus
Liiga Finaali 1: Kärpät – HPK
huhtikuu 20,2019
17:00

Liiga Finaali 1: Kärpät – HPK, kotivoitto trendinä?

Kauden 2018-2019 Liigan finaaleissa nähdään odotetusti Kärpät ja vähemmän odotetusti HPK. Nämä odotukset siis kauden alusta, HPK on parantanut pudotuspeleissä koko ajan peliään kun se kaatoi ensin yhden mestaruussuosikeista (TPS) ja sen jälkeen toisen samanlaisen (Tappara). Ei kahta ilman kolmatta? Vedonlyöjät varmasti jännittävät nyt sen puolesta että HPK kaataisi myös Kärpät? Kärppien miljoonamiehistö on ehdoton ennakkosuosikki tähän finaalisarjaan ja sille riittää voitot neljästä kotipelistä. Mutta meneekö sarja edes seitsemään peliin vai onko tämä ohi jo aiemmin? Ja kummalle sarja menee? Näistä kaikista voit luonnollisesti lyödä vetoa.

Betsson : Lunasta jopa 100 € ilmaisveto joka viikko ja voita matka MM-kisoihin
NordicBet : Lunasta 10 € ilmaisveto ja voita matka MM-finaaliin

HPK on sloganinsa mukaan ollut näissä pudotuspeleissä sitkeä kuin tilliliha. Huimat pudotuspelivoitot TPS:stä ja Tapparasta ovat ruokkineen joukkueen itsetuntoa ja se lähtee tosissaan haastamaan oululaisia. Olisihan se huikeaa jos tämän joukkueen tuhkimotarina huipentuisi siihen kultaiseen kevääseen?

Ottelun pitkävetokertoimet ovat 1.86 – 3.95 – 3.85, joten oululaisille tästä povataan voittoa. Mutta missä pelissä HPK sen ryöstön nappaa? Onhan Kerholla tuo herkkukerroin voitolle, mutta tasapelikin voisi olla hyvä laittaa edes jollain panoksella kiinni. Tilastojen mukaan joukkueiden kymmenestä viimeisestä Oulun-pelistä peräti neljä on mennyt jatkoille. Edellinen kohtaaminen meni tosin 3-2 Kärpille, sitä edellinen HPK:lle 1-3…

Betsson : Lunasta jopa 100 € ilmaisveto joka viikko ja voita matka MM-kisoihin
NordicBet : Lunasta 10 € ilmaisveto ja voita matka MM-finaaliin

HPK:n nousu takaa ohi, eli tilanne jossa se olisi ensin häviöllä ja nousisi vielä ottelun voittoon toisi rahat takaisin kertoimella 10.50, kotijoukkueen ensimmäinen maali ja ottelun voitto puolestaan antaa jo korotetun kertoimen ihan perus pitkävetokertoimeen verrattuna, 2.30.

Tästäkin sarjasta tulee maalivahtien taisto ja Emil Larmi haastaa nyt Veini Vehviläistä. Vehviläinen on tilastojen valossa ollut vahvempi, mutta tämä sarja voi toki kääntää suunnan toisin päin. Vehviläisellä on jo näistä pudotuspeleistä kolme nollapeliä, Larmilla niitä ei vielä ole. Vehviläisen torjuntaprosentti on myös samoin pari prosenttia parempi kuin Larmin, minkälaiset prosentit nähdään tässä finaalisarjassa? Tunnelma tulee olemaan Rinkelinmäellä huikea, toivottavasti myös Oulussa. Molemmissa halleissa taitaa olla myös läpsyttimet käytössä, joten varautukaa ”saunafiilikseen”. On se kumma kun ei osata enää normaalisti taputtaa…

Liiga 2018-2019 finaaleissa tullaan pelaamaan tähän tapaan. Lauantain jälkeen toinen otatus sitten parin välipäivän jälkeen tiistaina. Mitkä mahtavat olla lukemat neljännen finaalin jälkeen ja päästäänkö mestaruutta juhlimaan jo ennen Vappua? Ei välttämättä?

  • 1                         La 20.4.2019    17:00                 Kärpät – HPK  
  • 2                         Ti 23.4.2019    18:30                 HPK – Kärpät   
  • 3                         To 25.4.2019   18:30                 Kärpät – HPK                             
  • 4                         La 27.4.2019    17:00                 HPK – Kärpät                              
  • 5                         Ma 29.4.2019  18:30                 Kärpät – HPK    (tarvittaessa)
  • 6                         To 2.5.2019     18:30                 HPK – Kärpät    (tarvittaessa)
  • 7                         La 4.5.2019      17:00                 Kärpät – HPK    (tarvittaessa)

Kärpät ennakkosuosikki, mutta jatkuuko HPK:n tuhkimotarina?

HPK:lle ei näytä mikään olevan mahdotonta. Vaikka pelaajia putoaa rosterista, on nyt jo kaatunut TPS ja Tappara. Kaatuuko kolmas suurseura piskuisen HPK:n käsittelyssä? Huimat finaalit tulossa!

Aseta vetosi