Lauantai 24.3.2018 Jokerit edelleen selkä seinää vastaan!

Hurja maraton-ottelu takana, kumman pohkeet on puhki? Jokerit tarvitsee ison voiton tästäkin pelistä, nyt voitot ovat 3-2 Moskovalle.

Jokerit – TsSKA Moskova klo 16:00 la 24.3.2018

Jokereiden huima taistelu toi Moskovasta voiton. KHL:n pituusennätyksiä rikkonut peli päättyi lopulta Jokereiden 1-2 voittoon, viidennessä jatkoerässä. Muutamat muutkin maalit ottelussa nähtiin, mutta niin vain molemmilta joukkueilta hylättiin maali lopulta videotarkistuksen jälkeen.

Tätä rekordia ei taideta ihan heti rikkoa?

Tämä matsi tuntuu varmasti vielä lauantain pelissä, mutta enemmän sen luulisi tuntuvan vierailla, tulihan tästä pelistä henkisesti paha tappio, moskovalaisten leirissä kävi jo tippa huulilla jatkopaikan kunniaksi. Mutta, ei nuolaista vielä ennen kuin tipahtaa. Jokerit sai nyt ainakin vielä yhden kotiottelun ja nyt iso kysymys onkin, kääntyikö se sarja nyt? Ei Jokereiden jatkopaikka tule helpolla, nyt pitää edelleen voittaa kotona ja sitten vielä vieraissa ennen kuin jatkopaikka olisi selviö. Lauantaina pelataankin huikea spektaakkeli Hartwall Arenalla. Vedonlyönti peliin käy luonnollisesti jo nyt todella kuumana, joko siellä on betsit sisässä?

Jokerit – TsSKA Moskova kertoimet ja vedonlyönti

Jokerit on altavastaaja, mutta se sopii Jokereille. Narrien voittokerroin Unibetillä on tasan 3.00, joten sieltä saa kivat massit pelitilille jos ja kun pasilalaisten temppu onnistuu myös lauantaina. Ja miksi ei onnistuisi, nyt Jokerit tietää miten tätä joukkuetta vastaan pitää puolustaa. Kaikki edellytykset ovat myös sille, että tässä ottelussa nähdään paljon maaleja. Aina pitää ottaa sitten viimeistään live-vedossa koppeja jos toinen joukkue menee parin maalin johtoon, silloin ottelun lopussa hyökätään hanakammin ja yritetään kavennusta viimeiseen saakka. Näissä peleissä on ihan sama häviääkö maalilla vai seitsemällä.

Rasitus on ollut molemmille kova, Jokerit peluutti fiksusti kentällisiä laajalla skaalalla. Se voi olla kultaakin kalliimpi juttu lauantaina kun taas mennään. Tämä oli Jokereiden avauskokoonpano torstaina Moskovassa:

6 Jesse Joensuu – 93 Peter Regin – 11 Steve Moses
20 Eeli Tolvanen – 21 Brian O’Neill – 71 Nicklas Jensen
48 Henri Ikonen – 37 John Norman – 34 Olli Palola
61 Tommi Huhtala – 22 Mika Niemi – 12 Marko Anttila
54 Erik Embrich

79 Niclas Andersen – 18 Sami Lepistö
4 Tommi Kivistö – 13 Petteri Wirtanen
44 Jesper B. Jensen – 7 Oliver Lauridsen
2 Rasmus Rissanen

31 Karri Rämö (30 Ryan Zapolski)

Naapurinkin selostaja innostui Jokereiden maalista, aika pitkä iltahan tuo oli myös selostajille…

Jokerit on altavastaaja, mutta se sopii Jokereille. Narrien voittokerroin Unibetillä on tasan 3.00, joten sieltä saa kivat massit pelitilille jos ja kun pasilalaisten temppu onnistuu myös lauantaina

Aseta vetosi