Jokerit - Avtomobilist torstaina 21.12.2017 klo 18:30 alkaen. Voitolla joulutauolle?

Jokerimopo on yskinyt viime aikoina, nyt siihen ei olisi varaa. Kuka ratkaisee voiton Narreille?

Jokereiden peli yskii ja romahduksia tapahtuu jopa ottelun keskellä. Ladaa vastaan kaikki näytti hyvälle, mutta kun jalan ottaa pois kaasulta, päästään Ladallakin ohi. Kaksi pistettä oli lopulta kova saalis, mutta alkuasetelmiin nähden iso pettymys. Nyt ei ainakaan vastus heikkene kun vastaan asettuu KHL-kärkipään Avtomobilist.

Jokereiden pelistä näkyy nyt isolla kädellä Eeli Tolvasen ja Antti Pihlströmin poissaolo. Pihlström on näistä herroista hieman pidempään poissa. Tässä ottelussa vedonlyöntikertoimet ovat jälleen Jokereille kallellaan eli sitä pidetään voittajasuosikkina, mutta samalla kannattaa katsastaa Avtomobilistin kuntopuntaria. Se on napsinut kahdeksasta peräkkäisestä pelistä pinnoja ja tuskin aikoo tästä putkesta ihan hevillä luopua. Mikäli Jokereiden asenne on sama mitä Lada-pelin eräässä vaiheessa, vieraat tuuttaavat tästä täydet pisteet, ja komealla kertoimella.

Löytyyköhän sieltä pukinkontista Jokerit-tuotteita?

Kyseessä on viimeinen peli ennen Joulua ja Jukka Jalonen on todennäköisesti herätellyt joukkuetta. Perutaanko saunailta jos voittoa ei tule? Luulisi sen olevan iso porkkanasäkki tähän otteluun, voisi ainakin olettaa että tämän ottelun jälkeen hieman huuhdotaan syyskauden hikeä pois kropasta ja karheutta kurkusta?

Jokerit taas kokoonpanomuutosten edessä

Lada-pelistä uupuivat siis parit kultakimpaleet, nyt täytyy vaan tulla toimeen hopealla. Tällä mentiin tiistaina, millä mennään torstaina?

48 Henri Ikonen – 93 Peter Regin – 71 Nicklas Jensen

6 Jesse Joensuu – 21 Brian O’Neill – 25 Pekka Jormakka

61 Tommi Huhtala – 37 John Norman – 34 Olli Palola

16 Masi Marjamäki – 13 Petteri Wirtanen – 14 Tomi Mäki

 

2 Rasmus Rissanen – 18 Sami Lepistö

4 Tommi Kivistö – 97 Matt Gilroy

44 Jesper B. Jensen – 7 Oliver Lauridsen

56 Juho Rautanen

 

30 Ryan Zapolski (1 Juho Ratilainen)

Jokerit varmasti haluaisivat lähteä pienelle joulutauolle kolmen pisteen voitto plakkarissa, mutta tässä ottelussa sen eteen pitää tehdä töitä se 60 minuuttia, ei riitä pelkkä yksi erä jos ei siinä tee sitten seitsemää maalia.

Onko päivän Jokerijoulukalenteri katsottu? Olisikohan siellä luukussa voitto tälle päivälle luvassa?

Jokerit varmasti haluaisivat lähteä pienelle joulutauolle kolmen pisteen voitto plakkarissa, mutta tässä ottelussa sen eteen pitää tehdä töitä se 60 minuuttia, ei riitä pelkkä yksi erä jos ei siinä tee sitten seitsemää maalia.

Aseta vetosi