Tiistai 6.3. Jatkaako Jokerit siitä mihin jäätiin? Voitto varmasti kelpaisi. Betsaa!

Sotshi romahti viime pelissä, onko rivit nyt järjestyksessä kun Jokerit tulee kylään?

Jokerit kuittasi hienosti ensimmäisen pudotuspeliottelutappion runsaalla voitolla Sotshista. Lukemiin 7-2 päättynyt toinen osaottelu oli huimaa Jokeritulitusta, mutta pitää toivoa että kaikkia maaleja ei nyt tuhlattu tähän peliin. Jokereiden osumatarkkuus oli nyt ihan erilainen kuin ensimmäisessä pelissä ja vastustajan ote näytti herpaantuvan pahemman kerran. Sotshin kotikentällä asiat ovat taas toisin.

Nyt voidaan periaatteessa lähteä nollista liikenteeseen, sillä tilanne on tasan ja pelataan paras viidestä sarja. Voittoon vaaditaan vielä kolme voittoa ja viisi ottelua on aikaa ne ottaa. Nyt on huomattavasti paremmat lähtökohdat Jokereillakin jatkaa sarjaa, 0-2 tappiot otteluvoitoissa olisi ollut ehkä jopa liian paha paikka. Sotshin tiedettiin olevan paha vastus ja sen se näytti ensimmäisessä pelissä.

Jukka Jalonen teki ensimmäiseen peliin vain yhden muutoksen ja se oli maalivahdin vaihto. Oliko ratkaisu sitten siinä vai jossain muussa, 7 maalia on paljon missä tahansa pudotuspelissä. Pitää kyllä sanoa ettei Karri Rämön virkaveljelle osunut ihan se paras päivä maalin suulla ja joutuikin loppupelin ajan katsomaan peliä omasta vaihtoaitiosta. Jokeiren avauskentälliset toisessa matsissa olivat:

 

6 Jesse Joensuu – 93 Peter Regin – 11 Steve Moses

20 Eeli Tolvanen – 21 Brian O’Neill – 71 Nicklas Jensen

25 Pekka Jormakka – 37 John Norman – 34 Olli Palola

61 Tommi Huhtala – 22 Mika Niemi – 12 Marko Anttila

79 Niclas Andersen – 18 Sami Lepistö

4 Tommi Kivistö – 97 Matt Gilroy

44 Jesper B. Jensen – 7 Oliver Lauridsen

13 Petteri Wirtanen

31 Karri Rämö (30 Ryan Zapolski)

Vedonlyönti otteluun Sotshi – Jokerit

Betsikohteita tähän matsiin riittää taas roppakaupalla. Ottelun pitkävetokertoimet ovat lievästi Jokereille, 2.63 – 3.80 – 2.38 ilmoittaa kertoimista Unibet. Tässä matsissa on taas tasapelin mahdollisuus melko suuri, ihan sama miten se edellinen matsi päättyi, se pitää olla nyt unohdettu molempien osalta. Todennäköisyydet tasaiselle matsille ovat isommat kuin 9 maalin pelille.

Hyviä betsikohteita voisi kotijoukkueelta olla johtavat pelaajat Sean Collins / 4.50 ja Eric O’Dell / 4.50, Jokereilta mainioita maalintekijäehdokkaita voisivat olla Tolvanen / 3.15, Palola / 5.20, Jensen / 3.50. Eli matsi päättyy 2-3? No se sopisi ainakin Jokereille.

Jokerit oli hieman uusinut sisääntuloshowtaan.

Hyviä betsikohteita voisi kotijoukkueelta olla johtavat pelaajat Sean Collins / 4.50 ja Eric O’Dell / 4.50, Jokereilta mainioita maalintekijäehdokkaita voisivat olla Tolvanen / 3.15, Palola / 5.20, Jensen / 3.50. Eli matsi päättyy 2-3? No se sopisi ainakin Jokereille.

Aseta vetosi