Liiga: Kärpät - Tappara klo 18:30 keskiviikkona 24.10.2018

Keskiviikon Kuuma Kamppailu! Nyt otetaan miehestä mittaa ja vedonlyöjästä myös! Kumman mainio voittoputki jatkuu myös tämän pelin jälkeen? Katso parhaat kertoimet Liigaan ja lyö vetoa ottelun tapahtumista!
Liiga: Kärpät - Tappara
Lokakuu 24,2018
18:30

Liiga: Kärpät – Tappara klo 18:30 keskiviikkona 24.10.2018

Kuumassa kamppailussa kohtaavat keskiviikkona Kärpät ja Tappara. Kärpät lähtee peliin selvänä ennakkosuosikkina, mutta Tapparan viime aikoina parantuneet otteet tekevät tästä ottelusta mainion tasonmittarin molemmille. Kummallakin alla mukavat voittoputket, kumman putki mahtaa katketa tässä ottelussa?

Onko Pyörälä kuumana myös tässä ottelussa?

Nordicbet antaa tähän kertoimet 1.69 – 4.45 – 4.15 ja se kertoo toki siitä että Kärpät on kova kotona. Tappara on siis parantanut viime aikoina otettaan ja voittoputkessa itseluottamus on kasvanut. Mutta kuka ne maalit tekee? Kun on pelattu jo 14 kierrosta, on Tapparan parhailla maalintekijöillä kuusi maalia kasassa. Kenestä leivotaan tämän ottelun sankari Tappara-leiristä?

Suurin ero on erikoistilanteiden osalta siinä että Tapparan alivoima on edelleenkin koko Liigassa toiseksi heikoin. Sen on siis varottava jäähyjä, vaikka ei se Kärppien ylivoimakaan ole tällä kaudella oikein toiminut, se on prosenteiltaan Liigan keskitasoa hieman heikompaa. Tapparan ylivoimakin on sakannut, tosin siihen ovat viime pelit tuoneet edes jonkinmoista parannusta.

Pistevetoon nimiä

Vaikka välttämättä ottelussa ei kauheasti maaleja nähdä, pistevedon vetäminen on aina jännittävää ja usein jopa tuottoisaa. Voihan yhdelläkin maalilla saada kiinni kolme vetoa samaan aikaan, maalintekijä ja kaksi syöttäjää.

Tässä ottelussa kotijoukkueen Mika Pyörälän kerroin vähintään pisteen tekemiseen on 1.60, Nicklas Lasun kerroin on 1.90, Ville Leskisen 1.80, Rasmus Kuparin 1.80 ja Aleksi Heponiemen 1.80. Kaikkia voi jopa kokeilla asetella sinne kupongille. Huonoja ei ole myöskään Tapparan vaihtoehdot, kyllä näillä kertoimilla voi katiskaa laittaa pinnan alle: Kristian Kuusela 2.10, Jan-Mikael Järvinen 2.30, Jarkko Malinen 2.30, Tomas Zaborsky 1.90, Niko Ojamäki 2.30.

Entä tekevätkö molemmat joukkueet vähintään kaksi maalia? Kyllä vaihtoehto on saanut kertoimen 1.97, ei puolestaan 1.76. Jos uskot että molemmilta löytyy se vähintään kaksi maalia ottelun lopussa, tässä mainio kerroin betsin tuplaamiseen.

Kärpät – Tappara NHL19 pelin tapaan:

Tappara tulossa tikkiin - Onko Kärpät sittenkin liian paha?

Kärppien alkukausi on ollu lähelle napakymppi, Tappara on kyntänyt melkein koko alkukauden, mutta nyt näyttää pahalle. Miten vedot laitetaan tässä matsissa? Nähdäänkö yllätys vai itsestäänselvyys?

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt