U20 Jääkiekon MM-kisat - betsaa maailmanmestaria ja pörssivoittajaa!

Kuka voittaa U20 MM-kisojen maailmanmestaruuden? Entä kenestä kruunataan pistepörssin kuningas? Lyö vetoa suomalaisnimien puolesta isoilla kertoimilla tai luota ennakkosuosikkeihin? Siitähän lähdetään liikkeelle että Pikkuleijonat vuolee kultaa Kanadasta ja suomipoika voittaa pistepörssin?
U20 Jääkiekon MM-kisat mestarivedonlyönti
tammikuu 06,2019
02:00

U20 Jääkiekon MM-kisat 26.12.2018 – 5.1.2018 – lyö vetoa voittajista!

U20 MM-kisatJääkiekon U20 MM-kisat 2019 pelataan Kanadan Vancouverissa ja Victoriassa. Nämä kisat ovat ne kisat jotka katsotaan kotikatsomossa usein kaikella hartaudella, onhan mukana nuoruuden intoa, taitoa ja tapahtumia ja ennen kaikkea maaleja. Tässäkin turnauksessa ovat omat suosikkinsa niin maailmanmestaruuden, pistepörssin kuin maalipörssinkin osalta. Ja mikä parasta, iso osa näistä näissä kisoissa pelaavista nuorukaisista valloittaa Euroopan ja NHL:n kovimmat pelipaikat muutamien vuosien sisään. Nämä nimet kannattaa todellakin laittaa ylös!

NordicBet ja muutama muu vedonlyöntisivusto on jo pidempään antanut kertoimet maailmanmestaruudesta ja nyt tarjolla on myös paras pistemies U20 MM-kisoissa 2019. Kanadaa pidetään isoimpana voittajasuosikkina ja sen mestaruuskerroin on 2.05. Kotiyleisö, uhka vai mahdollisuus… varmaan molempia. Jos Kanada ei voita, on hyviä haastajia tarjolla. Suomen lohkon suosikki USA U20 kertoimella 4.10, Venäjä U20 7.50 ja Ruotsi 8.00. Suomi on tämän kerroinlistan sijalla viisi, kertoimella 9.00. Ei Suomi ole tainnut koskaan olla se ennakkosuosikki näissä kisoissa joten altavastaajana on hyvä hyökätä ennakkosuosikkien kimppuun.

 

Jack Hughes – pistepörssin voittaja?

Jack Hughesista povataan seuraavaa NHL-draftin ykkösnimeä. 17-vuotias jenkki on nyt ensimmäistä kertaa U20 kisoissa, mutta nyt jo hänen pistepörssin voittoa pidetään todennäköisimpänä. NordicBet antaa hänelle kertoimen 7.00. Perässä vaanivat Cody Glass (8.00) ja Max Comtois (9.00) ja ensimmäinen suomalainen tällä listalla on Rasmus Kupari kertoimella 15.00. Voisiko pistepörssin voittaja olla aivotärähdyksestä paranteleva Niklas Nordgren 35.00 tai vaikkapa Aleksi Heponiemi kertoimella 40.00? Tsekkaa koko lista NordicBetiltä ja lyö vetoa!

Nappaako ensi kesän todennäköinen NHL:n ykkösvaraus pörssin kärkipaikan?

Kuka junnuista onnistuu parhaiten?

Pistepörssin voittajat ja kärkisijojen valloittajat ovat perinteisesti pärjänneet myös urallaan eteenpäin varsin mainiosti. Kuka mahtaa voittaa pörssin tällä kertaa ja mikä maa voittaa mestaruuden?

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja