Perjantai 16.3. TsSKA Moskova - Jokerit, huippupeli luvassa!

Hurja taistelu alkaa nyt! Perjantaina tulessa TsSKA Moskova ja Jokerit.

TsSKA Moskova – Jokerit klo 18:30 pe 16.3.2018

Jokerit aloittaa KHL:n pudotuspelien toisen kierroksen ottelut kahdella Moskovan pelillä. Vastaan asettuu kivikova TsSKA Moskova, josta povataan mestaria jos SKA Pietarin mestaruus jostain syystä perutaan. TsSKA:n puolustus oli todellista timanttia Spartak Moskovaa vastaan, millähän ilveellä Jokerit meinaa laittaa limppua säkkiin?

Moskovalaisten puolustus ja ennen kaikkea Ilya Sorokin oli huimassa vireessä Spartakia vastaan. Torjuntaprosentti lähellä nettikasinoiden palautusprosenttia, 98,8% ja vain yksi päästetty maali neljässä pelissä. Siitähän me lähdemme liikkeelle että tuo prosentti tulee huomattavasti tuosta putoamaan ja kyllähän olisi kiva tuo Sorokin vaihtoon tykittää. Jokerit sai maalihanat auki mukavasti Sotshia vastaan ja kahdesti tuutattiin vastustajan maaliin peräti seitsemän maalia. Nyt voi olla niin että Jokerit tekee koko sarjassa tuon seitsemän maalia.

Onko Jokeripelaajien numerot hallussa? Nyt mennään!

 

Odotettavissa on kuitenkin tiukka sarja, tuskin tämä menee poikki neljässä tai viidessäkään pelissä. Tulevat pelit ovat:

Perjantai 16.3. TsSKA Moskova – Jokerit

Lauantai 17.3. TsSKA Moskova – Jokerit

Maanantai 19.3. Jokerit – TsSKA Moskova

Tiistai 20.3. Jokerit – TsSKA Moskova

Torstai 22.3. TsSKA Moskova – Jokerit (tarvittaessa)

Lauantai 24.3. Jokerit – TsSKA Moskova (tarvittaessa)

Maanantai 26.3. TsSKA Moskova – Jokerit (tarvittaessa)

Tehoja tarvitaan

 Jokereiden ylivoima oli koko ensimmäisen kierroksen parasta, 34,5%. Vanavedessä toki tulivat Avangard ja Traktor, mutta 29 ylivoimasta 10 kertaa kiekko löysi vastustajan reppuun. TsSKA ei saanut kuin 15 ylivoimaa ja näistä kolmessa se onnistui tekemään maalin. Alivoimaa TsSKA pelasi 13 kertaa täydellisesti, Jokerit joutui 21 kertaa alivoimalle ja näistä hoitui 90,5%. Iso kysymys onkin se, kumpi on parempaa, Jokeri-ylivoima vai TsSKA alivoima? TsSKA taatusti pyrkii välttämään jäähyjen ottamista.

Eeli Tolvanen, Olli Palola, Pekka Jormakka ja Matt Gilroy. Siinä Jokereiden parhaimmat pistenikkarit ensimmäisen kierroksen peleissä. Nämä miehet ovat taatusti merkittyjä tässä sarjassa, joten nyt odotetaan myös niitä tehoja muilta pelaajilta. Brian O’Neill, Marko Anttila… siinä varmasti potentiaalisia nimiä maalintekijävetoon. Joukkueiden väliset ottelut ovat viime aikoina olleet varsin tasaisia ja jatkoillekin on jouduttu viime aikoina varsin useasti. Miten käy perjantain kovassa pelissä?

Nyt on levätty ja on aika laittaa lappu lattiaan…

Nyt on levätty ja on aika laittaa lappu lattiaan...

Aseta vetosi