Perjantai 24.11. ja Black Friday. Osuuko se kotijoukkueelle vai vieraille?

Jokerit laittaa mustaa pussiin perjantaina kun vastaan tulee Admiral Vladivostok.

Jokerijuna palasi hienosti raiteille Avangard Omskia vastaan ja nappasi tältä KHL:n kärkijengiltä hienosti pisteet lukemin 3-0. Jokerit hyödynsi Omskin pelin alun torkahtelun ja se oli jo toisella minuutilla 2-0 johdossa. Vieraat eivät tuosta koskaan toipuneet, samanlaista iskua vaaditaan nyt Admiralia vastaan. Vastustaja tosin on astetta tai kahta heikompi kuin edellinen yrittäjä, mutta pelleillä ei narripakka voi tässäkään ottelussa.

Vieraiden pistepörssissä kummittelee vielä Sakari Salmisen nimi, mutta mieshän palasi jo Suomeen ja Ässiin. Vieraiden pelaajistosta ei mitään megatähtiä tai pistepörssin kärkinimiä löydy, sillä parhaimmilla pelaajilla on 15 pistettä. Puolustuksesta löytyy yksi pelaaja jolla on yli 10 pistettä plakkarissa, joten varsinaista viivapelotetta sieltä ei taida löytyä.

Mukavia uutisia Jokerifaneille sopimusuutisen muodossa:

Jokerit on kohdannut perjantai-illan vastuksen kolme kertaa KHL-pelien merkeissä ja aina on Jokerit poistunut kaukalosta voittajana. Vedonlyöntiyhtiöiden pitkävetokertoimet lupailevat Jokereille voittoa myös tästä ottelusta. Unibet esimerkiksi antaa tähän otteluun kertoimet 1.36 – 5.80 – 6.25, joten Jokereiden kerrointa voi kasvattaa lyömällä ottelusta vaikka tasoitusvetoa.

Jokerit voittaa, mutta monellako maalilla?

Ennusmerkit ovat siis vahvasti Jokerivoitolle, mutta millä lukemilla? Omskia vastaan Zapolski pelasi hienosti nollapelin, olisiko taas Karri Rämön vuoro olla maalilla? Vieraille voisi povata tässä matsissa 0-1 maalia, kaksi korkeintaan.

Vladivostokin ottelut ovat menneet 33-32 maalisuhteella, joten kun pelejä on takana 16, ei tässä Jokereille välttämättä mitään maaliryöpsähdystä voi povata. Esimerkiksi SKA sai aikaan tätä joukkuetta vastaan 2 maalia, Sochi ei maaliakaan. Admiralilla on takanaan peräti kahdeksan ottelun kotiputki, joten vieraissa laulu voi sitten olla ihan toinen.

Tällä kokoonpanolla Jokerit lähti edelliseen otteluun, muutoksia saattaa olla siis tulossa.

48 Henri Ikonen – 93 Peter Regin – 71 Nicklas Jensen

20 Eeli Tolvanen – 37 John Norman – 16 Masi Marjamäki

25 Pekka Jormakka – 13 Petteri Wirtanen – 34 Olli Palola

14 Tomi Mäki – 41 Antti Pihlström – 12 Marko Anttila

22 Mika Niemi

 

79 Niclas Andersen – 18 Sami Lepistö

4 Tommi Kivistö – 97 Matt Gilroy

2 Rasmus Rissanen – 7 Oliver Lauridsen

56 Juho Rautanen

 

30 Ryan Zapolski (31 Karri Rämö)

Edellisen pelin parhaat palat tästä. Tuurilla ja taidolla kaatui Avangard Omsk.

[juutuuba shortcode=”juutuuba”]

Vladivostokin ottelut ovat menneet 33-32 maalisuhteella, joten kun pelejä on takana 16, ei tässä Jokereille välttämättä mitään maaliryöpsähdystä voi povata. Esimerkiksi SKA sai aikaan tätä joukkuetta vastaan 2 maalia, Sochi ei maaliakaan. Admiralilla on takanaan peräti kahdeksan ottelun kotiputki, joten vieraissa laulu voi sitten olla ihan toinen

Aseta vetosi