Liiga: Kärpät - KooKoo ke 9.1.2019 klo 18:30

Kärpät -mestaruusjuna odottelee pääsyä takaisin ykkösraiteelle joukkueen oltua pari peliä asemalla. KooKoo on tähän kohtaan oivallinen vastustaja, sillä voittoja ei tälle kuntopuntarin pohjajengille ei tunnut tulevan hyvästä yrityksestä huolimatta.
Liiga: Kärpät - KooKoo
tammikuu 09,2019
18:30

Liiga: Kärpät – KooKoo, vieraiden syöksy jatkuu?

EDIT: KooKoo antoi potkut Tuomas Tuokkolalle juuri ennen ottelua, tiistaina 8.1.2019. Miten tämä vaikuttaa ottelun valmistautumiseen ja itse otteluun? Yleensä valmentajanvaihdoksella voi olla hetkellinen buusti – tässä tapauksessa asia voi olla toki jopa toisinpäin kunnes uusi valmentaja saa homman toimimaan. Jos saa. 

Kärpät saa seuraavaksi vieraaksi KooKoon. KooKoon kausi alkoi mukavasti, mutta on hiipunut mitä pidemmälle kautta on menty. Nyt vastaan asettuu siipirikkoinen Oulun Kärpät, joka on hävinnyt kaksi ottelua putkeen. Kolmatta ei taida tulla, sitä ovat mieltä kertoimet ja tilastot. Eli hakeeko KooKookin pisteet Oulusta?

Kärppien kotikerroin on toki pelattava ja tässä voisi laittaa jopa pienellä tasoitusvedolla betsejä Kärpille. KooKoon vieraspelaaminen ei ole ollut mitään timangia, toki Kärppien konttaus hieman voi huolestuttaa. Atte Ohtamaan ja U20 -sankareiden poissaolo on näkynyt isosti joukkueen pelaamisessa, mutta voisi nyt olettaa että kuntopuntarin pohjimmainen kaatuu. Ja kaatuuhan se.

Joukkueet ovat toki kohdanneet Mestiksessä useasti, mutta Liigassa KooKoon tie on ollut todella kivinen Oulussa. 7 peliä, näissä vain yksi venyminen jatkoajalle. Liigassa KooKoo ei ole Oulussa onnistunut tekemään yli kahta maalia, Kärpät puolestaan on Oulussa tehnyt aina KooKoota vastaan vähintään kaksi maalia, joten sitä kautta 2-2 tasuri olisi mahdollinen. Tulosvetoon voisi lähteä kuitenkin kaavailemaan 3,4,5 – 0,1,2 lukemia, aika lähellä ollaan näillä?

Malte Strömwall – missä pelaa pudotuspelejä?

Kärpiltä piste- ja maalintekijävetoon voidaan heittää Malte Strömwallia (19+19) ja Juha-Pekka Haatajaa (10+16). Samoin Anrei Hakulinen (12+19) ja Miikka Pitkänen (11+19) kuuluu niihin joita varmasti tarkkaillaan muissa joukkueissa kun KooKoon tyhjennysmyynti jossain vaiheessa tammikuuta alkaa. Sen verran heikkoja on koko joukkueen otteet tuloksellisesti olleet että pudotuspelipaikka taitaa lipsahtaa jälleen kerran ulottumattomiin.

Matsiin on tarjolla jälleen huima määrä erilaista vedonlyöntiä ja eri vedonlyöntisivujen tarjonta poikkeaa hieman toisistaan. Käy katsomassa mitä kaikkea on tarjolla pre-match vedoissa ja livevedonlyönnissä ja  pistä betsit oikeisiin osoitteisiin. Kärpät on iso ennakkosuosikki ja jos ei nyt mitään katastrofia satu, kotijoukkue käärii voiton. Mutta millä lukemilla se tulee?

Sama meininki kuin viimeksi?

KooKoo käy Oulussa kääntymässä - kotiin tyhjin käsin

Oululaiset ovat varmasti tehneet ryhtiliikkeen parin viime pelin jälkeen. Lasse Kukkonen pelikiellossa, Atte Ohtamaa lasaretissa, Jasse Ikonen siirtyi HIFK:iin ja Nuoret Leijonat (Kupari ja Heponiemi) kärsivät jetlagista? Kyllähän nyt yksi KooKoo kaatuu.

Aseta vetosi