Liiga: Kärpät – TPS kello 17:00 la 17.11.2018

Perjantaina Liigassa huikea kärkikamppailu! Saako Kärpät pidettyä maan parhaan ylivoimaviisikon kurissa vai pystyykö TPS voittamaan varsinaisella peliajalla pitkän tauon jälkeen Oulussa? Katso kertoimet ja lyö vetoa!
Liiga: Kärpät – TPS
Marraskuu 17,2018
17:00

Liiga: Kärpät – TPS kello 17:00 la 17.11.2018

Oulussa pelataan lauantaina varsin mielenkiintoinen ottelu. Tästä joukkueparista on povattu jopa tämän kauden finaaliparia, mutta se on vielä kaukana horisontissa. Kärpät on tällä kaudella jatkanut porskuttamista ja vain ihme voi viedä siltä runkosarjan voiton, sen verran väkevää on peli tällä hetkellä ja oikeastaan sitä se on ollut koko kauden ajan. Kirsikaksi kakun päälle Kärpät sai vielä Oskar Osalan houkuteltua joukkueeseen, joten joukkue vahvistui entisestään. Minkälaista kyytiä Kärpät tässä pelissä antaa Tepsille, joka saapuu perjantain KalPa -pelin jälkeen kaupunkiin?

Erinomaisia uutisia Ouluun, erittäin huonoja uutisia muille paikkakunnille. Joko napsahti muiden selkäranka?

Liigan kärkikamppailussa nähdään varmasti taitoa ja erilaisia tilanteita, mutta voivatko erikoistilanteet ratkaista tämän matsin? Hämmästyttävästi Kärppien ylivoima on koko Liigan 12. parasta tai neljänneksi heikointa, mutta silti joukkue vetelee kärjessä huimalla 2.40 pisteen ottelukeskiarvolla. TPS:n ylivoima on puolestaan koko Liigan parasta ja yv-prosentti 25% tarkoittaa sitä että joka neljäs jäähy kostautuu vastustajalle. Toisaalta Kärppien alivoima onkin sitten koko Liigan parasta (92%), kakkosena tulee sitten mikäpä muukaan kuin TPS. (87%)

Ilari Filppula, Ilkka Heikkinen ja Oula Palve ovat nakutelleet tällä kaudella yhteensä jo 33 ylivoimapistettä ennen perjantain peliä ja kaikilla kolmella ylivoimapisteiden määrä on reilusti yli 50% kaikista pisteistä. Heikkisellä prosentti on peräti yli 70%. Kärpiltä parhaat YV-pistemiehet ovat olleet Heponiemi, Heska, Lasu, Leskinen ja Pyörälä, mutta viisikon pinnamäärä on yhteensä 34.

TPS ei viihdy Oulussa

No, ei kyllä viihdy Liigan seuroista mikään muukaan. 10 viimeistä kohtaamista Oulussa ei ole Tepsille tuonut kuin kaksi voittoa jatkoilla, toinen rankuilla ja toinen jatkoajalla. Edellisen kerran TPS on ottanut Oulusta varsinaisella peliajalla voiton, uskokaa tai älkää, 1.12.2012.  Tuosta on nyt melkein kuusi vuotta, meneekö tämä putki poikki tässä pelissä?

Ottelun pitkävetokertoimet ovat aiheesta kotijoukkueelle, TPS on varmasti jonkin verran väsynyt KalPa -ottelusta, jossa varmasti siinäkin on vauhtia piisannut. Vedonlyöjä joutuu tässä pohtimaan tuleeko TPS:lle niitä ylivoimamaaleja kun vastassa on paras alivoimajoukkue ja paras ylivoimajoukkue. Tai joutuuko Kärpät ylipäänsä ottamaan niitä jäähyjä?

TPS:n edellisestä voitosta Oulussa löytyi ihan kuvamateriaaliakin. Jänniä nimiä kentällä… Maalintekijänä mm. Kyle Turris, joka on tällä kaudella Nashvillessä nakutellut jo melkein pinna per peli tahdilla.

Montako pistettä kolmikko Filppula - Heiskanen - Palve tekee?

Kärpät tietää millä aseilla TPS hyökkää. Ylivoimaa ei saa vieraille antaa yhtään, rokotusprosentti on sen verran iso. Oululaiset repivät eroa jälleen Tepsiin tämänkin ottelun tuloksen myötä? Betsaa!

Aseta vetosi
BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt