Tiistaina 28.11. Jokerit saa vieraaksi Sibir Novosibirskin, jatkuuko voittoputki?

Jokerit jatkamassa voittoputkeaan Sibir Novosibirskin kustannuksella. Vai onko?

Jokerit otti tärkeän voiton altavastaajasta tiukan niukasti sunnuntaina. Jugra kaatui 1-0, mutta positiivista pelissä oli Karri Rämön nollapeli ja Zapolskin lepo. Myös Olli Palolan osuminen punaisten tolppien sisään oli tietty positiivinen juttu ilman muuta. Maaleja pitäisi nyt Sibiria vastaan saada aikaiseksi, muuten voi voittoputki loppua alkuunsa.

Jokerit on vedonlyöntikertoimien mukaan ottelun ehdoton suosikki, sen tietty näkee myös sarjataulukosta. Sibir on siellä heikommalla puoliskolla ja Jokerit aivan kärjen tuntumassa. Jännittävästi molemmilta joukkueilta puuttuu yksi lopputulos joka voidaan hoitaa tässä ottelussa kotiin. Jokereilta puuttuu vielä voitto jatkoilla kotiotteluista, Sibiriltä uupuu tappio jatkoilla. Olisiko tässä sen paikka? Ainakin kertoimien mukaan tästä palkittaisiin vedonlyöjiä varsin ruhtinaalisesti. Muistetaan nyt kuitenkin että edellisen Hartwall Arena –kohtaamisen on voittanut Sibir 0-4, ainakin KHL:n puolella.

Perjantaina Kaisaniemessä on isot kinkerit tulossa:

Joukkueethan kohtasivat tämän kuun alussa Sibirin kotikentällä ja siellä Sibir oli parempi lukemin 2-1, onko nuo lukemat taululla jatkoajan tai rankkareiden jälkeen Jokereiden hyväksi? Siitä voisi lyödä vaikka vedonkin.

Alle 4.5 maaliahan sieltä tulee?

Tätä ennustusta voidaan peilata siihen, että koskaan vielä ei nämä joukkueet ole yli neljää maalia tehneet ottelussa, ainakaan virallisessa KHL-pelissä. 1-1, 2-2 voisi olla hyvä lähtökohta, mutta uskotaan nyt että Jokerit jatkaa omaa voittoputkea ja laitetaan 2-1 ja 3-1 myös tulosvetoon.

Ryan Zapolski lepäsi viime ottelun, olisiko tässä pelissä taas Ryanin vuoro astua luukulle?

48 Henri Ikonen – 93 Peter Regin – 71 Nicklas Jensen

6 Jesse Joensuu – 37 John Norman – 20 Eeli Tolvanen

25 Pekka Jormakka – 22 Mika Niemi – 34 Olli Palola

61 Tommi Huhtala – 41 Antti Pihlström – 12 Marko Anttila

13 Petteri Wirtanen

 

79 Niclas Andersen – 18 Sami Lepistö

4 Tommi Kivistö – 97 Matt Gilroy

2 Rasmus Rissanen – 7 Oliver Lauridsen

 

31 Karri Rämö (1 Juho Ratilainen)

Jormakka-Palolako tämänkin matsin ratkoo?

Tätä ennustusta voidaan peilata siihen, että koskaan vielä ei nämä joukkueet ole yli neljää maalia tehneet ottelussa, ainakaan virallisessa KHL-pelissä. 1-1, 2-2 voisi olla hyvä lähtökohta, mutta uskotaan nyt että Jokerit jatkaa omaa voittoputkea ja laitetaan 2-1 ja 3-1 myös tulosvetoon. Ryan Zapolski lepäsi viime ottelun, olisiko tässä pelissä taas Ryanin vuoro astua luukulle?

Aseta vetosi