Jokerit - Lada Togliatti 18.12.2017 klo 18:30 alkaen. Jokerit palaa voittokantaan?

Jokerit Ferrari on yskinyt viime aikoina, onko Ladasta kuitenkaan haastajaksi?

Jokereilla olisi puristettavana vielä parit pelit ennen pientä joulutaukoa. Onko jengin peli saatu nyt kuntoon maajoukkuetauon aikana vai näkyykö Eeli Tolvasen poissaolo entistä selvemmin? Ja miten väsyneitä miehiä tulee Moskovasta?

Jokereiden vire viimeisissä on ollut sanalla sanoen heikko, mutta niin se on ollut myös Ladalla. Lada ei ole laadukkaasti pelannut koko kaudella ja se löytyykin vasta aivan KHL:n häntäpäästä. Jokerit ei tästäkään pelistä tule helppoja pisteitä napsimaan, sillä se verran vihkon puolelle edelliset pelit ovat menneet. Tähän kun lisätään vielä se fakta että Lada ei ole kahdessa Hartwall Arenan pelissä suostunut häviämään niin kyllä maanantaina riittää tekemistä Jokereilla.

Tolvasen kisamatka näkyy Jokeri-kokoonpanossa:

Jokerit ilmoitti viikolla Ryan Zapolskin jatkopahvista, ainakin kannattajille koitti nyt mukavasti ennenaikainen joulu. Kun tähän lisätään muut sopimukset, näyttää systeemi ihan hyvälle Marjamäen tulevia kausia varten. Tästä ottelusta ja muutamista seuraavistakin on poissa Jokereiden isoin syömähammas Eeli Tolvanen, nyt on sankarin viittaa tarjolla.

Jokereiden edellinen ottelu

Jokereiden edellinen ottelu päättyi sekin tappioon, nähtäväksi jää mihin formiin Jukka Jalonen nyt kentät heittää. Tolvanen siis nuorten kisoissa, O’Neill sivussa, onko maajoukkuetauolla tullut lisää murheita?

48 Henri Ikonen – 93 Peter Regin – 71 Nicklas Jensen

6 Jesse Joensuu – 37 John Norman – 20 Eeli Tolvanen

25 Pekka Jormakka – 13 Petteri Wirtanen – 34 Olli Palola

14 Tomi Mäki – 41 Antti Pihlström – 12 Marko Anttila

16 Masi Marjamäki

 

2 Rasmus Rissanen – 18 Sami Lepistö

4 Tommi Kivistö – 97 Matt Gilroy

44 Jesper B. Jensen – 7 Oliver Lauridsen

 

31 Karri Rämö (30 Ryan Zapolski)

Kalenterin luukusta paljastui kiva yllätys Jokereiden faneille:

Jokereiden edellinen ottelu päättyi sekin tappioon, nähtäväksi jää mihin formiin Jukka Jalonen nyt kentät heittää. Tolvanen siis nuorten kisoissa, O’Neill sivussa, onko maajoukkuetauolla tullut lisää murheita?

Aseta vetosi