Köln - Arsenal 23.11.2017, Kölnillä vaikea kausi

Arsenal on jo varmistanut paikkansa jatkopeleihin, se on kakkosmiehistölläänkin pelannut hyvä Eurooppa-liigan kauden. Köln vielä hakeaa jatkopaikkaa.

Nyt Arsenal on hyvä vetokohde. Se pelaa tänään Eurooppa-liigassa Kölniä vastaan. Köln on Bundesliigan jumbojoukkue ilman ainuttakaan voittoa, Eurooppa-liigassa sillä on yksi voitto, silti Arsenalin voitosta saa kertoimeksi lähes 2.40 -lukemia. Pakkohan sitä on pelata.

Arsenal pelaa Eurooppa-liigaa kakkosmiehityksellään, mutta kyllä sen kakkosketjukin on erinomaisen hyvä. Mukana ovat olleet säännöllisesti muun muassa Olivier Giroud, Jack Wilshere ja Theo Walcott, eli maajoukkuetasoisia pelaajia. Tähän mennessä Arsenal on voittanut Eurooppa-liigassa kolmesti ja pelannut kerran tasan. Kölnin se voitti kotonaan 3-1.

Tämän illan ottelusta Arsenalin Walcott on ilmeisesti sivussa,mutta Danny Welbeck on taas pelikuntoinen, ja hänkin on yksi maajoukkuetason kaveri Arsenalin Eurooppa-liigan ryhmään. Edellä mainittujen kokeneiden pelaajien lisäksi Arsenal laittaa kentälle nipun nuoria lupauksia, jotka ovat pikku hiljaa murtautumassa ykkösjoukkueeseen. Ainakin Reiss Nelson ja Ainsley Maitland-Niles ovat olleet Eurooppa-liigassa erinomaisia. Jos Arsenal pelaa tänään Kölnissä samalla tasolla kuin aikaisemmin Eurooppa-liigassa, niin kyllä sen voittokertoimet ovat erinomaisia pelattavia.

Entäs motivaatio?

Ainoa kysymysmerkki Arsenalin illan ottelussa on se, että Arsenal on jo paikkansa jatkopeleihin varmistanut, ja Köln jahtaa edelleen lohkon kakkospaikkaa. Motivaatioetu on siis Kölnin puolella. Arsenal kuitenkin peluuttanee hyvää kakkosmiehitystä, muuten pelajille tulee pitkät ajat ilman tositoimia. Köln taas voi jo ajatella ensi viikonlopun Bundesliigan kotiottelua Hertha Berliniä vastaan. Kölnin seurajohto varmasti paljon mieluummin pitäisi Bundesliigan paikkansa kuin ottaisi jatkopaikan Eurooppa-liigassa.

Kölnin joukkueen ongelmat johtuvat osaltaan loukkaantumisista. Saksan maajoukkueen vasen laitapakki Jonas Hector on ollut sivussa melkein koko kauden, ja vielä Dominique Heintz sekä Simon Zoller ovat pudonneet pitkäaikaisloukkaantuneiden listalle. Joukkueella on vielä pikkuvaivoista kärsiviä useampia, joten kovin paljon liikkumavaraa Kölnillä ei ole. Jos joukkue haluaa lepuuttaa avainpelaajia tärkeään Hertha Berlin -otteluun, niin sitten olisi kaivettava jo hyvin syvältä, juniorivarastosta asti.

Unibetin kerroin Arsenalin voitolle on 2.30, ja sen voi kupongille laittaa. Parempia lukemia saattaa löytyä, kun vetomarkkina elää päivän mittaan, tai sitten koko vedonlyöntiväki on samaa mieltä, ja Arsenalin kertoimet alkavat laskea.

Kölnin mahdollinen avaus: Horn; Klunter, Sorensen, Maroh, Rausch; Clemens, Lehman, Ozcan, Bittencourt; Osako, Cordoba

Arsenalin mahdollinen avaus: Ospina; Debuchy, Mertesacker, Holding; Maitland-Niles, Elneny, Willock, Nelson; Wilshere, Welbeck, Giroud

Kölnin mahdollinen avaus: Horn; Klunter, Sorensen, Maroh, Rausch; Clemens, Lehman, Ozcan, Bittencourt; Osako, Cordoba Arsenalin mahdollinen avaus: Ospina; Debuchy, Mertesacker, Holding; Maitland-Niles, Elneny, Willock, Nelson; Wilshere, Welbeck, Giroud

Aseta vetosi