Kitchee - Manchester City 24.7.2019, Cityn toiseksi viimeinen treenimatsi

Tasoeroa pn hongkongilaisen Kitcheen ja Machester Cityn välillä mielin määrin, mutta ottelu voi olla CItyn treenijaksolla aikalailla merkityksetön.
Kitchee - Manchester City
Heinäkuu 24,2019
15:00

Manchester City on pelannut kaksi harjoitusottelua tänä kesänä. Ensimmäisessä se voitti West Hamin 4-1 ja toisessa City hävisi Wolvesille Premier League Asian Trophyn finaalissa rankkarien jälkeen. Nyt vastassa on hongkongilainen Kitchee, eli tasoeroa on huimasti, vaan millä kokoonpanolla ja peliasenteella City ottelun pelaa?

Unibet : katso yksinoikeudella HJK:n ja KuPSin eurovierasottelut

Manchester City hallitsi Hammersia vastaan. Maalit tekivät Raheem Sterling kahdesti, David Silva sekä nuorukainen Nmecha rankkarista. Wolverhamptonia vastaan varsinainen peliaika oli maaliton.

Pep Guardiolan Manchester Cityllä on enää kaksi harjoitusottelua edessä ennen kuin tosipelit alkavat. Kitchee -matsin jälkeen City kohtaa Yokohama F Marinosin ennen kuin sitten elokuun alussa pelataan Cityn ja Liverpoolin Community Shield -ottelu. Community Shield -matsi on joukkueelle kylläkin enemmänkin kuin ylimääräinen ja kovatasoinen harjoitusottelu.

Cityn Valioliiga-kausi alkaa vierasottelussa West Hamin kentällä.

Sama kova jengi jatkaa

City pelasi viime kaudella lähes täydellisen kauden, eikä mikään oikein ole estämässä sitä, ettei joukkue olisi nytkin yhtä kova. Seura on ollut hiljaa tämän kesän siirtomarkkinoilla, eikä se mikään ihme ole. City on sen verran kvoa ryhmä, että hankala sinne on vahvistuksia löytää. Joukkueen puolustusta pidettiin viime kaudella ajoittain hieman köykäisenä, mutta kuitenkin se päästi Valioliigassa vain yhden maalin enemmän kuin raudanlujasta puolustuksesta tunnettu Liverpool.

Mestareiden liigan voittaminen lienee Cityn ykköstavoita tulevalla kaudella, ja tässä turnauksessa päivän kunto on se ratkaiseva tekijä. Pudotuspelien aikaan pitää olla iskussa, valmennus on tärkeämpää kuin vieläkin kovempi pelaajamateriaali.

Jotain Citykin on hankkinut. Altetico Madridista tullut keskikentän Rodri on ollut hyvä harjoitusotteluissa, ja häntä nähtäneen Valioliigassa enemmänkin.

Sterling kärkeen?

City pelaa vielä ilman Edersonia, Fernandinhoa ja Gabriel Jesusta Copa American vuoksi. Sama tilanne Kun Agueron kanssa. Claudio Bravo pelaa Cityn maalissa, ja Agueron puuttuessa Sterling saattaisi tällä kertaa pelata keskellä. Angelino ja David Silva aloittivat Wolves -pelin vaihdossa, nyt he voisivat olla avauksessa.

Kotijoukkue Kitcheeltä ei paljoa voi ottelussa odotaa, mutta ehkä Valioliigan mestaria vastaan pelaaminen ainakin sytyttää. Jos City löysäilee, niin Kitchee innostuu, kun näkee tilaisuutensa.

Kitchee on kohdannut Englannin ykkösjoukkueita aikaisemminkin. Pari vuotta sitten se hävisi Tottenhamille 1-4, 2013 ManU voitti sen 5-2 ja 2012 Kitchee pelasi Arsenalin kanssa 2-2.

Kitchee on Hong Kongin Valioliigan ykkösjoukkue, vaikka viime kaudella se jäikin liigassa neloseksi. Joukkue on oman maan pelaajia vahvistettuna neljällä brassilla, kahdella aussilla, ranskalaisella, unkarilaisella, kanadalaisella, usa:laisella ja espanjalaisella. Hyvin kansainvälinen ryhmä siis.

Kitchee possible starting lineup:
Guo; Tong, Helio, Smith, Rodriguez; Huang, Vadocz; Fernando, Law, Cheng; Lucas

Man Cityn mahdollinen avaus: Bravo; Walker, Stones, Laporte, Angelino; De Bruyne, Rodri, D Silva; Sane, Sterling, B Silva

 

Otteluun ei ole järin paljon kertoimia tarjolla. Coolbetillä kertoimet ovat 20.00 – 12.50 – 1.03, 3 way -tasoituksessa Kitchee saa 4 maalia eteen. Tähän voisi laittaa pienen panoksen kotijoukkueelle, eli Kitchee +3. Tämä ottelu ei merkitse Citylle oikein mitään, eikä Kitchee ole hävinnyt englantilaisille suurseuroille neljällä maalilla.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä