Liiga: Kärpät - Tappara la 12.10.2019 - syyskauden kunkku haussa!

Kuumaakin kuumempi lauantain Liigapeli, kuinka väsyneinä pelaajat ovatkaan tässä ottelussa? Viikolla pelattiin CHL:ää ja molemmilla oli perjantaina peli. Kuumempi jengi voittoon eli betsit vierasjengille?
Liiga: Kärpät - Tappara
Lokakuu 12,2019
17:00

Liiga: Kärpät – Tappara, kauden kuumin kärkimatsi!

Lauantaina on luvassa melkoista Liiga-herkkua! Kärpät saa vieraaksi Tapparan ja nähtäväksi jää onko tässä kenties tämän kauden finaalien ennakko? Molempien peli näyttää tässä vaiheessa todella erinomaiselta ja peli sujuu lähes kuin tanssi. Molemmilla joukkueilla oli ottelut perjantaina, mutta miten mahtaa vaikuttaa Kärppien retki Mikkeliin ja Tapparan peli kotona Ässiä vastaan tähän matsiin? Ehkä ei mitenkään, mutta toki noissa otteluissa voi olla että oli tämä lauantain peli jo mielessä? Täytyy myös muistaa että viikolla pelattiin myös CHL-lätkää, näkyykö rasitus pohkeissa jo lauantaina?

Tiistain pelissä Kärpät hävisi Skellefteålle niukasti 2-0, samaan aikaan Tappara taiteili voiton Frisk Askerista lukemin 1-3. Reissupelit siis molemmilla.

Kertoimet tähän otteluun povaavat kotijoukkueen voittoa, nytkö se Tapparan tappioton putki vieraspeleissä sitten loppuu? Sitä ei pahemmin olla vielä tällä kaudella testattu ja riippuen siitä miten Tapparalla kävi perjantain Ässät -pelissä, tässä saattaa olla kyseessä Tapparan voittoputken katkaisu. Mutta suostuuko Tappara siihen? Kärpät on aina kova kotona, mutta Tapparan peli on tänä syksynä ollut ennätyskovaa.

Pinnamiehet pitävät pintansa

Tapparan parhaat pistemiehet ovat olleet varsinaisissa liekeissä tai oikeastaan roihuissa kauden alusta alkaen. Ennen perjantain pelejä Niko Ojamäki 4+10, Kristian Kuusela 8+5 ja Tyler Morley 6+7 olivat miehittäneet kolme ensimmäistä sijaa, Charles Bertrand komppasi mainiosti 6+5 tehoin. Kuuden sakkiin mahtuu vielä Jere Karjalainen 4+7 tehoilla ja Anton Levtchi kahdeksantena tehoilla 3+8. Kärki kähdeksikkoon ei ennen viikon pelejä mahtunut kuin Valtteri Puustinen 4+7 ja Julius Nättinen 6+5 muista joukkueista!

Kärppien paras pinnamies tällä kaudelta löytyy sijalta 20. Jesse Puljujärvi on 9 pelissä niitannut tehot 3+5, samoihin tehoihin on päässyt myös Juho Lammikko. Maalintekijävetoon ja pinnavetoon voi Kärpiltä laittaa myös Otto Karvista (5+2), Shaun Heskaa 2+4 ja Rädyn veljeksiä Aatu (2+2) ja Aku (2+1). Näiden veljesten tehot ovat tulleet neljässä pelissä, onko tässä kenties NHL:ään uudet Sedinin veljekset? Aatusta puuhataan jo ensimmäistä suomalaista ykkösvarausta vuoden 2021 draftiin!

Maalivahdit huippuvedossa, nähdäänkö maaleja?

Näillä joukkueillahan on melkoinen historia joukkueiden välisistä peleistä varsinkin tällä vuosikymmenellä. 10 viime ottelun tulokset Oulussa ovat menneet 4-1-5 maalierolla 22-20. Edellisen ottelun viime helmikuussa voitti Kärpät 4-2, sitä ennen Tappara vei kaksi edellistä lukemin 1-2 ja 4-5. Mitä tähän peliin tulosvetoon? Mikäli maalilla ovat Justus Annunen (torjuntaprosentti 95,24) ja Michael Garteig (torjuntaprosentti 97,37) niin aika vaikeaa on maalinteko. Kärppien Patrik Rybar 95,28% ja Christian Heljanko 91,03% eivät tästä kaksikosta kauaksi jää…

Kärpät saa Tapparan vieraaksi, nytkö vieraiden putki poikkeaa?

Kärpät - Tappara, rankan viikon jälkeen iso peli Liigassa. Kumpaa väsyttää enemmän, kumpi on peluuttanut pelaajiaan viisaammin viikolla?

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä