KHL: Slovan Bratislava - Jokerit kello 18:00 su 30.12.2018

Jokerit lähtee otteluun isona suosikkina, onhan vastustaja niitä häntäpään jengejä. Slovan Bratislava on pelannut pari viime peliä voitokkaasti, joten eiköhän ole aika laittaa jengi takaisin tappiokierteeseen?
KHL: Slovan Bratislava - Jokerit
Joulukuu 30,2018
18:00

KHL: Slovan Bratislava – Jokerit, narripakka on suosikki

Jokereiden viime aikainen vire on ollut melkoisen tahmea. 5-5 voitot ja maaliero 25-26 ei lupaile kauhean isoja tähän otteluun, mutta Slovan Bratislavalla on heittää tiskiin vielä heikompi saldo. 10 viimeistä peliä on mennyt ennen viikonloppua saldolla 2-8 ja maalierolla 19-32. Kaksi viimeisintä peliä ovat tosin olleet juuri nuo voittopelit, joten pientä valonpilkahdusta kotijengille, jonka toivottavasti Narripakka sen tässä ottelussa sammuttaa.

Hjallis Harkimo ilmoitti reteesti että Jokereiden uusi omistaja on selvillä ja tiedossa ennen kuin Pukki tulee. No, pukki tuli ja nyt pitääkin miettiä oliko kyseessä minkä vuoden joulu vai tarkoitettiinko tässä venäläistä Pakkasukkoa? Jokerit kyntää taloudellisessa suossa ja syvällä, pelit sentään menevät suht kohta kivasti. Rahaa ilmeisesti taustavoimilla riittää, mutta kauanko sitä intoa riittää lapioida massia Jokerit-kaivoon?

No, jätetään ne asiat takaa-alalle ja keskitytään tähän peliin. Jokerit on ottelussa iso suosikki ja edellisessä pelissä joukkue pelasi tällä kokoonpanolla: Peter Regin teki paluun Jokeri-nuttuun ja Jokerit otti tärkeät pisteet Sotshista lukemin 3-4.

6 Jesse Joensuu – 37 John Norman – 21 Brian O’Neill

76 Kristian Vesalainen – 65 Sakari Manninen – 71 Nicklas Jensen

16 Geoff Platt – 93 Peter Regin – 11 Steve Moses

48 Henri Ikonen – 22 Mika Niemi – 84 Max Wärn

4 Tommi Kivistö – 18 Sami Lepistö

3 Karl Stollery – 51 Alex Grant

44 Jesper Jensen – 7 Oliver Lauridsen

50 Viktor Lööv

98 Janis Kalnins (30 Ryan Zapolski)

Bratislavan kausi ollut yhtä tuskaa

Slovan Bratislava on koko KHL-liigan kolmanneksi viimeisenä, 44 ottelua pelattu ja 8+4 voitot. Tappioita on 26+4 ja tästä taitaa tulla se 31. tappio jos Jokerit ei syyllisty tässä ylimielisyyteen ja huonoon valmistautumiseen. Maaliero on rumasti pakkasen puolella -72, joten Jokereille on tässä toki tarjolla melkoista maalimässäilyä?

Jakub Stepanek ja Cilian Marek ovat ottaneet kauden aikana puoliksi turpiin ja päästettyjen maalien keskiarvo on molemmilla yli kolmen maalin, torjuntaprosenttikin on alle 90. Tällä matematiikalla Jokereille tulosvetoon alkaen kolmesta maalista, heitetään tähän nyt vaikka 1,2 – 3,4,5,6,7 maaleja. Ryöpsähdys voi olla kovakin.

Pakeista ainoastaan Eric Gelinas on ylittänyt 10 pistettä 4+9 tehoin, mutta on -15 maalia pakkasella. Parhaat maalintekijät ovat Michal Repik 10+11 ja Rudolf Cerveny 10+10. Pistepörssiä joukkueen sisällä johtaa Jeff Taffe 8+17 maalein, alkukaudesta Patrik Virta nähtiin myös joukkueen riveissä.

Slovan Bratislava kaatuu, mutta millä lukemilla?

Kotijoukkueen vire on parantunut kahden viime kotipelin myötä melkoisesti, mutta onhan tässä nyt Jokereille täysi pistepotti ihan tarjottimella. Mitäs laitetaan tulosvetoon? 1,2 - 3,4,5 voisi olla sopiva haarukka?

Aseta vetosi