Liiga: Kärpät – Ilves, onko Tampereen kissoista mihinkään?

Ilveksen kekäleestä on syksyn aikana loppunut hönkä kuin Jutilan hiiligrillistä, onko nyt saatu maajoukkuetauon aikana uutta sytytysnestettä Karri Kiven pallogrilliin? Kärpiltä Rasmus Kupari ja Aleksi Heponiemi nuorten matkassa, tasoitusta on siis annettu...
Liiga: Kärpät – Ilves
Joulukuu 18,2018
18:30

Liiga: Kärpät – Ilves klo 18:30 ti 18.12.2018

Ilves löytänyt itsensä jälleen sarjataulukon tyvipäästä hyvin menneen syksyn jälkeen. Loukkaantumisia ja muita ongelmia on löytynyt ja peli ei vaan kulje. Viimeisen kuuden pelin perusteella melkein kuntopuntarin viimeinen sija hallussa pitkän tappioputken jälkeen. Karri Kiven ja ilveslaivan purjehduksesta voisi heittää monta karikkoista vitsiä, mutta jätetään ne nyt toistaiseksi.

Kärpät on sen sijaan purjehtimassa täysin palkein ylivoimaiseen Liigan runkosarjan voittoon ja yksi niitti tai naula tähän lankkuun saadaan tässä pelissä. Kertoimet Kärppien voitolle tässä pelissä ovat luonnollisesti pienet, onhan kyseessä koko Liigan paras kotijoukkue ja joukkue ylipäänsä. Ilves ei ole mitenkään huonosti pelannut koko kaudella vieraissa, se on edelleen jopa neljänneksi paras vierasjoukkue. Kärppiä vastaan sillä ei pitäisi kuitenkaan olla mitään mahdollisuuksia, jos näätäeläin ei nyt ihan kokonaan kyykkää kotiyleisön edessä. Tuskimpa näin tulee käymään.

Ilveksen tassut sutii

HIFK päätti tylysti Ilveksen orastaneen tappioputken ja jopa suhteellisen helposti. Jos HIFK onnistuu kotonaan tekemään viisi maalia Ilveksen nuottaan niin kyllä Kärpät pystyy vähintään tuohon, ehkä paljon parempaankin. Viimeisten kohtaamisten perusteella Kärpät on kuitenkin hoidellut Ilveksen varsin vähäeleisesti ja korkeintaan neljän maalin erolla, siinä onkin ihmisille tasoitusvetoon ihmeteltävää. Mitä laitetaan 0-2, 0-3 vai 0-1 tasoitus ja mikä merkki?

Ville Leskinen ja Mika Pyörälä, siinä nimiä kotijoukkueelta maalintekijävetoon. Kannattaa myös huomioida että Rasmus Kupari ja Aleksi Heponiemi puuttuvat Kärppien kokoonpanosta nuorten U20 MM-kisaleirityksen takia. Vaikka kyseessä ovat varsin tärkeät pelurit, ei tässä pitäisi olla Kärpille mitään ongelmaa. Ilvekseltä puuttuu Samuli Vainionpää leirityksen takia.

Montako maalia nähdään heti ensimmäisessä erässä? Alle 1 on saanut kertoimeksi 4.15, täsmälleen 1 on puolestaan saanut 2.80 kertoimen ja yli 1 on varustettu kertoimella 2.08. Täsmälleen 2 3.60, täsmälleen 3 6.25 ja täsmälleen 4 omaa kertoimen 12.50. Minkä sinä laitat kupongille?

Oulussa ohjelmassa kannattajien pikkujoulut. Sekin vielä. Eihän Kärpät nyt voi tämmöistä ottelua mennä häviämään?

Miten näkyy Heponiemen ja Kuparin poissaolo?

Ilveksellä on varmasti omat saumansa tässä pelissä, mutta jos peli menee käsikirjoituksen mukaan, se on maalin tai kahden voitto Kärpille. Ja sehän riittää jättämään jälleen kerran kolme pinnaa Ouluun. Taman kauden varsinainen deja vu! Nappaa kiinni Kärppäkerroin pienellä tasoituksella1

Aseta vetosi