Käsipallo EM 2020: Saksa - Hollanti 9.1.2020, Saksalla paljon loukkaantumisia

Saksa on EM-avauksessaan suursuosikki, mutta sillä on sen verran ongelmia loukkaantuneiden kanssa, että Hollannilla voisi olla mahdollisuus roikkua ottelussa mukana.
Saksa - Hollanti
tammikuu 09,2020
19:15

Käsipallon EM-turnauksen avauspäivän otteluista kovin on Saksan ja Hollannin kohtaaminen. Saksa on EM-turnauksen nelossuosikki. Unibetilla sen mestaruuskerroin on 7.00. Hollannin mestaruuskerroin on Unibetilla 751.00, ja tämä aika hyvin kertoo ottelun tasoeron.

Pelin kertoimet ovat Unibetilla Saksalle 1.08 – 17.00 – 11.50.

Otteluun voisi hakea vetoa Hollannille tasoituksen kanssa. Puukenkämaan voittoon on vaikea uskoa ennalta selvästi parempaa vastusta vastaan, mutta avausottelu ei välttämättä ole niin selvä peli kuin mitä vetomarkkina väittää.

Saksa joutuu kisoihin ilman useampaakin avainpelaajaa. Takarakentajat Weinhold, Wiede ja Semper sekä pelinrakentajat Strobel, Suton ja Ernst ovat kaikki loukkaantuneina sivussa. Saksan valmennus on joutunut tuomaan joukkueeseen hyvin lyhyellä varoajalla muutaman arvokisojen ensikertalaisen.

Tällä perusteella etsitään tasoitusvedot Hollannille. Unibetilla Hollanti +7.5 saa kertoimeksi 1.82, ja sitä voi mielihyvin pelata.

Saksalla on kyllä voittoputki alla, mutta esimerkiksi viimeisessä harjoitusottelussa se voitti Itävallan vain neljällä maalilla. Hollannillakin voisi olla avauksessa hyvä tilaisuus roikkua pelissä mukana.

Nordicbetin kertoimet: Käsipallon EM 2020

Unibetille Hollanti +7.5 kertoimella 1.82

Aseta vetosi