Erikoisvedot – lyö vetoa Englannin uudesta kuningasperheen jäsenestä!

Koko Britannia jännittää Brexitiä ja kuninkaallisten uutta tulokasta. Käy katsomassa mitä kaikkia kertoimia Betfair tähän tarjoaa, elämme jännittäviä aikoja! Poikahan sieltä putkahti, mutta mikä nimeksi?
Englannin hovi
Erikoisvedot – lyö vetoa Englannin uudesta kuningasperheen jäsenestä!
May 06,2019
05:26

Erikoisvedot – lyö vetoa laajalla skaalalla Englannin uudesta kuninkaallisesta!

Kiinnostaako Englannin kuningasperhe? No, vaikka vastaisit jyrkän ein, niin ajattele asiaa vedonlyönnin kannalta. Aihe eli tuleva perillinen on iso aihe etenkin Brexitin kanssa painivassa Briteissä (Brexitistäkin voit muuten lyödä vetoa!) ja kyllähän keltainen lehdistö mielellään haluaa suomalaisille sensaatiohakuisille lukijoille antaa ajankohtaista tietoa Harryn ja Meghanin jälkikasvusta.

Ymmärrämme toki että kuninkaalliset eivät välttämättä kuulu sinne top 10 mielenkiinnon kohteisiin, mutta tosiaan, tästäkin asiasta voi lyödä vetoa. Moni vedonlyöntisivusto tarjoaa tähän asiaan ainakin sen peruskohteen, kumpi sieltä lopulta pullahtaa? Onko se tyttö (1.57) vai poika (2.10)? No 6.5.2019 tuokin selvisi ja 2.10 kertoimen Poika osui kohdilleen! Kai betsasit?

Vai saako kohta enää sanoa sukupuoltakaan? No, taitaa se vanhempien suurin toive olla tässä kohtaa se, että untuvikko on terve. Muistamme lukeneemme ohimennen jonkun otsikon jossa kerrottiin jonkun vieraan tuoneen tietyn värisiä vauvanvaatteita vauvakutsuille, paljastuiko tässä jo sukupuoli? Missäs se artikkeli nyt olikaan…

Vedonlyöntiyhtiö Betfair tunnetaan eritoten vedonlyöntipörssistä, mutta sivustolta löytyy paljon mielenkiintoisia kohteita vedonlyöntiin. Brittihovin kiinnostavimmat tapaukset tietenkin löytyvät laajalla skaalalla täältä sivustolta. Jos et nyt jostain syystä ole vielä Betfairin jäsen, tutustu sivustoon ja rekisteröidy pelaajaksi, vielä ehdit betsata vaikka tästä kuninkaallisesta jälkikasvusta!

BONUS: 5 x 20€ ilmaisveto vetopörssiin
Pelaa nyt

Veikkaus: Ei siitä tulokkaasta Donaldia tule!

No entäpä ne vedonlyöntikohteet Betfairilla tähän aiheeseen? Kohteet löytyvät Sportsbook – Special Bets – Royal Specials osastolta, mutta nyt kannattaa olla nopea.

Voit lyödä vetoa siitä minä viikonpäivänä tuo syntymäpäivä on. Jokainen viikonpäivä on varustettu tällä hetkellä kertoimella 6.50, joten sieltä vaan betsaamaan omaa suosikkipäivää. Oma suosikkimme on… tors… perjantai? Ja maanantaihan tuo sitten lopulta taisi olla.

Ja se kellonaika sitten? Vanhan viidakon sanonnan mukaan, lapsi syntyy silloin kuin se on ”tehtykin”. Jep, onko sinut kenties laitettu alulle kahvitauolla eli siinä hieman ennen kahta iltapäivällä? Vai yön tunteina, nakkikioskijonottelun jälkeen? Kertoimet kellonajoille ovat seuraavat:

  • 00:00 – 03:59 -> 5.5
  • 04:00 – 07:59 -> 5.5 -> OSUI!
  • 12:00 – 15:59 -> 5.5
  • 16:00 – 19:59 -> 5.5
  • 20:00 – 23:59 -> 5.5
  • 08:00 – 11:59 -> 5.0

Aika lailla alhainen kerroin on myös sille että Meghan synnyttäisikin kaksoset. Betfair lupaa sille 3.75 kertoimet, kolmosille 81.00 ja nelosille jo 201.00. Vauvamahasta päätellen ei siellä nyt ole ainakaan vitosia, sille tai isommalle kertakatraalle kerroin 501.00. Hurrrjaa! Ja miten on sitten syntymäpainon laita? Tietenkin sille löytyi myös kertoimet Betfairilta.

Jo nyt voi myös betsata jopa lapsen kummeista, pienimmät kertoimet ovat Jessica Mulroneyllä 1.07.Betfair, kakkosena Charlie Van Staubenzee 1.14, kolmosena  julkkispari George ja Amal Clooney (7.00 Betfair). Listalta löytyy myös mm. Serena Williams (15.00) ja Elton John (26.00) käy tsekkaamassa kaikki ehdokkaat ja kertoimet!

Ja sitten sille läppäosastolle, Betfairilta löytyy myös kohde siitä kumpi kaljuuntuu ensin, Prinssi Louis (1.72) vai Harry & Megan parivaljakon ensimmäinen lapsi. (2.0). Prinssi Louis on pikaisen Googlauksen mukaan prinssi Williamin ja Catherinen toinen poika, joka viettää juuri 23.4. 1v-syntymäpäiviään.

Entä sitten se kohutuin asia? Nimi. Betfairin nimipörssissä piikkipaikkaa pitää nyt sukupuolen selvittyä Alexander (4.5). James 5.0, Arthur 6.0 ja Spencer 6.5 myös vahvoina ehdoikkaita. Betfairin nimilistasta löytyy useampikin nimi, pohjimmaisena löytyy ne 501.00 kertoimella olevat läppävaihtoehdot. Donald, Jesus, Thor ja Thanos, ehkä näille nimille ei kannata ihan kaikkein isoimpia betsejä laittaa?

Käy katsastamassa oman suosikkivedonlyöntiyhtiön kohteet aiheeseen tai suuntaa Betfairille betsaamaan Englannin kuningasperheen uusimmasta tulokkaasta!

 

Hauskat vedonlyöntikohteet - tutki kertoimia ja lyö vetoa!

Vaikka kuningashuoneen tapahtumat eivät muuten kiinnostaisi, kannattaa aiheeseen tutustua vedonlyönnin osalta. Katso kohteet ja kertoimet!

Aseta vetosi