Tiistai 20.3. Jokerit - TsSKA Moskova. Nyt se toinen voitto siihen perään!

Kova oli maanantain taistelu, tiistaista tulossa varmasti samanlainen. Tasoittaako Jokerit voitot lukemiin 2-2?

Jokerit – TsSKA Moskova klo 18:30 ti 20.3.2018

Se oli melkoinen taisteluvoitto Jokereilta. Kova peli, jossa taklauksia jaettiin ja sääliä ei annettu. Matsi päätyi lopulta jatkoeriin jossa ottelun toinen sankari, Olli Palola laittoi kiekon verkkoon. Jokereiden toinen sankari oli Karri Rämö, joka todennäköisesti jatkaa maalilla myös tänään.

Jerry kävi heittämässä jerryä selostamossa

[twitter shortcode=”twitter”]

Ottelun tuomaritoiminta varmasti herättää taas keskustelua aina tämän ottelun alkuun saakka. Kyseenalaisia tuomioita tuli useampiakin ja otteet alkoivat mennä jo härskin puolelle. Nähtäväksi jää mitä on tarjolla tänään. Kaiken järjen mukaan tänäänkään ei kovin montaa maalia nähdä, joten sinne maalintekijävetoon ei kannata koko pankkitiliä ladata.

Näin on pelattu tässä sarjassa:

Perjantai 16.3. TsSKA Moskova – Jokerit 4-0

Lauantai 17.3. TsSKA Moskova – Jokerit 2-0

Maanantai 19.3. Jokerit – TsSKA Moskova 2-1 ja.

Tiistai 20.3. Jokerit – TsSKA Moskova

Torstai 22.3. TsSKA Moskova – Jokerit

Lauantai 24.3. Jokerit – TsSKA Moskova (tarvittaessa)

Maanantai 26.3. TsSKA Moskova – Jokerit (tarvittaessa)

Kumpi palautuu paremmin?

TsSKA Moskovan nippu on kyllä todella nimivahva, mutta Jokerit ei pahemmin kuvia kumarrellut ensimmäisessä kotipelissään. Maali ja toinenkin saatiin vihdoinkin sinne Sorokinin taakse ja vaikka miehen torjuntaprosentti onkin ihan netticasinoiden palautusprosenttia vastaava, niin samaa leipää se taitaa sekin häkkipää syödä. Jokerit sai ottelusta varmasti lisää uskoa tekemiseen, olihan kaksi ensimmäistä ottelua mennyt nollilla.

Tästä ottelusta pitäisi se voitto nyt jollain tavoin kairata, muuten seuraavasta pelistä Moskovassa tulee supervaikea. Vaikea se tulee olemaan jo nyt, mutta helpompi seuraaviin peleihin olisi lähteä tasatilanteessa kuin 1-3 tappioasemasta.

Lyö vetoa vähämaalisesta pelistä, sillä sellainen tästä taitaa taas tulla. Taistelu on hurjaa ja jäähyiltä tuskin vältytään tässäkään pelissä. Montakohan vitosta tuomareiden Moskovan suuri sirkus tällä kertaa viheltää kotijengille?

Jokereilta tippui pakkeja pelin tiimellyksessä pois, nyt on mielenkiintoinen nähdä millä kokoonpanolla narrilauma tähän peliin tulee. Tällä mentiin maanantaina:

6 Jesse Joensuu – 93 Peter Regin – 11 Steve Moses

20 Eeli Tolvanen – 21 Brian O’Neill – 71 Nicklas Jensen

48 Henri Ikonen – 37 John Norman – 34 Olli Palola

61 Tommi Huhtala – 22 Mika Niemi – 12 Marko Anttila

79 Niclas Andersen – 18 Sami Lepistö

4 Tommi Kivistö – 97 Matt Gilroy

44 Jesper B. Jensen – 7 Oliver Lauridsen

13 Petteri Wirtanen

31 Karri Rämö (30 Ryan Zapolski)

Ja tänään samalla sapluunalla niin hyvä tulee:

[youtube shortcode=”youtube”]

Tästä ottelusta pitäisi se voitto nyt jollain tavoin kairata, muuten seuraavasta pelistä Moskovassa tulee supervaikea. Vaikea se tulee olemaan jo nyt, mutta helpompi seuraaviin peleihin olisi lähteä tasatilanteessa kuin 1-3 tappioasemasta.

Aseta vetosi