Liiga Finaali 3: Kärpät – HPK torstaina 25.4.2019 kello 18:30

Kolmas taisto edessä, miten tässä pelissä käy? Kärpät suli ikävästi edellisessä pelissä Hämeenlinnassa, mutta kotipeli on aina kotipeli. Katso kaikki vedonlyöntikohteet ja kertoimet ja betsaa kolmannesta liigafinaalista!
Liiga veikkaus
Liiga Finaali 3: Kärpät – HPK
huhtikuu 25,2019
18:30

Liiga Finaali 3: Kärpät – HPK, joko nähdään ensimmäinen ryöstö?

HPK nousi hienosti voittoon toisessa finaalissa kotikaukalossa hurmioituneen kotiyleisön edessä. Kärpät näytti läpi pelin hermostuneelta ja kokenut kaarti sortui pelissä ottelun lopulta alokasmaisiin virheisiin. Vuoron perään jäähyllä istuivat Jussi Jokinen, Atte Ohtamaa ja Oskar Osala…

Kaikkien kolmen pudotuspelit ovat olleet tehojen puolesta iso pettymys, mutta toki ovat olleet auttamassa jengiä finaaleihin ja sitä myöden todennäköisesti tällä kotivoittomenolla tulevat myös sarjan lopuksi nostamaan sitä Kanada-maljaa. Liidereiksi kaavaillut pelaajat ovat kuitenkin kärsineet melkoisesti tehottomuudesta ja Jussi Jokinen on näytellyt kuolevaa joutsenta kerran jos toisenkin näissä finaaleissa. Aika kaukana ollaan nyt NHL:n pudotuspeleistä, joita Jokinen on silmäpussien perusteella väijynyt yöt läpeensä. No, eiköhän rutiini tuo sieltä kolmikolle tässä ottelussa pisteitä ja suljetaan taas kitisijöiden suut.

Betsson : Lunasta jopa 100 € ilmaisveto joka viikko ja voita matka MM-kisoihin
NordicBet : Lunasta 10 € ilmaisveto ja voita matka MM-finaaliin

BONUS: Valittavana joko 150€ tai 50€
Pelaa nyt

Emil Larmi vei tällä kertaa Veini Vehviläistä, Oulussa peli meni toisinpäin. HPK:n on pakko voittaa ainakin kerran Oulussa jos se kotipelit hoitaa, se vaan nyt on fakta. Tämä pelihän olisi paras mahdollinen paikka ryöstölle, silloin pääsisi kotikaukaloon yrittämään jo 3-1 johtoa. No, kertoimet ja todennäköisyydet ovat  tässä pelissä sen puolella että Kärpät johtaa ottelusarjaa 2-1 kun siirrytään lauantaiksi pelaamaan Hämeenlinnaan. Ensimmäisen kerran mestaruus voisi olla katkolla maanantaina 29.4. Mutta Kärpille vai HPK:lle? HPK:n esitys oli vahva, mutta nämä pudotuspelit ovat isosti leimautuneet kotivoittojen peleiksi. Tilastoista selviää että peräti 31 peliä 40 pelistä on tavalla tai toisella päättynyt kotijengin juhlahetkeen. Eli yli 75%!

Kertoimet tähän peliin ennakoivat samaa. Kärppien kerroin on 1.91, tasapelille Unibet antaa kertoimet 3.85 ja vierasvoitolle 3.70. Miten lähelle HPK tässä voittoa pääsee, mennäänkö jatkoerien kautta Kärppävoittoon? HPK:lle voitto olisi todella tärkeä, toki ei sitä tärkeyttä puutu tässä Kärpiltäkään. Mestaruusjuna on edelleen raiteillaan, tosin nyt on ollut hieman lehtiä radalla…

Näin on pelattu ja tullaan pelaamaan. HPK:lla on vielä kolme ryöstöpaikkaa jos se kotiottelut voittaa.

  • 1                           La 20.4.2019    17:00                  Kärpät – HPK   4-1
  • 2                           Ti 23.4.2019     18:30                  HPK – Kärpät    3-1
  • 3                           To 25.4.2019    18:30                  Kärpät – HPK                               
  • 4                           La 27.4.2019    17:00                  HPK – Kärpät                                
  • 5                           Ma 29.4.2019  18:30                  Kärpät – HPK
  • 6                           To 2.5.2019      18:30                  HPK – Kärpät    (tarvittaessa)
  • 7                           La 4.5.2019       17:00                  Kärpät – HPK    (tarvittaessa)

Alku hyvin, loppu ei niinkään…

Torstai on toivoa täynnä - mutta tuleeko HPK takaisin tyhjin käsin?

Vaikka yli 75% näiden pudotuspeleien peleistä onkin päättynyt tavalla tai toisella kotijoukkueelle, aina on ryöstö-mahdollisuus. HPK:n pitäisi kammeta itsensä jollain ilveellä ainakin jatkoajalle ja yrittää siellä isoa ratkaisua. Tuo voisi olla jopa koko sarjan kannalta ratkaiseva kotiedun ryöstö.

Aseta vetosi