KHL: CSKA Moskova – Dynamo Moskova XX.03.2020 klo 18:30 Vihje ja Kertoimet

Kaikki odottavat KHL:n ilmoittavan sarjan jäävän tauolle tai jopa peruuntuvan kokonaan, mutta toistaiseksi sitä ei ole kuultu. Ei vaikka Jokerit jätti leikin jo kesken. Kauden peruuntuminen tai keskeytyminen olisi toki sääli, mutta terveys edellä mennään. Mutta mitäs sitten kun ensimmäinen pelaaja tai vaikka huoltaja saa tämän superviheliään flunssan?
KHL: CSKA Moskova – Dynamo Moskova
Maaliskuu 25,2020
18:30

KHL: CSKA Moskova – Dynamo Moskova xx.03.2020 klo 18:30

VTB-jääpalatsi, Moskova
Pitkävetokertoimet (Nordicbet) 1.47 – 4.70 – 6.55
TV: Livestream?

KHL: CSKA Moskova – Dynamo Moskova

Kotijoukkuehan tässä ottelussa on se suosikki, sen voi helposti tsekata kertoimista. Huikea Moskovan derby saattaa toki latistua jo ennen ottelua päätökseen valtion ylemmältä taholta, mutta todennäköisesti niin kauan kuin NHL on vain tauolla halutaan KHL viedä loppuun.

CSKA Moskova voitti koko sarjan, tosin vain pisteen erolla SKA Pietariin, jolla nyt tämän tiedon mukaan suora tie neljän parhaan joukkoon kun Jokerit heitti ihan oikein leikin kesken. Dynamo Moskova oli kauden seiska kun katsotaan koko sarjataulukkoa. Omat vaikeudet tulevat olemaan myös AK Bars Kazan ottelusarjassa Salavat Yulajev Ufaa vastaan, Kazan ei ilmeisesti salli pelejä tällä haavaa.

CSKA pudotti Torpedon, Dynamo Spartakin

Edellisissä pudotuspelisarjoissaan CSKA Moskova pudotti suoraan neljässä pelissä Torpedo Nizhni Novgorodin, Dynamo Moskovalla meni kuusi peliä Spartak Moskovan pudottamiseen. Onko kahdella lisäpelillä tässä vaiheessa jotain etua vai haittaa näihin peleihin, mene ja tiedä.

Dynamolla on toki omat vahvuutensa ja edellisen ottelun joulupäivänä se voittikin CSKA:n vieraana. Ottelut ovat perinteisesti olleet melkoisen vähämaalisia, 10 ottelua CSKA:n isännöimänä ovat menneet 6-2-2 ja lopulta 6-4 maalieroin 25-19. Dynamon isännöimänä tilasto on tyly, 1-3-6 ja lipulta 1-9 maalierolla 14-32. Dynamo Moskova on viimeksi voittanut oman kotipelinsä vuoden 2017 tammikuussa. Jo tämä fakta laittaa tämän sarjan CSKA:lle.

Yhteenveto: CSKA Moskova – Dynamo Moskova

Lähdetään nyt siitä liikkeelle että sarja kuitenkin pelataan kun se vielä toistaiseksi vedonlyöntisivustojen vetolistoilla on. Päätös ottelun pelaamisesta tai peruuntumisesta voi mennä aivan ottelun kynnykselle, paljon kertoo tiistainen peli Barys Nur-Sultan – Sibir Novosibirsk. Jos tuo ottelu pelataan, on todennäköistä että tämäkin matsi pelataan.

Muista että kun lyöt vetoa ja ottelu perutaan, saat rahasi takaisin omalle pelitilille.

Vedonlyöntisivusto Nordicbet tarjoaa otteluun edellä mainituille kohteille seuraavat kertoimet:

⭐ Kotijoukkueen maalit, tasan 3 – 3.15

⭐⭐ Maalimäärä 2.5 ja 4.5 välillä – 2.45

⭐⭐⭐ CSKA voittaa heti ensimmäisen erän – 2.13

Tähtipelaajien kavalkaadi

Ilya Sorokin, Nikita Nesterov, Anton Slepyshev, Kirill Kaprisov ja Mihkail Grigorenko. Siinä kotijoukkueen kova viisikko, jolta odotetaan tässä sarjassa paljon. Vierailta Alexander Yeromenko, Michal Cajkovsky, Juuso Hietanen, Vadim Shipachyov ja Dmitrij Jaskin. Mitkä pelaajat ovat tämän ottelun ratkaisijoita jos ottelu ylipäänsä pelataan? Betsaa ja voita!

Aseta vetosi