Perjantai 26.1. ja Hartwallilla Jokerit - Dinamo Riika. Juhliiko Jaffala?

Kertoimet kertovat Jokereiden ennakkosuosikin asemasta, mutta mitä Dinamo tekee?

Riika kirvelevässä seitsemän pelin tappioputkessa, mikä voisi taas mennä Jokereilla pieleen? Kertoimet tähän matsiin povaavat rökäletappiota riikalaisjoukkueelle, mutta onko Narrien nepparit rivissä tätä matsia varten? Ettei taas menisi ylimieliseksi?

Tilastoista selviää sellainen fakta että ei Dinamo Riga ole Jokereita Hartwall Arenalla vielä koskaan voittanut, ainakaan kolmen pisteen arvoisesti. Toki Riga on kahdesti käynyt hakemassa enemmistön pinnoista jatkoajalla ja rankkareilla, joten ei tätä joukkuetta voi ottaa liian lepsusti, varsikaan kun se pelaa paineettomasti. Pudotuspelit jää tällä kaudella väliin.

Riittääkö Jokereilla kaasua?

Jokereiden pitäisi tämä hoitaa ammattiylpeästi kotiin, sillä Riikan 22 vierasottelusta se ei ole voittanut kuin 4+3 ja tappioita on nyt se 15+4. Eipä tämä selvemmin voisi olla Jokereille tyrkyllä, mutta mutta… on se narripakka aikaisemminkin ollut todella selkeä suosikki ja kuinkas sitten kävikään.

Tolvanen jäässä jo pari kuukautta

Ei auttanut Tolvasen penkittäminenkään, tehoja ei vaan kuulu. No pakkohan sen vapauttavan maalin on sieltä joskus tulla, nyt voisi olla hyvä hetki laittaa maalintekijävetoon taas napsuja Tolvaselle. On siellä laukauksia, mutta kun kaikki tietävät Tolvasen aseen, niin luonnollisesti se pyritään pelaamaan pois. Tällä kokoonpanolla Jalonen marssitti pelaajat edelliseen peliin, jonka Jokerit voitti rankuilla.

6 Jesse Joensuu – 93 Peter Regin – 11 Steve Moses

20 Eeli Tolvanen – 21 Brian O’Neill – 71 Nicklas Jensen

25 Pekka Jormakka – 37 John Norman – 34 Olli Palola

61 Tommi Huhtala – 14 Tomi Mäki – 48 Henri Ikonen

22 Mika Niemi

 4 Tommi Kivistö – 97 Matt Gilroy

13 Petteri Wirtanen – 18 Sami Lepistö

44 Jesper B. Jensen – 7 Oliver Lauridsen

 31 Karri Rämö (30 Ryan Zapolski)

 

Masi Marjamäki lähti joukkueesta tällä viikolla, Jokereilla ei ilmeisesti käyttöä. Marjamäki pelaa ainakin loppukauden Ruotsissa vai kaappaisikohan joku pelaajan vielä Suomeen? Siirtoaikaa kun on poikkeuksellisesti helmikuun puolelle olympialaisten takia.

Vahvaa ykköstä tähän peliin, luotetaan että Jokerit hoitaa. Joku tasoituskerroin voisi olla tähän peliin sopiva?

Tolvasen ruuti on märempää kuin irtonuuska ruotsinlaivalla, katsos nyt Eeli, ei se tämän vaikeampaa ole. Nyt ne verkot tötterölle Riikaa vastaan.

Vahvaa ykköstä tähän peliin, luotetaan että Jokerit hoitaa. Joku tasoituskerroin voisi olla tähän peliin sopiva? Tolvasen ruuti on märempää kuin irtonuuska ruotsinlaivalla, katsos nyt Eeli, ei se tämän vaikeampaa ole. Nyt ne verkot tötterölle Riikaa vastaan.

Aseta vetosi