Tiistai 23.1. Salavat vastaan Jokerit, narreille tarjolla taas tappio?

Kaataako Teemu Hartikainen ja Joonas Kemppainen horroksessa olevan Jokerilauman?

Jokereiden vieraskiertueelta uhkaa pahasti jäädä karu luu käteen. Toisaalta pudotuspelipaikka on jo plakkarissa ja edellisessä ottelussa varmistui jopa se kotietukin vaikka tappio tuli. Miten käy Salavat Julajev Ufaa vastaan, kertoimet ovat tässä kotijoukkeelle.

Teemu Hartikaisen ja Joonas Kemppaisen Salavat Julajev Ufa löytyy sarjataulukosta reippaasti Jokereiden alapuolelta, mutta on pelannut viime pelit huomattavasti paremmin. 10 viime matsia ei ole tuonut kuin muutamat tappiot, Jokereilla tilastot on lähes tasan päinvastaiset. Erkka Westerlundille kaavailtiin potkuja jo kesken kauden, mutta nyt on peli lähtenyt viimeistään rullaamaan. Ja mikä olisikaan mukavampaa kuin kaataa kotikaukalossa Jokerit?

Jokereista lähtee liuta suomalaispelaajia Leijoniin:

Ufan kotipelit eivät ole kaudella ihan siihen optimituuttiin menneet, sillä 25 matsia on tuonut 14+1 voitot a 8+2 tappiot. Kaikki tähtäävät kuitenkin pudotuspeleihin ja muutaman pelin jälkeen myös Salavat pääsee olympialevolle ja hiomaan kuntoaan ja kuvioitaan tulevaa varten.

Jalonen penkitti Tolvasta

Niinno, ei kai voine ihan penkityksestä puhua, mutta Tolvanen oli siirretty 13. hyökkääjäksi. Kuivaa kautta on nyt jatkunut lähes kaksi kuukautta Jokereissa, viimeinen maali taitaa olla marraskuun puolelta. Olisikohan tämä se matsi jossa Tolvanen taas laittaa maaliverkot tötterölle? Nyt kun valinta olympialaisiinkin tuli, niin mailaa ei tarvitse enää puristaa. Vai onko tämän kauden ruudit jo käytetty?

48 Henri Ikonen – 93 Peter Regin – 71 Nicklas Jensen

6 Jesse Joensuu – 21 Brian O’Neill – 11 Steve Moses

25 Pekka Jormakka – 37 John Norman – 34 Olli Palola

61 Tommi Huhtala – 22 Mika Niemi – 12 Marko Anttila

20 Eeli Tolvanen

 4 Tommi Kivistö – 97 Matt Gilroy

13 Petteri Wirtanen – 18 Sami Lepistö

44 Jesper B. Jensen – 7 Oliver Lauridsen

 31 Karri Rämö (30 Ryan Zapolski)

 Tuolla kokoonpanolla mentiin viime pelissä. Huomioitavaa on etenkin Tolvasen paikka 13. hyökkääjänä ja puolustavana hyökkääjänä tunnetun Petteri Wirtasen pelipaikka pakin paikalta. Lätkän sekatyömies suoriutui siitäkin varsin mallikkaasti.

Hyvä nuotti viimeiseen peliin? Duuria vai mollia luvassa?

Tuolla kokoonpanolla mentiin viime pelissä. Huomioitavaa on etenkin Tolvasen paikka 13. hyökkääjänä ja puolustavana hyökkääjänä tunnetun Petteri Wirtasen pelipaikka pakin paikalta. Lätkän sekatyömies suoriutui siitäkin varsin mallikkaasti.

Aseta vetosi